Відгуки покупців про Засіб для унітазу Sano Blue, 150 г
- Баленко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Затыкаю пластилином 4 дырки. Вода синяя. Служит 3 месяца. Очень доволен
- Переваги:
- Качественно и долго
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Олександр
Якого кольору пластилін брали і які саме дирки заклеювати?
- Баленко С***
Щодо кольору пластелину - гарний жарт. Оцінив...
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Прослужило с 17.04 до 08.10
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Пробував всі таблетки, які бачив в магазинах, але цей засіб самий крутий
- Переваги:
- На довго вистачає
- Недоліки:
- Залишається ємність (сам балон) від засобу, яку треба утилізовувати
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Пользуюсь уже более 15 лет. Рекомендую всем. Главное - ставить в противоположную сторону от места, где набирается вода в бачок. Тогда хватит на очень долгий срок.
- Переваги:
- Хорошая цена. Хватает очень надолго
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Очень хороший, надолго хватает. Самый лучший из цветов именно синий.
- Переваги:
- +++
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Был куплен и установлен 30 июня - уже больше двух месяцев исправно выполняет свою функцию, однозначно будет брать еще!
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Багато дописувачів вказують на майже повну відсутність аромату. Перше враження було аналогічне, але з часом думку змінив. Аромат від товару дійсно нульовий, але ... і від продуктів "жизнєдєятєльності" він також нульовий! )) Туалєтний утьонок отдихаєт. За ненадобністю. До того ж, через три дні виповняється 4 місяіці !!! з дня запуску товару в експлуатацію (в сім'ї двоє)
Рекомендую.- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не виявив
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Bzik
Не знаю як я раніше без цієї синьки жив=) Для туалету це must have. Дякую, обов'язково буду брати ще.
- Продавець Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук! На сторінці продавця посиланняви знайдете великий вибір якісної побутової хімії та косметики. Чекаємо на нові замовлення.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Прикольная штукенция,пользуюсь такой первый раз, раньше были наверное блоки. Пока полет нормальный) запаха особо не ощущаю, он ненавязчивый... Воду блок начала красить день на третий или четвёртый... Посмотрим на сколько хватит))
- Попов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Если ставить вертикально (не на бок) в дальнем от набора воды углу бачка, хватает очень надолго
- Переваги:
- Хватает надолго (до полугода), красивый цвет воды, нет потеков ржавчины
- Недоліки:
- Нет запаха
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Отличная вещь
- Переваги:
- Хорошо пахнет, подкрашивает воду, хватает на 2-3 месяца, потом в коробочку можно вставлять средства от сторонних производителей.
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Познар С***
Приветствую, какие средства пробовали туда засыпать?
- Николай А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Років три користуюсь. Вважаю, що за співвідношенням ціна/якість це найкращий із засобів такого типу. Особливо коли на нього знижки на Розетці :) Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не помічено
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за гарний відгук!
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
9 июля поставил в бачок и сегодня 26 ноября он закончился...
Запах слабый (а может его и нет) унитаз все равно мыть надо...
Буду ли покупать в дальнейшем, точно буду!
Голубая водичка в унитазе, приятно смотрится! - Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Дуже сподобався. Легко встановлюється, має приємний блакитний колір, без будь-якого запаху (що для мене є плюсом)
Не можу сказати наскільки добре він дезинфікує, але, за час використання, нальоту жодного не з'явилося. Запахи теж, якимсь чином, нейтралізує.
Для сім'ї з двох людей (з досить частими змиваннями))) вистачає надовго.
Під час встановлення, скористалася порадою у відгуках - зірвати захисний стікер зверху не повністю (тобто половину отворів залишити зачиненими) так, нібито вистачає надовше.
Пішов шостий місяць використання - досі працює.
Ціна може здатися завеликою, але, з таким терміном використання - думаю виходить дешевше, ніж різні інші змивалки.- Переваги:
- Легко встановлюється, має приємний блакитний колір, без будь-якого запаху, вистачає надовго
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Людмило. Дякуємо за гарний відгук!
- Мельниченко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Отвори не заліплював...користувався за інструкцією...на добу більше 20 змивань...вистачило, приблизно, на 50 днів...
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Постоянно покупаю и пользуюсь этим средством и всех своих знакомых убедила в его достоинствах. Оно намного упрощает и удешевляет уход за унитазом.Рекомендую.
- Переваги:
- Отличное средство.
- Недоліки:
- Нет.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Положил в бачёк это средство 17 июня, сегодня 28 сентября, а оно даже заканчиваться не собирается. Реально очень на долго хватает.
- Переваги:
- оооочень на долго хватает
- Артем
напишите пож. сколько человек пользуется
- Евгений
3 человека
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Покупаю много лет. Мне нравиться. что вода синего цвета.
- Переваги:
- Недоліки:
- абсолютно ничего не очищает и не освежает. Просто окрашивает воду.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Якісна річ для бачку унітазу. Запобігає нальоту від води, фарбує воду при зливанні у синій віддінок, має ледве помітний аромат.
- Переваги:
- Вистачає 2-3 місяці. Користуюсь багато років.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за гарний відгук!
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Покупаю уже третий раз и буду брать еще, очень бюджетная штуковина и хватает на 3-4 месяца точно. Красит воду в голубоватый цвет, не такой неестественный как от кубиков, но при смывании пенится, выполняет те же функции что и кубики для сливного бачка, только один раз поместил в бачек и забыл на несколько месяцев. Рекомендую!
- Переваги:
- На долго хватает, пенится, красит воду в слегка голубой цвет
- виктор Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Я думал он вечный, хватило месяцев на 5-6. Теперь всякие брефы шмефы не покупаю. Заказал повторно, три месяца, полет нормальный
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук.
Раді, що Ви залишились задоволені результатом.
Користуйтесь із задоволенням!
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Trouve-toi. Вага: 150 г
Не знаю в кого і як. В мене прийшло все ціле та повне. Хоч беру таку річ вперше, але вирішив одразу 2 штуки з запасом придбати. Вода синього кольору , навіть робиться пінка , запаху майже немає. Загалом задоволений. Зверніть увагу , що це не чудо засіб, який виведе наліт та бруд у бачку. Перед використанням бажано вимити бачок, а вже потім занурити блок в бачок , який і буде підтримувати чистоту та гарний вигляд протягом тривалого часу.
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
Дуже подобається. Встановлюю в бачок і на місяця 2 забуваю про такі засоби. Звісно, воно все не вимиває і раз на днів 10 в воді з'являється коричневий осад типа іржі. Помітила коли з відпустки приїхала. Але сам унітаз непогано змиває.
- Переваги:
- Довготривалість, якість
Представник постачальникаДоброго дня. Ірина, дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Чистота та Догляд
Дуже добрий виріб! Більше місяця вода пініться і мае колір!
- Переваги:
- Довготривале
- Недоліки:
- Не має
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Bzik
Все добре.
- Любов І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Почала користуватися 9 травня. Сім'я з 4 чоловік, двоє дітей. Змиваємо часто))) На сьогоднішній день засіб ще є в бачку. Вода блідо блакитного кольору. В унітазі за цей час не з'являвся ржавий наліт, він весь час блискучий і не потребує "драяння"))). До цього користувалася таблетками для зливного бачка різних виробників. Всі закінчувалися значно швидше, а деякі не мали бажаного ефекту. Цим засобом задоволена на всі сто відсотків
- Переваги:
- На довго вистачає. Унітаз і бачок чисті.
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Пользуюсь около месяца. Эфект ощутил на 3 недели использования. Посмотрим на сколько хватит. Денег своих явно стоит и со своей задачей справляется. Розетке отдельное спасибо за качественный товар.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Летом попробовали первый раз. Красивый цвет воды, очищает хорошо. Хватило на 4 месяца. Заказал ещё
- Переваги:
- Хватает очень надолго
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Лучший вариант для длительного использования
- Переваги:
- Длительное время использования +- пару месяцев
- КонстантинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Реально я даже забыл когда поставил .. на пол года точно хватило. Приятный цвет, немного пенится. Запаха от него почти нет.
- Переваги:
- Долгоиграющая
- Сокальская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Отличное средство! Приятный запах, во вода при смывании пенится. Удобно, что на долго хватает и его не видно.
- Переваги:
- Цена, отлично справляется со своей задачей.
- людаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Користуємося два тижні. Згідна з більшістю позитивних відгуків. Для мене перевага ще й те, що при зливі така гарна блакитна водичка з пінкою, яка чисто радує око. Перевага те, що без аромату.
- АльбертВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
Пользовался таблетками до этого. Не удобно каждый раз отвинчивать поднимать крышку чтоб положить новую таблетку.
- Переваги:
- Положил в бачок и забыл
- Недоліки:
- не регулируется
- Старостина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
- Переваги:
- В инструкции написано- перед установкой средства унитаз надо хорошо почистить. А потом только средство в бачек ставить. Мы так и сделали. Унитаз до сих пор блестит и нет никакого налета, хотя вода у нас жёсткая. Пользуемся четвертый месяц- вода до сих пор интенсивно голубая. Отличное средство!
- Недоліки:
- Нет.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 200 г
То самое, чего хотел: вода смывается уже с моющим средством, слегка всепенная, с приятным запахом и голубым цветом.
В инсталяцию Грое поместил через окно сливных кнопок.
На семью в 4 человека на 2 санузла, уже почти 4 месяца используется по одной банке.- Переваги:
- Ничего не висит и не приклеено на унитазе.
Экономически выгоднее чем разного рода наклейки и подвесные коробочки. - Недоліки:
- Не нашел
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г
пользуемся давненько,покупали дороже,а теперь всё о.к.