Відгуки покупців про Захисне скло для смартфона Motorola Moto G54/G54 Power ArmorStandart Pro Black (ARM71082)
Є в наявності
- Микита Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не покупайте це скло!Дуже погане,воно не клеїться і ще воно мале а також погана комплектація.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пошкоджена упаковка,мала упаковка,грязне скло,мале скло,погана серветка(спиртова),погані стикері
Представник постачальникаДоброго дня, Микита! Дякуємо за відгук. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для заміни: посилання
З повагою, команда ArmorStandart.
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
По розміру нормально,підійшло. Пишуть в описі ,що є серветка. В мене не було нічого ,просто скло захисне.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Не весь комплект.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- КірілВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нереально крутой стекло по качеству
Представник постачальникаДоброго дня, Кирило! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормально скло. Поклеїв самостійно. По розміру підійшло.
- Переваги:
- Захищає екран
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло стало в розмір.
Приклеїлось нормально.
Силіконовий чохол не можна вдягати на телефон, піднімає скло. Причина в селі чи в чохлі - невідомо.
Представник постачальникаДоброго дня, Євгеній! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Христина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер!
Представник постачальникаДоброго дня, Христина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло не підійшло на телефон
- Переваги:
- Немає переваг
- Недоліки:
- Не підходить
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за звернення. Напишіть, будь ласка, точну модель Вашого телефона. З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло дуже шикарно лягло на телефон. Дякую.
- Переваги:
- Знижка
- Недоліки:
- Невипадково
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ясько С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість, серветки у комплекті
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Назарій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже невдале скло. Повністю зіпсувало користування телефоном.
— Екран погано реагує на дотики, особливо в нижній частині — навігаційні кнопки майже не працюють, доводиться тиснути з силою.
— Чутливість серйозно впала, іноді потрібно кілька разів торкатись, щоб спрацювало.
— За функціоналом це скло швидше заважає, ніж захищає.
— Повна розчарування.- Переваги:
- Гарна упаковка
- Недоліки:
- Абсолютно невдале скло. Гроші викинуті на вітер, а користування телефоном стало мукою.
Представник постачальникаДоброго дня, Назарій! Дякуємо за зворотний зв’язок — нам щиро прикро, що користування склом викликало такі незручності. Рекомендуємо налаштувати підвищену чутливість екрана в налаштуваннях пристрою. З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло підійшло як рідне, все добре)
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
не підходить під стандартний чохол
- Переваги:
- відсутні
- Недоліки:
- не підходить під стандартний чохол
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за ваш зворотній зв'язок і вибір нашого товара. Скло підійде під чохол з невисокими бортами.
- Владимир Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло Премиум рекомендую не прилагая усилий стекло к экрану прилегает само
- Переваги:
- Подошло идеально все нужные салфетки для наклеивания имеются
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все гуд
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не замале, як пишуть, одступ як раз під бампер
- Переваги:
- Якісний, легко наклеїти
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
замале, воно просто не підходить, помітив коли вже наклеював. не беріть його для цього телефону. я вже відправив телефон як подарунок, нажаль не зняв фото/відео.
- Переваги:
- не знаю
- Недоліки:
- не підходить воно
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло меншого розміру, ніж скло телефону. Рамка закриває краї зображення
- Переваги:
- Просто скло
- Недоліки:
- Скло меншого розміру, ніж скло телефону. Рамка закриває краї зображення
- Антон Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупал сразу 3-ри стекла и все были разного размера, что в свою очередь затруднило выбор чехла
- Переваги:
- Норм защитное стекло
- Недоліки:
- разные размеры защитного стекла
- Кристина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неякісне скло, під чохлом зразу зірвало боки (
- Віталій О***
Теж саме
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар не якісний саме на цю модель телефону, на Е13 і G25 цього ж виробника - все ок. Для G54 - шукайте інші
- Переваги:
- Не бите
- Недоліки:
- Не тримається
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неякісний товар, будь який чохол його зриває, що оригінальний, що ні, для чого впарювати покупцям таку підробку???, да розетка вже не та, під виглядом свого бренду продають "хлам" вже навіть, а покупці вірять((((
- Недоліки:
- Будь який чохол його зриває
- Павло К***
В чому підробка?
І це не бренд розетки.
- ВалерійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якщо взяти в руку у оригінальному чохлі то края скла відклеюються. Потім все стає на місце. Гарно було б якщо скло меньше на півміліметра, міліметр - біло б ідеально.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- в оригінальному чохлі відклеює скло.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний товар
- Переваги:
- Все добре
- Володимир Б***
Не пишіть брехню, у всіх зриває скло, у вас ні
- Синюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую!
- Переваги:
- Міцне.
- Недоліки:
- Великовате! З оригінальним чохлом відклеюється.
- Иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное стекло,второй раз заказываю, после падения экран не пострадал
- Переваги:
- На 100% защищает
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Завелике, в чохлі постійно відклеюється
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Китайці не зробили у цьому склі дірку для фронтальної камери, як наслідок проблема з тим що під час розмов можна лицем скинути виклик бо телефон "не розуміе" шо лице поруч
- Переваги:
- Міцне
- Недоліки:
- Зпроектовано погано
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісне скло.
- Переваги:
- Відповідає опису.
- Недоліки:
- Поки не знайдено.
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне міцне скло
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Звичайне захисне скло нормальної якості. Наклеїлося на екран смартфону добре. Розмір на фото: по вертикалі трохи меньше екрану ніж по горизонталі.
- Переваги:
- Не виявив
- Недоліки:
- Не виявив
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло гарної якості
- Переваги:
- Є все що потрібно задля поклейкі скла
- Недоліки:
- Замале.Лишається вільне місце на екрані(
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше скло. Підійшло по розміру екрану G54.
- Переваги:
- Якісне скло.
- Недоліки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віктор О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло саме гарної якості і легко самому наклеїти,але розмір самого захисного скла на данну модель трохи замалий і по висоті і ширині,не вистачає щоб було ідеально 2-3 мм.
- Переваги:
- Якість,доставка.
- Недоліки:
- Розмір замалий.
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Намагався нормально приклеїти більше 5 разів через те, що розмір не відповідає розміру екрану телефону. На фото видно ясніше.
- Переваги:
- Якість хороша, чудова адгезивність, багаторазовість
- Недоліки:
- Не для Motorola g54
- Павел Ж***
Доволі дивно. В мене підійшло, повністю закриває екран. Але рамка не подобається.
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розмір скла менший за екран телефона. По периметру скла чорна непрозора рамка яка закриває частину екрана телефона.
- Переваги:
- Поклеїлось швидко, в комплекті салфетки.
- Недоліки:
- Розмір менший за екран телефона; по периметру скла чорна непрозора рамка яка закриває частину екрана телефона.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вроде нормально, приклеилось хорошо, ещё не падал,а так спасибо