Відгуки покупців про Ігровий ноутбук Acer Nitro V15 ANV15- 41- R5AK, Amd Ryzen 7 7735hs Up to 4. 75ghz, 15. 6 Fhd, 16gb, Ssd 512gb, Nvidia Geforce Rtx 3050 6gb, Linux, чорний
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Після деякого часу користування ноутбуком він почав вимикатись абсолютно рандомно, якщо навантажувати його більше, ніж ворд-ексель. Після того, як я змінила подовжувач і розетку, стало очевидним, що щось не те все-таки в роботі ноутбуку. Та гарантія вже пройшла - і в цьому моя провина, до останнього думала, що це я не так користуюсь, потрібно було одразу відправляти назад.
Зрештою, прийшлось нести в сервіс за власні кошти, і виявилось, що зарядний пристрій, що йшов в комплекті, взагалі не до цієї моделі. Думаю, і було очевидним, що нічим мені вже продавець не допоможе, та консультант міг би просто сказати "вибачте, на жаль, вже нічого не зробиш", а не вичитувати мене за те, що я не звернулась в перші 14 днів.
Що ж, можливо, мій відгук буде корисним для інших. Коли купуєте ноутбук перевіряйте не лише чи просто підключається до нього зарядний пристрій, як зробила я, а й уважно читайте на ньому написи і погугліть яка взагалі комплектація мала бути до цього пристрою.- Переваги:
- Ноутбук, наче, нормальний
- Недоліки:
- В комплектації йшов зарядний пристрій не від тієї моделі, обслуговування залишає бажати кращого
- Продавець anytech
Доброго дня! У цього виробника три постачальники блоків живлення, зворотна сумісність з іншими брендами нульова. Товар повністю новий був, з цієї партії підміна блоку виключена через те, що ми перші розкривали його тільки для гравіювання клавіатури.
- Алім Ж***Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Користуюсь рівно місяць, ноутбуком задоволений сповна, за свої гроші нормальний, ігри працюють стабільно, навіть коли ноут в піку нагріву відчутних фрізів не помічав. Доволі зручна вбудована утіліта, в якій є декілька присетів налаштувань, також є і ігровий режим який додає в районі 5 фпс, але значно голосніше починають працювати кулера. Єдиний мінус це - видув гарячого повітря, воно видувається прямо в екран, під час тривалої гри у важкі ігри, екран дуже нагрівається, тому раджу брати ще додаткову підставку з охолодженням.
Стосовно доставки, все прийшло швидко, ціле, в повній комплектації.- Переваги:
- Недоліки:
- Охолодження
- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Хороший мощный ноутбук за вменяемую цену
Советую
Хорошее охлаждение
Быстрая работа ноутбука благодаря DDR5, Имба
со временем можно добавить оперативную память и накопитель SSD M2(дополнительный разьем)
По производительности вопросов нет, процессор хороший, видеокарта пусть и 3050 но на 6Гб видеопамяти, что само по себе очень хорошо
Советую- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Назар К***
Доброго дня ви його брали по ціні 30400 грн і чи всі заявлені параметри це правда
- Богдан Б***Продавець: anytech. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 512 ГБ
Замовив ноутбук,перевіряю,не включається.Взагалі ніяк,пів години возні і в ітозі поверення
- Недоліки:
- Не включається ні при яких умовах
- Назар
Зарядиьи пробували?
- Даниил
Ты может не установил оперативную систему