Polugar №4, Мед і перець виготовляється через потрійну перегонку в мідному перегінному кубі браги з жита та пшениці, перед третьою перегонкою додаються запашний та гострий перець. Продукт перегонки ретельно очищають за допомогою березового вугілля та додають мед.
За твердженням виробника, Polugar — це відроджене історичне хлібне вино — прабатько сучасної горілки. Його випуск було припинено ще 1895 року. Хлібне вино в Російській імперії — це інша назва міцного зернового дистиляту, що виготовляється через переганяння в спеціальних перегінних кубах із міді. У ХІХ столітті ще не знали ректифікації чистого етилового спирту, тому традиційний Polugar дбайливо зберігав хлібний аромат та мякий смак вихідної сировини, тобто жита та пшениці. Брага виготовляється з добірного жита та/або пшениці, потім вона триразово переганяється в спеціальному перегінному кубі з міді, відтвореному творцем Polugar за старовинним кресленням. Очищення здійснюється за допомогою березового вугілля.
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!