Завдяки посуду Calido ви можете смажити, тушкувати, варити, запікати, карамелізувати, готувати у фритюрі, маринувати та навіть пекти, зберігаючи всі аромати. Чорне матове покриття чудово підходить для швидкого обсмажування, воно сприяє появі характерного запаху і підсилює смак. Високоякісні матеріали та переваги каструлі та жаровні серії Calido виготовлені з міцного чавуну, тому вони є справжніми важковаговиками. Всередині й зовні вони мають емалеве покриття, яке захищає від іржі, а також запобігає прилипання їжі. Для лиття та емалевого покриття використовуються лише високоякісні та перевірені матеріали, які відповідають міжнародним вимогам. Переваги кухонного посуду з емальованого чавуну можуть використовуватися універсально і відрізняються унікальними перевагами, які популярні на сучасній кухні.
Особливості:
- Підходить для всіх видів плит і високих температур
- Забезпечує чудове розподілення і збереження тепла
- Довговічна і невибаглива у догляді
Чудово підходить для стильного сервірування, до того ж у чавунному посуді їжа довго залишається теплою. Порада професіонала: розжарюйте жаровню перед першим використанням. Завдяки виникаючим при цьому антипригарним властивостям страви в жаровні будуть менше пригорати.
В духовці:- Вимийте жаровню теплою водою з мийним засобом, потім ретельно витріть.
- Натріть внутрішні та зовнішні поверхні жаровні (окрім блискучого дна) рослинною олією. Також змастіть ручку. Витріть надлишок олії серветкою.
- Покладіть жаровню краями вниз (дном вгору) на решітку духовки, попередньо розігрітої до 220–230 °C. При цьому на встановлений під решіткою деко почне капати олія.
- Через 30 хвилин вимкніть духовку і залиште її охолоджуватися разом із жаровнею. Потім витягніть охолоджену жаровню і промийте її проточною водою.
На плиті: Якщо жаровня не поміщається в духовці або якщо ви віддаєте перевагу використовувати плиту, виконайте розжарювання наступним чином:
- Вимийте жаровню теплою водою з миючим засобом, потім ретельно витріть.
- Натріть жаровню зсередини рослинною олією. Витріть надлишок олії серветкою.
- Нагрівайте жаровню на високій потужності, поки олія не почне диміти.
Відгуки покупців 6