- AI аналіз відгуків66 відгуків: позитивний — 78%, нейтральний — 10%, негативний — 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Качественный, приятный аромат, долгое использование
- Переваги:
- Долго используется, приятный аромат
- Недоліки:
Представник постачальникаАнна, дякуємо, що обираєте Bref! Користуйтеся із задоволенням!
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Bref Блискучий гель користуємося не так давно. Якість чудова, як у всієї продукції цього виробника. В порівнянні з твердими негелевими упаковка зовсім не має запаху. Отже, зберігати дуже зручно. При використанні запах свіжий та ніжний. Чудово підходить для шанувальників такого аромату. Використовується більш економно, ніж серія "Кольорова вода".
Представник постачальникаВладислава, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 42 г
Гарно піниться,приємний запах.
- Переваги:
- Приємний запах
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Єлєна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 42 г
Неперевершений
- Переваги:
- Якість та зручність
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаЄлєна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Ростислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 42 г
Приємний запах, гарно піниться
Представник постачальникаРостислав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Купую тільки цей блок. Приємний аромат, чистота, надовго вистачає.
- Переваги:
- Чистота та свіжість.
- Недоліки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Приятный запах, достаточно долго держится
Представник постачальникаIгор, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Приятный аромат, голубенький мне даже больше понравился, нежели такой же розовый!
- Недоліки:
- слишком быстро растворяется, раньше одной полоски хватало на 3 недели, сейчас же максимум 10 дней..
Представник постачальникаІрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Якість відповідає ціні
- Переваги:
- Приємний запах,кращі ніж тверді блоки цієї ж марки
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Дякую розетці
- Лилия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Постійно користуюсь блоками Bref, вирішила спробувати новинку. Мені сподобались, вистачає на довше ніж аналогічних
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за відгук. Туалетний блок Bref Блискучий гель Арктичний океан - це простий і зручний спосіб забезпечити чистоту і свіжість у Вашому туалеті від першого до останнього змивання.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Понравились бол ше сем другие негелевые блоки. Хватает на больший период времени. Теперь использую только гелевые блоки.
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Обратили внимание на новинку и решили попробовать. Запах обалденный! Смывает без цвета. Пенки стало меньше после того, как половина шарика израсходована. Однозначно рекомендую и буду покупать ещё. Рекомендую!
- Переваги:
- Запах. Без цвета.
- Недоліки:
- Хочется больше пенки
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за відгук. Туалетний блок Bref Блискучий гель Арктичний океан - це простий і зручний спосіб забезпечити чистоту і свіжість у Вашому туалеті від першого до останнього змивання. Користуйстесь із задоволенням!
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Зацікавилась новинкою і вирішила спробувати. Усе подобається! Приємний ненав’язливий аромат, красивий колір води після змивання, достатньо економні при використанні блоки. Вапняний наліт не утворюється. Купила по акції, вийшло дуже вигідно.
- Переваги:
- Економне використання, приємний аромат.
- Недоліки:
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за відгук. Туалетний блок Bref Блискучий гель Арктичний океан - це простий і зручний спосіб забезпечити чистоту і свіжість у Вашому туалеті від першого до останнього змивання.
- Тамара Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Користуюся такими блоками постійно. Побачила нові - вирішила спробувати. Сподобався! Запах приємний, тримається довго. Чистить нормально. Буду брати ще
- Переваги:
- Свої функції виконує
- Недоліки:
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 42 г
Класний
Представник постачальникаВiктор, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 42 г
Найкращій засіб для туалету
- Переваги:
- Не тече. Лагідний аромат
Представник постачальникаВiктор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 42 г
Подобається.
Представник постачальникаВалентин, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Чудово
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 42 г
супер
- Переваги:
- якисне
- Недоліки:
- не має
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Блоки зручні та практичні у використанні. Унітаз завжди чистий, без нальоту, а запах приємний і не різкий. Вигідно брати упаковку на 3 штуки — вистачає надовго.
- Переваги:
- ціна-якість
- Недоліки:
Представник постачальникаМарія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Хороша річ для підтримки чистоти унітазу. Цим брендом користуюся вже багато років, блоки завжди показують себе добре. Запах приємний, ненав’язливий, не набридає. Одного вистачає надовго, тому виходить ще й економно.
- Переваги:
- Якісні, економні
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Часто купую цей засіб. Добре справляється з своїми завданнями. Має приємний аромат, який довго освіжає ванну кімнату. Вигідна упаковка якої вистачає надовго.
- Переваги:
- Якість, вигідна упаковка
- Недоліки:
Представник постачальникаПетро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Дуже зручний у використанні, приємний свіжий аромат, добре освіжає та підтримує чистоту унітазу. Гарно піниться, вистачає на довго, рекомендую!
- Переваги:
- Свіжий аромат, легко кріпиться
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Приємний аромат, не досить насичений, не смердить хімією як деякі інші кульки
Представник постачальникаЄвгеній, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Беру тільки ці блоки, хіба що аромати змінюю
- Переваги:
- Приємний аромат і вистачає надовго
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Зручні. Запах не навʼязливий. Вистачає доволі на довго . Раджу до використання
Представник постачальникаАнна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Мне этот гелевый блок нравится больше всего. Аромат и эффективность лучшие других блоков.
- Переваги:
- Аромат и эффективность. Индивидуальная упаковка.
- Недоліки:
- Нет.
Представник постачальникаАлiна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Придбав на розетці. Зручні, якісні блоки, різного кольору, свою функцію виконують. Аромат приємний. Вистачає відносно надовго. До цього також купував Бреф, але інші по дизайну. Можна брати
- Переваги:
- Зручні та якісні блоки
- Недоліки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Якісний засіб. Приємний запах.
- Переваги:
- Тривалого використання
- Недоліки:
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 42 г
Спасибо магазину, товар замечательный
- Переваги:
- Чистый унитаз после смывки
- Недоліки:
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Запах блоків виявився досить м'яким, не душить, але відчувається. Сподобалося, що гель витрачається повільно — часто не потрібно змінювати. Чистота начебто дотримується, наліт не з'являється.
- Переваги:
- Приємний запах, вистачає надовго.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаБогдан, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ігор Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Дуже хвайний засіб, свіжий запах, хватає надовго
Представник постачальникаІгор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Нина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Туалетный блок для унитаза Bref мне понравился. Он удобен в использовании, прост в установке, действенно очищает унитаз при каждом смыве. При этом не меняет цвет туалетной воды.
Особого аромата я не почувствовала. Видимой пены после смыва не заметила.
И все же каждый смыв оставляет унитаз чище, с видимым блеском и дает возможность реже чистить унитаз.
Представник постачальникаНiна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Вага: 42 г
Вперше взяла гелевий блок. дуже ненав'язливий і запах. Добре піниться, подивимося на скільки його вистачить. По акції хороша ціна.
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
Приємний аромат
- Переваги:
- Доступна ціна
- Недоліки:
- Швидко закінчується
Представник постачальникаЄвгеній, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!