- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Виготовлено дуже якісно, цікава ідея і дизайн гарний. Є зразки як скласти мордочки 9 різних тваринок, але їх можна вигадати набагато більше. - Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікава гра, для дівчинки якій майже, вона швидко розібралася, що та як складати, та фантазувала з мордочками. Якість картону дуже добра. Ми любимо все проізводять додо.
- Переваги:
- Гарна якість картону та кольорів.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила дитині 3 роки, цікава гра. Дитина фантазує. Але потрібен нагляд, бо багато дрібних деталей, які легко ковтнути або загубити
- Переваги:
- Якість гарна що у коробки що в наповнення
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала на подарок, выглядит достойно. Ребенку двух лет понравилось, игра качественная и интересная.
- Переваги:
- Интересная игра.
- Альона Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір! Зайшло, як малому 2 рочків так і доньці 9 р. Цікаво експериментувати, можна зробити безліч мордуль. Рекомендую!
- Переваги:
- Всі товари DoDo гарної якості.
- Недоліки:
- —
- Софія-Романа Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір, іменинниці сподобалося, забавка на довгий час
- Переваги:
- Магніти дуже якісні
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Дуже цікавий набір для розвитку дитини! Вчить аналізувати та синтезувати, розвиває увагу, уяву. Планшетка з цупкого картону, глянцева. Елементи теж цупкі. Коробка презентабельна, добротна. Гарно і на подарунок!- Переваги:
- Цікавий набір
- Даниил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная игрушка для ребенка 3 лет, сделана качественно, элементы хорошо держаться на планшетке,увлекательная. Но получил в помятой коробке, на подарок не взял бы.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#Розпакуваннядіти
Дуже сподобалася новинка від додо. Планшетка має розміри 230 ×195
В коробці планшетка-основа і 2 листи з магнітними елементами. Всіх елементів 77. Магнітні детальки міцно тримаються, не падають і не їздять по планшетці. Саме ця гра буде цікава і діткам старше 3 років.На коробці є 8 зразків тваринок, які модна зібрати з магнітних деталей. І звісно, дитина може створити з них свою унікальну тваринку. Коробка з якісного картону. Рекомендую до покупки - Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Классная идея, развивает ребёнка,учим зверей и мышлению,где ушки,ротик и ТД.- Переваги:
- Много шаблонов мордочек
- Недоліки:
- Нужно придумать как хранить магниты
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти Чудовий набір. Можна зробити багато різних мордочок тварин. Якість гарна.
- Ярослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість, до товару претензій немає. Враховуйте ті, які беруть діткам 2-3 роки, деякі деталі занадто малі, дитина з легкістю може проковтнути.
- Переваги:
- Гарна якість, велика кількість деталей
- Недоліки:
- Дуже дрібні деталі які може проковтнути дитинка 2 років