Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Гель ONIKS Сантрі санітарно-гігієнічний 1 л (4820191760387)

Оцінка користувачів 4/5
  • Дмитрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупал гель этой фирмы в литровых бутылках, он был очень хорошим. Поэтому решил купить этот гель в целях экономии. Но прогадал. На гель даже не похоже, такое ощущение, что это просто вода, бесцветная жидкость практически без запаха. Бесполезно потраченные деньги. Розетка не торгуйте таким товаром, не портите себе репутацию.

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Перевірений часом засіб. Беру не вперше й не в останнє

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Раніше чистили порошками,але цим гелем сподобалось користуватися.Він голубий середньої густини, використовую для раковин,унітазу.Умивальник зразу вимиваю,унітаз- проливається+йоршик і трохи залишаю.Замітили деякий відбілюючий ефект з блиском і зникла іржа.А вапняний наліт не зійшов(по інструкції 5-10 хвилин) ,можливо треба більше часу.

Переваги:
    Гарно миє,де раніше чистили.
    Недоліки:
    Має специфічний запах,але не занадто.
  • Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Отличная штука. Заливал ею остатки шва на плитке, который засох а строители не смыли сразу. Убрал с помощью войлочного круга на ушм на ура. Ничто другое не помогало

• Катерина
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Отличный гель. Справляется со своей задачей на все сто процентов. Была бы цена чуть поменьше - было бы совсем идеально

• Орлова С***

Раджу

Переваги:
    Відмінний засіб від різного роду нальотів. Запах мені подобається
  • Оля О***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Гарно миє(але не скажу що краще за інші засоби)
    100грн вважаю що вже задорого для цього геля. Можливо з часом ще раз візьму (але поки вподобала інший гель з більш приємним ароматом)

• Виктория К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л

Засіб виконує свої функції на 100%. Дуже задоволена результатом, що видно одразу. Віднедавна рекомендую цю фірму усім знайомим. Неодноразово замовляла продукцію цієї фірми для хатніх робіт

• Анастасия С***

Классный гель!
    Запах, конечно, едкий, не без этого
    Но и вымывает он все идеально!
    Я его использую везде
    Даже если вам кажется, что ваша поверхность была чистой, просто протрите ее Ониксом и вы увидите разницу

Недоліки:
    Едкий запах
    • Аркаша М***

Це гель Чи рідина?