- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Легенда
- Віталій К***
Не можу не погодитись
- Ксения Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефону 4 года, и никаких к нему претензий. Замечательный. Самый лучший. Нет NFS,но это не критично.
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Класний телефон
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
купив 4 штуки для всієї родини
працюють бездоганно
тільки у всіх нещодавно міняв акуми, бо вздулись
не міняв би на інший, якби був NFC- Переваги:
- надійний, швидкий, безпроблемний
- Недоліки:
- немає NFC
- ЮськаЯ К***
Кстати тоже самое вздулась батарея, пришлось заменить, телефону около 3 лет, а так работает отлично
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Отличный был телефон, только жалко, что украли(
- Переваги:
- Самый лучший
- Недоліки:
- Их 2:
1. Со временем что-то случилось с дисплеем (в отзывах похожая проблема)
2. Отсутствие NFC
- Татьяна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Пользуйся два года. Телефон хороший, работает замечательно.
- Переваги:
- Быстрый
- Недоліки:
- Царинник С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Всё работает. Быстрый. Пользуюсь более года. Нареканий нет.
- Переваги:
- Красивый, удобный. Не глючит.
- Недоліки:
- Нет.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
- станислав м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Ніколи більше не візьму хуавей. Після року бережливого користування екран "здох" (залишкове відображення), батарея здохла. Кожні 2 дні просе ввести пароль. (для чого тоді відбиток?). Кожен день просе обновити свої хуавейовскі програми. Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- фірма huawei
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Користуюся смартфоном вже майже 2 роки!!! Задоволена ним на всі 1000%
Ніяких глюків, все класно!! ❤️
Не жалію ні краплиночки що купила його!!!- Переваги:
- Звук, камера, не глючить...
- Недоліки:
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
ESIM поддерживает этот телефон?
Представитель бренда HuaweiМаксим Чернеливский, в модели P Smart+ не предусмотрена возможность использования электронных Sim карт(ESIM)
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Был у меня пол года (сейчас у дочки) работает прекрасно. Я с ним ходил без чехла и стекла царапин не набрал. Несколько раз падал, боялся что заднее стекло побьет, все нормально
- Переваги:
- Качество
- Диана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
И так.
Пишу сейчас как раз с этого телефона.
Мне всё нравится, если не считать своей неуклюжести из-за которой на нем сейчас трещина- Переваги:
- - Камера
- Память - Недоліки:
- - Немного великоват
Этот телефон, моя любовь!
- Переваги:
- Качество, размер, фото, скорость.
- Недоліки:
- Не обнаружила
Представитель компанииЦаринник Светлана, благодарим за позитивный отзыв, приятного вам пользования!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Крутой телефон пользуюсь 2.5 года
- Переваги:
- На свой бюджет бомба
- Недоліки:
- Меня все устраивает
- Струнова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Покупал сей девай сестре на ДР. Осталась довольной. Телефон шустрый, батарея держит долго(пока новый). Работают 2 нано-сим и нареканий нет. Также к телефону покупал "Бампер". Хороший материал бампера, не скользкий и удобно держать в руке. Также брал флеш-картку до телефона - пока не пригодилась в использовании - вопрос времени.
Если у кого-то и возникают трудности с телефоном - думаю, что это заводской брак- Переваги:
- Хороший телефон
- Недоліки:
- Не заметил
Представитель бренда HuaweiЕлена Исоченко, благодарим вас за отзыв, мы рады, что вам понравилась продукция нашей компании, желаем приятного использования
Представитель бренда HuaweiАлександр Берёза, благодарим вас за отзыв, мы рады, что вам понравилась продукция нашей компании, желаем приятного использования
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
покупала сыну - сын телефоном доволен!
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Бомба , добавить нечего!
- Переваги:
- Камера супер! Железо, качество .
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Користуюсь вже півроку, все добре. Дуже подобається якість фотографій.
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
Представитель компанииЛариса, раді, що вам сподобалась продукція нашої компанії, бажаємо вам лише позитива від використання наших пристроїв
- Пар Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Чудовий телефон за свою ціну. Беру вже другий і цим все сказано (перший ще працює) )
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
Представитель компанииПар Т,раді, що вам сподобалось співвідношення ціни та якості P Smart+, бажаємо вам лише позитиву від наших пристроїв
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
задоволена телефоном, жодних нарікань
- Недоліки:
- не має
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
Представитель компанииНаталья Клименко, раді, що вам сподобався P Smart+, бажаємо позитивних емоцій під час використання продукції нашої компанії
- Vova G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон хороший, но есть ОГРОМНАЯ ПРОБЛЕМА, екран очень плохой, к примеру поиграть в игру и выйти на робочий стол с темой темой, можно увидеть светлые елементы игры. Или, у меня стоит белая клавиатура, и обои с чёрными цветами и по краям екрана можно заметить часть клавиатуры, я реально люблю этот телефон, и компанию, но после етого телефона я не буду покупать такие дешёвые телефоны компаний huawei, xiaomi и другие телефоны из Китая.
- Переваги:
- Дезайн, оптимизация, камера, оболочка.
- Недоліки:
- Екран, процессор.
- Анна
Это выгоревший экран. В сц отдай.
Представитель бренда HuaweiДобрый день!
Мы можем помочь решить вопрос в телефонном режиме (номер колл-центра 0-800-50-88-33) или в сервисном центре, где мастера смогут продиагностировать устройство и понять в чем причина. Выберите удобный для вас формат общения (чат, email, звонок): посилання
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
- Катя Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон брала почти год назад, всё супер..
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Iris Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Это первый китаец. оказался не такой уж и плохой. Прошло 3 месяца, пока претензий нет.
- Переваги:
- Брала в розетке. Доставка во время. Качество нормальное.
- Недоліки:
- пока не нашла
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
- Орися К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купила сыну в подарок.
- Переваги:
- цена , дизайн и т.д
- Недоліки:
- Сказал сын что пока нет.
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
- Василий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Пользуюсь полгода, пока без глюков))
- Переваги:
- Отличный тел. за свои деньги
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Отличный телефон,справляется со своими обязаностями.
- Переваги:
- камера и многое другое...
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Не прошло и двух недель пользования, сдался датчик разблокировки отпечатком. Разочарована(
- Саня О***
Что значит сдался?Он вообще не работает или не точно определяет?Сброс настроек пробовали?
Представитель компанииДобрый день!
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Чудовий апарат за свої гроші. Всі функції працюють відмінно.
- Переваги:
- швидкодія, якість кольорів/зв'язку, великий екран, батарея
- Недоліки:
- Захист екарну трохи б кращий
Спасибо за отзыв. Приятного использования!
- Гинда Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Всем доброго времени суток!
Обладая ограниченным размером средств, решил остановить свой выбор на данном девайсе. Доставили относительно быстро. В тот же день заказал чехол.(Читая отзывы понял, что без чехла никуда... ).Забрал все в один день. Телефон настроил и уже предвкушал приятное знакомство с новым другом :)
Выключил телефон, чтобы надеть чехол и.... После включения (с какого то перепугу) меня просят ввести PIN из 6 цифр ??? Hard Reset не помогает, буду обращаться в сервис (- Переваги:
- Хороший аппаратик, соотношение цена-качество
- Недоліки:
- Читай комментарий.