- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл. Кількість в упаковці: 1
Мені подобається цей засіб для легкого прибирання і очищення поверхонь. Дуже старий вапняний наліт не очищає, але для мене це не так важливо. Запах має не дуже навʼязливий, відчувається хімоза, але не жорстка. Оприскувач зручний, можна блокувати розприскування, і не боятись що випадково бризнеться коли кладеш у шафу. В цілом рекомендую
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл. Кількість в упаковці: 1
Нажаль заслабкий для вапняного нальоту, для підтримання повсякденної чистоти підійде, для генерального прибирання - ні, приємний запах, зручна упаковка. Як на мене для такого засобу ціна завелика.
- Вол М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл. Кількість в упаковці: 1
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл. Кількість в упаковці: 1
Засіб який дійсно допоміг відчистити вапняний наліт на раковині. Наношу на місце що потрібно відчистити, даю постояти 20 хв а потім стираю. Ціну хотілось би нижчу.
- Переваги:
- Відчищає вапняний наліт Приємний запах Зручна упаковка
- Недоліки:
- Вадим Б***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл. Кількість в упаковці: 1
Убираем с помощью этого средства в ванной комнате, хорошо справляется с разными загрязнениями, экономный расход, запах приятный, не слишком резкий.
Если убирать с его помощью известковый налет, лучше обильно нанести средство и оставить его на некоторое время (15-20 минут), после этого можно смывать его. Так более эффективно удаляется загрязнение.- Переваги:
- Хорошо очищает, приятно пахнет
- Наталья И***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл. Кількість в упаковці: 1
Отлично справляется со всеми загрязнениями в ванной комнате и туалете, при этом нет ядовитого запаха. Запах есть, но даже приятный. Эффект лучше если выдержать экспозицию
- Недоліки:
- не заметила
- Демків Х***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 750 мл. Кількість в упаковці: 1
Сподобався результатат після нанесення на поверхні цього універсального засобу для чищення Cif, допомагає видалити ьрут та інші забруднення та надає блиску маючи досить приємний аромат. Основними перевагами перевагою цього засобу на мою думку є якісь та універсальність застосування, адже підходить для ванни, унітазу, змішувачів.
- Переваги:
- Універсальність засобу для чищення;
Виробництво та якість Cif;
Зручний та економічний в поході спрей- розпилювач; - Недоліки: