Відгуки покупців про Захисне скло ArmorStandart Pro для смартфона Samsung Galaxy A35 5G (A356)/M35 5G (M536) Black (ARM74347)
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Телефон купила 3 роки і разом скло. Поки що все гаразд. Тому товаром задоволена, можу рекомендувати
- Переваги:
- Гарно прилягає до екрану
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Діана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
6 місяців тримається добре.
- Переваги:
- Витримує падіння.
- Недоліки:
- Через 6 місяців стабільно тріскається, коли лежить на столі. Самостійно.
Представник постачальникаДоброго дня, Діана! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Самовільне розтріскування скла під час звичайного використання не є типовим для даної моделі. З повагою, команда ArmorStandart.
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер!!!!
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відміно
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісно!!
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше скло, чохлом не піднімається
- Николай Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло гарне и доволі непагано підходить до телефону. Не на весь екран, мабуть для того, щоб якийсь захисний чохол (якщо він є) не "підривав" скло
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив вже друге скло, адже після встановлення першого були тільки позитивні враження. Коли втанвлював майтер друге скло, бо перше дитина подряпала, виявилось що воно тріснуте. Поки було на заводській основі білого кольору не було нічого видно, але як наклали його на чорний екран, зразу стало видно, що є тріщини.
- Переваги:
- Гарно підходить до телефону по розміру
- Недоліки:
- Прийшло тріснуте
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качественное стекло.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло доволі хороше, але воно не налазить на весь екран і збирається багато пелюки
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дане захисне скло не покриває весь екран, залишаючи кілька міліметрів з кожного боку, щоб чохол не підірвав краї. З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше скло
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Кирилл Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все як треба
Представник постачальникаДоброго дня, Кирило! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- В'ячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Карина Д***Продавець: Rozetka
Скло підійшло,зауважень немає
Представник постачальникаДоброго дня, Карина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.