Відгуки покупців про Мобільний телефон Poco C65 6/128GB Black (1014163)

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Брусенко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Телефон добрий, ціна приємна. Працює без нарікань

Переваги:
    Батарея, пам'ять, швидкість, ціна
  • Оксана

Телефон хороший...
    Все працює...
    Рекомендую...

Переваги:
    Доступна ціна,швидка доставка...
  • Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Телефон прийшов швидко, всім задоволена.

Недоліки:
    Не знайшла.
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Купив телефон вчора дружині такий самий як і в мене телефон відмінний але така ж сама проблема як і в мене відходить зарядка від нового павер банку. А так телефон відмінний

Переваги:
    Хороший телефон
    Недоліки:
    Відходить зарядка від павера
  • Людмила Л***

Все сподобалось.

Переваги:
    Ціна і якість!
  • Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Купляв телефон 20.02.2024. телефон не поганий але є дефект коли підключаєш до павербанка то він то заряджається то ні потрібно шнур не до кінця вставити. А так телефоном задоволений

Переваги:
    Ціна,якість
    Недоліки:
    Від павера то заряджає то ні
  • Андрій Д***

Телефон супер

• Мирослав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Хороший телефон за свои деньги

• Роман П***

За свои деньги норм

• Дмитрий М***

• Володимир Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

На свою ціну досить не поганий смартфон.

• Виталий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Хороший середнячОК, тим більше за цю ціну супер. Купував дитині, а що йому ще треба...

Переваги:
    Ціна, швидкий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Телефон за такие деньги достойный. По памяти огонь. Только есть маленькое "но" нету даже того самого чехла,но это не так сильно и важно. Большой экран

Переваги:
    Все отлично
    • Саня Н***

Чехол и стекло заказал на розетки.

• Сергій Г***

Нет чехол я заказывал в инете а стекло сам наклеил

• Віктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Телефоном дуже задоволений, приїхав вчасно.

Переваги:
    Ціна, якість
  • Сейран Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

телефон несправний, обо поміняю чи поверну гроші

Недоліки:
    при включенні камери, через кілька хвилин телефон зависає разом із картинкою
    • Леонид Я***

Така ж проблема!

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

В наборе не та зарядка. Не 18w. И она не может быструю зарядку.

Недоліки:
    В наборе обычная зарядка. И никакой быстрой нет
    • Владислав

А обзори подивитися, почитати, нє?

• Андрій Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ

Якщо вагайтесь брати чи цей телефон я відповім вам на ваше питання. Телефон взяли дитині на 11 років, телефон у нього в руках здається дуже великим але у дорослих у руках він також дуже великий, батарея на цілий день. 128gb хочь й начебто не багато але для дитини це нормально.

Переваги:
    Всі зверху.
    Недоліки:
    Іноді гріється.
    • Орест А***

І де ж відповідь?
      Про камери наприклад написати?
      Про якість звязку?
      Про плавність меню?

Бо розміри телефону ітак пише в описі а от живого фідбеку на нюанси користування немає

• Саня Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ