Відгуки покупців про Віскі Ballantine's Finest 0.7 л 40% + 2 келихи (5000299610671)
- AI аналіз відгуків38 відгуків: близько 65% позитивних, 15% нейтральних, 20% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Вкуснятина....
Мммммммммм..... - Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Брал на подарок , пришла повреждённая коробка
- Переваги:
- Недоліки:
- Повреждение
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Недоліки:
- Розбита склянка
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Один стакан розбитий... Крайніх немає)) Краще такий товар купувати в магазині, і дешевше і ціле!
- Переваги:
- Меньше мити
- Недоліки:
- Розбилось
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Брали на подарунок.Все прийшло ціле,коробка не помнута.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Смак відповідно замовлення
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Були зміни в термінах доставки, але повідомили вчасно. Тому все влаштовує.
- АнастасіяПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Замовляла набір три рази , і три рази не вдало , коробка розірвана , стакани інші та в жахливому стані.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Дарья Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Упаковали ужасно , один стакан разбит
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Очень довольна. Все на уровне. Бокалы мощь целые. А якщо бути точною. Дякую придбанням задоволена.
- Переваги:
- Все згідно опису
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Знов набір з іншими бокалами (не такими як на фото). Перший був набір "Hankey bannister" з іншими бокалами (не такими що на фото). Бажав собі такі бокали як на фото (бо користувався такими), а ці незручні з тонкого скла. Більше набори з бокалами в Розетці не буду купувати, хоча купую різні набори з фірмовими бокалами. Віскі нормальний.
- Переваги:
- Віскі нормальний.
- Недоліки:
- набір з іншими бокалами (не такими як на фото).
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Знов набір з іншими бокалами (не такими як на фото). Перший був набір "Hankey bannister" з іншими бокалами (не такими що на фото). Бажав собі такі бокали як на фото (бо такими користувався), а ці незручні з тонкого скла. Більше набори з бокалами в Розетці не буду купувати. Віскі нормальний.
- Переваги:
- Віскі нормальний
- Недоліки:
- Бокали в наборі не такі як на фото.
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Відправили з одним розбитим бокалом. Бокал був внизу, скла в середині не було. Внутрішня упаковка була розірвана, а значить відкривали і ненадійно склади назад. Цілеспрямовано відправили так. Хто компенсує зіпсований подарунок?
- Переваги:
- Віскі
- Недоліки:
- Розірвана упаковка, розбитий бокал
- Сніжана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Швидка доставка, хоча її перенесли на день. Гарний презентабельний вигляд
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Брали на подарунок, іменинник задоволений
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Замовляю набір на подарунок і отримую розірвану упаковку! Як так?
В нормальних магазинах вказують дефекти товару чи упаковки і роблять відповідні знижки, а на розетці впарюють порвані упаковки вже не вперше. Розберіться з цим.
- Надежда Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Презентабельно виглядає, брали на подарунок.
- Переваги:
- Вигляд,ну і надіюсь вмісткість не підведе))
- Недоліки:
- Не знайшли
- Руслан Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Все супер!
- Авксент А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
можна брать, отлично
- Андрій Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Сам віскі я знаю, що смачний, до цього претензій не має. А дві зірочки за те, що я замовляв на подарунок і заявлена дата доставки була на наступний день після замовлення, потім ще на день перенесли і в кінці кінців, вчасно товар та і не приїхав. Так, що майте на увазі, замовляйте краще за тиждень.
- Переваги:
- Ціна і комплектація
- Недоліки:
- Затримка у доставці
- Диана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Как всегда на высоте
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Келихи добротні
- Ксения П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Стаканы очень крутые)))
- Переваги:
- Интересная акция
- БКПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Коли зняла етикетку "отримали" імпортера РФ
- Недоліки:
- Наклейка "прикриває" імпортера Російську федерацію
- Руслан
Какая разница что пить? Вы же всёравно выпили его, а не вылили)
- Антон
Дякую за фото, мало не купив. Прикро за виробника
- Валериевич А***
сейчас как и раньше все что было через РФ так и осталось, просто это прикрывают, пусть даже и так нелепо)))
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Хороший набор. Понравился. Рекомендую
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
На подарок отлично подошло
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Один бокал битый.Виски средний
- Олексій
При отриманні не перевіряли? Це ж скло - завжди треба дивитися.
- Власик Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Купувала набір на День народження. Іменинник був у захваті)
- Переваги:
- вдалий подарунковий набір
- Недоліки:
- не виявлено
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Классика, один из лучших виски в своей ценовой категории. Бокалы красивые, стекло выглядит массивно, грани красиво приломляют свет
- Переваги:
- Соотношение цена-качество
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Бокалы хорошие, все целое.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Красивий набір на подарунок.
- Переваги:
- Все влаштовує,смак ще не коштував)
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Иван Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Вячеслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Недоліки:
- Перенесли дату и время выдач,а товар мне был нужен на подарок,так что получилось нехорошо......
Эксперт RozetkaДобрый день, Вячеслав! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
На подарок супер.
- Переваги:
- Гарний вигляд
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Напишите пожалуйста размер коробки