Відгуки покупців про Мобільний телефон Motorola E14 2/64GB Graphite Grey
- Яценко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Погано
- Переваги:
- Недоліки:
- До мене ніхто не може дозвонитися бо коли я піднімаю трубку, дзвінки автоматично скидаються! Мало того - я відправив смартфон на гарантійне обслуговування, А повернули мені смартфон з тим же дефектом
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
не рекоменлую, дуже глючить, дитина дуже не задоволена
- Ник
Этот телефон необходимо правильно настроить и поотключать все ненужные программы. Этот смартфон самый недорогой которые только есть. Для самых простых задач
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Нормальний телефон,свої функції виконує
- Недоліки:
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Вогонь! працює, як новий)) жодних нарікань. Ціна також бомба. Вночі замовив на наступний день в обід вже забрав. Розетка, дякую за сервіс.
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Отличный телефон!мне он очень понравился! Интернет летает, стильный.Советую!
Купив цей смартфон у подарунок своїй матусі, але з'явилась проблема - все працює начебто непогано, але вхідні дзвінки чомусь зриваються і з'являється напис "Дзвінок завершено". Не знаю що і робити... Не погано було би якщо цей смартфон продавець замінив на робочий.
- Недоліки:
- Не приймає вхідні дзвінки
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
- Бордюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
"Тупить", не рекомендую, тільки дзвонити
- Недоліки:
- "Тупить", не рекомендую, тільки дзвонити
- Роман
Ви ціну бачили??!
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон гарний за свою ціну, може вільно конкурувати з аналогами за вищу ціну. Працює справно, гарний динамік та стабільну камеру. Якщо комусь потрібна швидка заміна не за всі гроші світу, то з базовими справами справляється на «ура».
- Переваги:
- Ціна; Якість звуку, Акумулятор тримає більше доби
- Недоліки:
- Телефон може місцями провисати при відображенні «швидких відео» (tiktok, Instagram ect); встановлена система google go, що не дозволяє шукати фотографії в тому ж гуглу через google lens (загалом не страшна проблема, якщо не працюєте з пошуком фотографій )
- Александра Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Отличный телефон
- Переваги:
- Недорогой, для пожилого человека самое то.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Наталка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон гарно працює, простий в налаштуванні, також був чохол силіконовий, що також порадувало. Єдине, що треба замовляти скло чи захисну плівку, чого я не зробила, слід враховувати. Є чек з гарантією на 12 місяців. А так все чудово, дякую.
- Переваги:
- За такі гроші телефон працює добре.
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Терміново потрібен був телефон для роботи. Не працює мобільний інтернет
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон добре працює за свої кошти
- Переваги:
- Тримає добре заряд батареї
- Недоліки:
- Інколи підвисає
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Непоганий телефон
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Отличный бюджетный смартфон. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена, экран, внешний вид
- Недоліки:
- За эти деньги нет.
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Брала дитині, дуже задоволений
- Переваги:
- Зручний у користуванні, гарний вигляд
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон непоганий. добре працює.
- Недоліки:
- Батарея недержить довго.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
загалом, непоганий апарат з нормальною автономністю, від продуктивності чи камери чудес за таку ціну очікувати не варто, їх немає, нормальний звук, мікрофон, зборка і матеріали корпусу, екран
- Переваги:
- вигляд, батарея, екран
- Недоліки:
- таки трохи підтуплює, але за таку ціну для таких параметрів то було очікувано
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Я поясню. Син забув графічний пароль і тому не може ним користуватися. Віддала фахівцеві для перевірки і скидання до заводських налаштувань. Спеціаліст повернув його мені і сказав (додаю фото), що офіційна програма фірми «Motorola» при перевірці телефону видала повідомлення: «ВИЯВЛЕНО ПРИСТРОЙ З АТРИБУТАМИ ПІДПРИЄМСТВА». Тобто цей пристрій було спочатку прошито для ПІДПРИЄМСТВА, а не для РОЗДРІБНИЧНОЇ торгівлі. У магазині, місці де я забирала телефон, розводять руками, мовляв, нічого зробити не можемо. Несіть у сервісний центр. А хто мені його продав, людина з вулиці чи РОЗЕТКА? ЧОМУ ви торгуєте такими телефонами? Існує поняття - гарантійний строк на товар. Це термін, протягом якого виробник (продавець) ЗОБОВ'ЯЗУЄТЬСЯ безкоштовно відремонтувати або замінити продукцію. ЯКЩО ви проігноруєте моє звернення, буду писати до Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів і подам позов до поліції на магазин.
заказ №828 233 897- Переваги:
- Претензій до роботи самого телефону немає, АЛЕ...
- Недоліки:
- Продали телефон не для продажу і не хочуть допомогти в проблемі.
- Микола П***
Дякую вам, за цей допис - щойно хотів замовити, але, схоже "Розетка" вже "не торт". Замовлю у іншому місці або офлайн. Сподіваюся, що ваша ситуація вирішилась добре.
- Олександр
режим "підприємства"активує сам користувач,прошивка тут ні до чого,тоб то ви самі активували не потрібну функцію ,самі забули ключ ,і самі же шукаєте винуватого ,негарно
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Поки все добре!!!
- Анастасія З***
А зараз?
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купила його на подарунок мамі, ще планую такий батькові купити.
- Переваги:
- Простий в користуванні, швидкий, є всі основні та необхідні функції
- Недоліки:
- Поки що не виявила
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Погано тягне інтернет
- Кордюк В***
А с чего бы такой телефон мог хорошо тянуть интернет?
- Марія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Замовили дитині телефон, на наступний день повернули, бо він повністю зависає і вибиває зі всіх програм, не реагує ніц!
Віддали в сервісний цент, вони прислали, але знову ж таки, такий самий не працюючий!
Це просто якесь жахіття!
Додзвонитися нікуди, ніколи не можливо!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Ірина Р***
Перед покупкою техніки, поцікавтеся її характеристиками, на що здатен процессор і кількість РАМ. А то куплять велосипед а хочуть функціоналу як від мотоцикла.
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Android 14, 64ГБ встроенной памяти + microSD (до 1ТБ), экран, батарея, зарядка-передача данных USB Type-C, в описании нет NFC, а он есть!
- Максим Л***
Ви перевіряли його в роботі? Оплати можна проводити?
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Дякую телефон все працює
- Юліан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Дитина задоволена
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Юліан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Для дитини, те що треба
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Кристина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
За свою цену неплох
- Переваги:
- Экран,батарея
- Недоліки:
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон супер сподобався, зручне меню, кольори - відвал кабіни, звук теж класний, все добре. Дякую!
- Переваги:
- Швидко, зручно, якісно.
- Недоліки:
- При підключенні NFC обов'язково встановити декілька ступенів блокування і серед них фейс контроль. Це не зручно.
- Александр Я***
В нього немає NFC
- Лариса
для Александра Яценко
він зазначений у розділі "Бездротові технології" .
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купил себе и сыну. Телефон очень шустрый, претензий по железу нет. В комплекте сразу чехол-бампер, тоже очень качественный. Все довольны)))
P.S. Цвет Pastel Green в живую оказался бледно желто-зеленым. Имейте это в виду.- Переваги:
- Шустрый, хорошее железо.
- Недоліки:
- Нет.
- Юлія Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон супер,чимось схожий на редмі.
- Переваги:
- Приємна ціна,хороший дизайн
- Захар Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Оперативно, якісно, сервіс відмінний
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Все добре, дяка Розетці за швидкість.
- Переваги:
- Все працює, 14 андроід не гальмує при моїх потребах.
- Максим Л***
Добрий день, в телефоні реально є модуль NFC?
- Андрій Р***
У моєму нфс присутнє та працює добре. В інстукції вказано, що він є у моделі ХТ-2421-15.
- Настя Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Я замовила тут телефон вже як 7 годин я намагаюся його запустити але мої спроби марні він не працює він не може запуститися
- Переваги:
- Переваг тут ніяких не має це лохотрон
- Недоліки:
- Він не справний
- Евгений
Настя, зажми кнопку питания на 10 сек - он вырубится. Потом попробуй включи. Если не прокатит, то тогда зажми кнопку питания и одну из кнопок громкости, а потом в менюшке перегрузи. Любая электроника виснет
- Александр К***
Наташу просто сяоми и ко сюда заслали)
- Элина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pastel Green. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Мамі заказувала. Дуже сбодобався - "все зрозуміло і шрифт можна великий, і чути все добре, і коти на фотках, як живі". Хороша річ. І є там nfc, моя не буде користуватись. Розетці респект, але трохи налякали подарунками.
- Переваги:
- Перевищує очікування. І на вигляд гарний.
- Олександр Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Bora Purple. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Дуже гарный телефон, як за свою ціну. Купляв для мами, їй до вподоби.
- Переваги:
- Екран 90 герць
- Милёхин Э***Продавець: Rozetka. Колір: Graphite Grey. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Покупал в другом магазине.
Скажу так, батарея очень долго держит, и хорошая. Экран большой, и для такой цены хорошие цвета, не зернит.
Так же хорошо ловит сеть, и мощный блютуз.
Из минусов это конечно же сам чип, на котором сэкономили. Про пабг, калду или танки можете забыть даже на самых минимальных настройках.
Только самые простые игры.
Даже слегка подвисает когда чисто юзаешь смартфон вне игр. Что чуток бесит, ибо уже 2025 год на дворе.- Переваги:
- Экран, батарея, хорошо держит сеть.
- Недоліки:
- Процессор.