Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Туалетні блоки для унітазу Bref Сила Актив Лимонна й океанська свіжість 4 шт (9000101309409)

Оцінка користувачів 4.83/5
  • AI аналіз відгуків
    200 відгуків:  понад 92% позитивних, 4% нейтральних, 4% негативних
    Клієнти дуже задоволені туалетними блоками Bref Сила Актив Лимонна й океанська свіжість. Основними перевагами є приємний і ненав’язливий аромат, ефективне очищення, тривалість використання та вигідна ціна, особливо по акції. Більшість відзначає легкість використання, пристойну якість та економічність. Зустрічаються окремі скарги на те, що запах комусь може здатися занадто різким або швидко вивітрюється, а також на швидке закінчення блоків чи неповну комплектацію замовлення.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрийченко Е***

Подобається

Представник бренду

Oлена, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Гарний аромат, вистачає на довго.

Тетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ростислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Для кого как . Но очень термоядерный запах Помещение должно постоянно проветриваться или вытяжка работать.

Ростислав, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Супер якість та кількість!

Світлана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Галина С***

Хорошо

Галина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталия Ш***

Все ок

Наталiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій Н***

Гарний товар

Сергій, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Для мене кращих блоків немає! Постійно купую тільки їх.

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Гарний аромат, легкий і свіжий. Підтримує чистоту. Користуюсь регулярно!

Наталія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Оптимальний блок для туалету. Приємний запах. Задачу свою виконує.

Олександр, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Михайло Г***

Ok

Михайло, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Шикарний засіб для чистоти туалету, рекомендую

Переваги:
    якісно та ефективно
    Недоліки:
    нема

Людмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Чумаченко Н***

Рекомендую !!!

Недоліки:

Наталiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• віталій

ціна функціонал супер

Переваги:
    ціна функціонал супер

Bіталій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Чудово, все ок. Отримала дуже швидко.
    Запах свіжості, підтримує чистоту.
    Bref the best!

Переваги:
    Використовую постійно , рекомендую однозначно!

Юлiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Софія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Найкращий, гарний запах, не стікає по унітазу як квітковий. І тривалий у використанні порівняно з іншими.

Софія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Є***

Буду купувати ще

Переваги:
    Чистота, піна, аромат
    Недоліки:

Ірина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• НАТАЛІЯ
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Гарний, якісний товар. І ціна по акції дуже приємна.

Переваги:
    Співвідношення ціна-якість
    Недоліки:
    Не побачила

Наталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Чудове співвідношення ціна та якість. Має приємний аромат лимону. Зручно підвісити на унітаз, так само легко зняти. Справді значно уповільнює появу вапняного нальоту на стінках унітазу.

Переваги:
    Приємний аромат, гарна ціна

Андрій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Надія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Беру не вперше, приємний запах, рекомендую. Команда працює оперативно, товар отримала швидко

Надія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Лисенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Прекрасный товар. Экономичные и ненавязчивые запахи. Супер!

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:

Наталя, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Анастасія

Гарний аромат!

Анастасія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Такі блоки купую вже декілька років. Допомагають підтримувати чистоту унітазу до наступного прибирання. Маю приємні не різкі запахи. І ресурс значно довший ніж в інших виробників.

Переваги:
    Чистять, приємні запахи
    Недоліки:

Сергій, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Чудовий засіб для туалету! Завжди гарний запах та чистота!

Переваги:
    Одні плюси!
    Недоліки:

Наталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Освіжає ванну кімнату запахом, воду не фарбує, але чудово підтримує чистоту, нальоту не помітив при використанні, вистачає на півтори-два тижні.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Не помітив

Владислав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Чудові блоки, не фарбують воду як синьо-рожеві, але також мають приємний запах і чудово підтримують чистоту та гігієну.

Переваги:
    Якість, ціна

Катерина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Чудовий товар !!! Гарна якість !!! Завжди користуюсь .

Переваги:
    Вистачає надовго .
    Недоліки:
    Не виявила .

Олена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга К***

Найкращий засіб для унітазу. Приємний аромат. Доступна ціна

Переваги:
    Вистачає на довго
    Недоліки:

Ольга, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Інших виробників на разі не розглядаю по співввідношенню ціна=якість.
    З мінусів - запах швидко вивітрюється, з плюсів - ефект є, наліту менше.

Переваги:
    ціна=якість
    Недоліки:
    запах швидко вивітрюється

Сергій, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Інші блоки для унітаза, навіть не розглядаємо. Ці найкращі. Унітаз довго залишається чистим та зі свіжим запахом

Iрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Елена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Гарний набір з двох перевірених часом запахів - лимон та океан. Запах присутній, гарна піна, гарно очіщує. За ціною цей набір найвигідніший. Вистачає 2 2 десь на місяць.

Переваги:
    Ціна, 2 запаха в одному наборі.
    Недоліки:
    Швидко закінчується

Oлена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Зручна велика упаковка, окремі блоки, состав гарної концентрації. Менше кальцінування від жорсткої води і наліт на фаянсі. Постійна покупка.

Переваги:
    Зручно та якісно

Сергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Это лучшее,что есть на рынке. Защищает от налета на 1000% с другими средствами 2-3 дня и налёт,с этим от мойки до мойки туалета налёта нет

Переваги:
    Защита от налёта
    Недоліки:
    Нету

Тетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Максим Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Приємний запах, нормально очищає та підтримує свіжість

Переваги:
    Запах, ціна
    Недоліки:

Максим, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

Ніякі,ні кольору ні аромату по зрівнянню з іншими блоками

Анна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 200 г

оптімально за ціною і якістю

Переваги:
    приємний запах, довго тримається
    Недоліки:
    не знайшов

Сергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!