Відгуки покупців про Захисне скло ArmorStandart Pro для смартфона Google Pixel 7 Black (ARM65230)
- Павел В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло класне , є олеофобне покриття але не прям повністью покриває єкран , є зазори між та склом ~2 мм з усіх сторін . Скло приклеїли рівно .
4 місяци служить і не б'ється- Переваги:
- Міцне , оліофобне покриття
- Недоліки:
- Не покриває весь єкран, є зазор
Представник постачальникаДобрий день, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! При виробництві захисного скла залишаються невеликі зазори, зазори повинні бути для сумісності скла з захисними чохлами, так як, в деяких випадках, чохол може підіймати скло. З повагою, команда ArmorStandart.
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло пришло чуть большего размера, клеящая поверхность очень слабая по итогу переплатил за стекло , которое стоит 100грн 300 грн в никуда
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На Google pixel 7pro занадто мале і по краям і зверху, це знущання за таку ціну
- Переваги:
- Недоліки:
- Занадто мале, ще й чорні поломки по краям
- Евгений
Його ще можна наклеїти на вікно, воно туди теж по розміру не підійде.
Ви взяли скло для 7 версії у вас телефон pro
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороше скло, не шкодую що купив
- Переваги:
- Хороший комплект, скло товсте тому легко не трісне, при тому сенсор нормально працює
- Недоліки:
- Не помітив
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Попався або брак, або скло шлак
- Переваги:
- Недоліки:
- Не підходить по розмірі, замале, перекриває фронталку і в комплекті нема серветки щоб протерти екран
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- Иван Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ничего необычного за эти деньги. Не хрупкое и спасибо. Олеофобка есть, но не идеальная
- Переваги:
- Стекло как стекло. Ничего необычного
- Недоліки:
- Весьма живучее
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар відповідає опису. Гарний комплект для очищення екрану.
- Переваги:
- Захист екрану
- Недоліки:
- Не помічено
Представник постачальникаДоброго дня, Олеся! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло само по себе нормального качества, олеофобка есть, но я не пойму почему нет выреза под фронталку. Стекло полностью ее закрывает и качество фронталки становится понятно на каком уровне.
- Переваги:
- Олеофобка
- Недоліки:
- Закрывает всю фронталку
- Тимур А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Понравилось какой комплект идёт к защитному стеклу, тряпочка, стикеры и большая спиртовая салфетка. Но мне очень не понравилось что закругление о котором шла речь, оно маленькое и режет пальцы, ещё остается много отпечатков после пользования чистыми руками. Олеофобка есть, проверял водой, но чаще бывает что палец НЕ скользит чем скользит. Могу ещё выделить что легко ставиться вместе с чехлами у которых большие бортики, соответственно оно узковато и больше шанс что наклеить в ручную, то вы немного промажете и будет некрасиво
- Переваги:
- Комплект стекла
- Недоліки:
- Плохое закругление на гранях (режет пальцы) и остаются большие отпечатки пальцев, не соответствует словам на коробке