Відгуки покупців про Мобільний телефон Samsung Galaxy A27 5G 6/128GB Blue (SM-A276BZBBEUC)
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон хороший
- Переваги:
- Чудовий телефон за свої гроші
- Недоліки:
- Погано що немає блок живлення в комплекті
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Отличное качество за оптимальную цену.
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Не відправляють товар вже майже місяць. При зверненні просто переносять дату відправки. При останньому зверненні просто ігнорують!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Товар не відправляють вже 2 тижні. Оператори ігнорують. Кошти оплачені, а відповіді немає, чи отримаю я замовлення. Не варто зараз щось у них замовляти.
- Переваги:
- Недоліки:
- Товар не відправляють, повідомлення ігнорують
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Чудовий телефон! Дуже задоволена покупкою, довго вибирала, зупинилася саме на цій моделі. Все працює ідеально!
- Переваги:
- Стильний, яскравий екран, якісна камера, звук
- Недоліки:
- Не бачу
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все дуже здорово)(((
- Переваги:
- Дивний колір
- Недоліки:
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Pink. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон супер,дуже задоволена
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купляла дитині,дитина задоволена,все сподобалось!Зауважень нема!
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Смартфон сподобався !
- Переваги:
- Функціональность, ергономічний дизайн
- Недоліки:
- Недоліків немає !