Безалкогольне ігристе вино Codorniu Zero виготовляється з винограду сорту Айрен. Історія створення напою почалася у 2010 році. Після численних експериментів із технологіями, сортами винограду, часом збирання врожаю й додатковими інгредієнтами вдалося створити вишукане безалкогольне вино з приємним, освіжаючим смаком і виразним ароматом. Ігристе вино створюється за допомогою вакуумної дистиляції, в основі якої лежить процес, при якому з алкогольного вина видаляють спирт, знижуючи тиск у резервуарі практично до нуля, а потім повільно підіймають температуру до 28 градусів. Після деалкоголізації до вина додається цукор (приблизно 6,5 г на 100 мл). Водночас воно залишається сухим, але завдяки солодкості набуває гарного балансу.
Codorniu Zero стане прекрасною альтернативою алкогольних продуктів, які не можна вживати через різні життєві обставини. Воно є чудовим аперитивом, добре поєднується із салатами, легкими закусками, рибою, морепродуктами, овочами, сирами та десертами.
Початок історії шампанського дому Codorniu сходить до 1551 року. У документі, датованому цим роком, говориться, що сім'я володіла деяким обладнанням, пов'язаним із виноробством. 1659 року молода герцогиня Анна Кодорн'ю уклала шлюб із Мігелем де Равентос, об'єднавши у такий спосіб традиції виробництва вина двох найбільших іспанських компаній. Кодорн'ю є одним із небагатьох виробників ігристих висококласних вин, які відкрили та використовують унікальний метод класичної шампанізації («Шампенуа») в Іспанії, відомий під назвою Кава. 1872 року Жозеф Равентос створив перше шампанське за цим методом, яке до 1888 року вже стало володарем низки Золотих медалей на різних міжнародних конкурсах. З 1897 року, за указом Королеви Марії Христини, Кодорн'ю є офіційним постачальником Іспанського Королівського двору.
Зараз Кава Кодорн'ю має заслужену славу більш ніж у ста країнах світу. 1976 року підвали Codorníu Sant Sadurní dAnoia були оголошені Національним пам'ятником історичного та художнього значення.