Відгуки покупців про Чистячий і поліруючий засіб HG для лінолеуму і вінілових покриттів 1 л (8711577009328)
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Я здивований, але цей засіб краще чим інший для вінілу emsal
- Переваги:
- Не залишає плям
- Недоліки:
- Немає мірного ковпачка
Представник постачальникаАнтон дякуємо вам за ваш відгук і вибір ТМ HG, спробуйте також інші продукти нашої торгової марки, впевнені, вам також сподобаються. Ви будете приємно здивовані різницею в якості продукції TM HG в порівнянні з іншими.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Средство понравилось. Линолеум блестит. Буду брать ещё. Рекомендую.
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Буду пользоваться. У этого производителя много отличной химии.Большая линейка продукции под все бытовые и строительные нужды касаемо ухода,чистоты,уборки.
- Переваги:
- На долго хватает. Беру 30мм на 3-4л воды и мою 2-х ком квартиру. Хорошо и легко отмывает пятна жира,соки. Для ежедневного использования пока лучшее средство. Приятный запах. Буду пользоваться.
- Недоліки:
- Не обнаружены.
- ЗорянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
У кімнатах у нас вінілова плитка,щось схоже на ламінат,але не зовсім, засоби типу пронто справлялись, але все ж таки не так як хотілось би, має приємний запах чи то хвої чи деревини, без розводів
- Переваги:
- Концентрат
- OlgaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
С пылью справляется отлично, блеск небольшой есть, но если хотите отмыть линолеум с фактурой древесины, то самого по себе средства мало
- Юлия J***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л
Вообще не поняла что это за средство. Ничего особенного в нём не заметила. За такую цену хотелось бы чтобы и чистило пол хорошо и защищало покрытие. Но нет, обычные дешёвые средства для пола моют и лучше и запах приятней и уход качественный. Не советую
- Переваги:
- Недоліки:
- не работает