Аквамарин лідер українського ринку рибної консервації. Замкнутий цикл виробництва гарантує високу стабільну якість продукції, що випускається. На виробництві впроваджена міжнародна система керування якістю й безпекою продукції Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP). Рибоконсервна продукція відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2007. Понад 50 найменувань рибоконсервної продукції випускається згідно з рецептурами ГОСТ/ДСТУ/ГСТУ. Рибні консерви корпорації «Інтеррибфлот» — неодноразовий лауреат міжнародних дегустаційних конкурсів, у межах яких висока якість продукції відзначена дипломами та медалями. Розвинена мережа національної дистрибуції дає змогу ефективно здійснювати реалізацію продукції на території України. Ефективна маркетингова підтримка забезпечує високий рівень попиту на продукцію. Рибоконсервна продукція корпорації успішно експортується в країни Європи, Азії, Африки, Америки.
Цінується рибка бичок від Аквамарин за смакові якості. Але це не зменшує корисних речовин, які її наповнюють. Насамперед, це вітамін РР, D, А, С, В. Велике значення мають мікроелементи: сірка, хлор, цинк, нікель, молібден, фтор, хром. Головно цінуються насичені жири: омега-6 і омега-3.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 453 кДж (108 ккал).
Поживна цінність на 100 г продукту: білки 13.0 г, жири 4,0 г, вуглеводи 3.0 г
Склад: риба (бички розібрані обсмажені), томатний соус (вода питна, томатна паста, цукор, олія соняшникова рафінована, борошно пшеничне, цибуля ріпчаста, сіль кухонна, регулятор кислотності — кислота оцтова, прянощі).
Відгуки покупців 47