Картка Rozetka

Відгуки покупців про Захисне скло BeCover для Samsung Galaxy A35 5G SM-A356 Black (BC_711071)

Оцінка користувачів 4.52/5
на основі 23 відгуки
  • Олена М***

Товаром задоволена

Переваги:
    Ціна-якість

Вітаю. Дуже дякуємо за ваш відгук, нам приємно отримувати вашу думку! З повагою, BeCover.

• Єлизавета З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Захисне скло виявилося дуже поганої якості. Після першого ж падіння з’явилася тріщина, від покупки навіть пів року не пройшло. Згодом тріщин побільшало в різних частинах екрана, хоча телефон більше не падав — я носила його лише в сумці. Пізніше під склом з’явилося повітря, воно перестало щільно прилягати до екрана.
    НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Краще обрати дешевший варіант — користі буде більше.

Недоліки:
    Погана якість, не рекомендую

Доброго дня!
      Захисне скло призначене для того, щоб прийняти удар на себе та зберегти цілим дисплей телефону. У випадку падіння навіть з невеликої висоти поява тріщини можлива — це означає, що скло спрацювало як захист.
      Щодо появи додаткових тріщин та повітря під склом — це може бути пов’язано з мікропошкодженням після удару або поступовою втратою адгезії через механічний тиск (наприклад, у сумці).
      Дякуємо, що поділилися досвідом

• Антон

Ви звинувачуєте скло, тому що воно врятувало екран смартфона при падінні? Ви взагалі тямите для чого потрібне захисне скло?! І яке ж дешевше скло, ніж це?

• Владимир Б***

• Таня

Нормальне

• Оля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Клеїла перший раз в житті сама скло, вийшло ідеально, в комплекті є все необхідне. Розмір відповідає заявленій моделі телефону.

• Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло гарної якості, поклейка взагалі легка. Олеофобне покриття дуже якісне. Чорні краї тонкі і не перекривають корисну площу екрану

Переваги:
    Ціна-якість
  • Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісне скло, поклеїлось ідеально, рекомендую до покупки.

• Николай Л***

Приклеїлось нормально

Переваги:
    Нормально приклеїлось
  • Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло не по розміру,не купуйте

Вітаю! Зверніться до нашого менеджера, відправимо Вам заміну, компанія BeCover.

• Віктор П***

По якому номеру телефона звернтися по заміні?

• Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Скло не по розміру. Занадто великі зазори

Добрий день!
      Більшість захисних стекол за розміром на кілька міліметрів менше, ніж розмір екрана гаджета. Це зроблено для того, щоб скло не сколювалося і не відклеювалося по краях у перші ж дні експлуатації. Таке скло сумісне з більшістю чохлів.

• Тарас С***

Це скло на кілька кілометрів менше

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я і взяв скло в двічи дорожє за це- було не в розмірі та без ввімкнення функіі "чутливість єкрану" працювало не корректно. а тут нема зауважен! працює без цієї функціі,лягло чітко. ражду бо ціна не завжди гарант якості

• Анна К***

скло супер )

Переваги:
    вже місяць ношу і повністю задоволена
    Недоліки:
    нема
  • Філь Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарне скло. Лягло дуже класно. Не дороге, але якісне, і приємне на дотик.

• Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальне скло за свої кошти

• Вячеслав Е***

Подошло

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Оскільки замовляв разом із встановленням при отриманні, то сам по собі товар в руках не тримав. Тож судити можу лише по тому, як виглядає після поклейки. І мене цілком влаштовує. Як і очікував, чорна рамка не псує вигляд, органічно поєднуючись і з темним кольором телефона, і з чорним чохлом. Під час користування не замітив жодних нерівномірностей у прозорості, все якісне і виконує свою роботу.

Переваги:
    вигідна ціна
  • Алёна Н*** Гришина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное стекло. Легло без проблем. Рекомендую.

Переваги:
    Клей)
  • Андрій К***

Наклеїлось чудово

• Назарій Я***

Ну що ж почнемо
    Захисне скло має по боках рамки...але саме для цього пристрою підходить чудово
    Не перекриває екран
    Приїхало новою поштою в свому пакуванні і в звичайному пакеті пошти
    Не думав що добереться ціле
    В комплекті саме скло, салфетки волога і суха і наліпка щоб зібрати пилюку з екрану(корисна штука)
    Клеїв сам, і трохи наплужив приходилось декілька раз відклеювати, поправляти, заново чистити і так далі
    Всі ті випробування пережило на ура і все таки вийшло досягти ідеального ефекту
    5 зірок бо хоч майже все запоров і думав вже не приклеїться але салфетки і наклейка допомогли спасти ситуацію
    Ну і сидить гарно
    Рекомендую)

Переваги:
    Рамки не закривають екран (попереднє в магазині поклеїли з перекриттям по міліметру з кожного боку а знизу навіть 2...)
    Міцне
    Дає шанс на ще декілька спроб )
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное стекло, чехол его не поднимает

• Олена К***

Все чудово.

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Почну з того що скло добре і швидко лягло на екран що я не скористався стікером з 3 кроку, ще хотілось би залишити окремий відгук за комплектування скла в хорошому сенсі я поки йшов додому забув що скло лежить на дні сумки поставив на ньго дволітрову бутилку дома згадав але на щастя воно було ціле.

Переваги:
    Хороше комплектування скла і в плані інструкції як клеїти з всім потрібним і опакування захисного шару навколо скла.
    Недоліки:
    Я не замітив
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер! Скло практично до країв смартфону і це круто, бо за звичай скло далеко від країв і сильно перекриває робочу частину екрану. Клеїться ідеально

Переваги:
    Все
    Недоліки:

Доброго дня. Дякуємо за відгук.
      З повагою, команда BeCover.