Відгуки покупців про Коньяк України Shabo V.S.O.P П'ять зірок 0.5 л 40% (4820070400809)
- AI аналіз відгуків16 відгуків: позитивний — 78%, нейтральний — 11%, негативний — 11%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Товар належної якості, дякую!
- Переваги:
- Достойний
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Якісний коньяк середнього рівня, має приємний смак, відсутня спиртуозгість як у багатьох вітчизняних коньяків.
- Переваги:
- Якісний коньяк
- Недоліки:
- Не помічено.
Представник постачальникаШановний Олександре, дякуємо вам за ваш вибір та зворотній зв'язок. Раді, що вам сподобався наш продукт.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Беру не перший раз для себе, не для застілля. Важливо, що кожного разу гарне самопочуття.
- Переваги:
- Питкий, гарне самопочуття
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Поганий сервіс! Замовлення прибуло вчора о 16:13, замовлення не має, хочу статус "очікує клієнта в пункті самовивизу" , відповідь у магазині шокувала - спиртне у резерв не ставиться, мабудь хтось забрав замовлення... Що це за знущання???
- Богдан
так ви забрали замовлення чи ні?
- Ключинский Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Это мой любимый бренди. Всегда стоит одна две бутылки в шкафу. Рюмочку за ужином - это самое ОНО. За его цену такого мягкого фруктового вкуса и достойного качества алкоголя я больше не знаю. Отличный напиток для себя, когда не нужны понты. Огорчают попытки поставщика поднять цену (мы все всё понимаем про инфляцию, тяжелое положение, мировой кризис и тд), но летние скидки приятно порадовали.
- Переваги:
- цена, качество на высоте
- Недоліки:
- попытки поставщика повысить цену :)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Непоганий бренді за демократичну ціну.
У цій ціновій категорії, напевно найкращий- Переваги:
- М'який смак, Приємний аромат кави та горіха
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Добротний бренді,з незмінною якістю.
- Переваги:
- Shabo так тримати
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір та ці слова. Створювати якісний продукт української землі - колись обрали за місію, і для нас за честь, що поціновувачі обирають продукцію SHABO стільки років. Це найголовніша оцінка того, що робимо все правильно.
- ЕВГЕНИЙ К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Всё соответствует описанию, качество цене.
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Нет лицензии на алкоголь в точке выдачи Розетки на моём районе, пришлось ехать на другой район города.
Представник постачальникаДякуємо вам за ваш вибір.
- Станіслав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Що сказати. Як правило, за такою ціною продають фуфло, яке гидко в рот взяти. Тут - ні. Досить питкий коньяк, який не викликає відрази. У нього немає переваг - банальний смак, ніяких ноток в ароматі. Але м'який. Якщо економиш, на кожен підійде. Ставлю чотири бали. Це найвищий бал для бренді такої категорії.)))))
- Переваги:
- Недоліки:
- Банальність
Представник постачальникаШановний Станіславе, дякуємо вам за ваш вибір та підтримку національного виробника.
- Андрей Ч***
Візьміть тут, краще, 8ми річну Аркадію від ОКЗ. За тіж гроші. Не пожалкуєте.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Представник постачальникаСергію, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що наше бренді вам сподобалось
- Крупкина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Один з найкращих коньяків у цьому ціновому сегменті. Дуже мʼякий, мені подобається
Представник постачальникаШановна Анно, дякуємо за вибір та відгук. Обов'язково передамо ваші слова нашим технологам SHABO, які все зробили, щоб цей продукт став таким і вже стільки років займає лідируючи позиції в Україні.
- Крупкина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Для тих, у кого грошей не дуже багато, але немає любові до горілки - оптимальний варіант.
- Переваги:
- М'який напій, приємний на смак.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаШановний Ігорю, дякуємо за вибір. Раді й далі створювати якісний бренді.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
По скидке недорогое удовольствие для смешивания с колой 1:1 и льда побольше!
Если убрать ароматизатор кофе интересно, что останется?- Переваги:
- Недоліки:
- Слишком много кофейного ароматизатора
Представник постачальникаСергію, дякуємо за ваш зворотній звʼязок. Нам дуже прикро, що напій не прийшовся вам до смаку. Проте ми хочемо відмітити, що бренді SHABO V. S. O. P виготовляється виключно із натуральних 100% виноградних спиртів витриманих в середньому 5 років та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Також хочемо зауважити, що ми не використовуємо ароматизатори чи підсолоджувачі в наших продуктах. Всі смакові спектри, що ви відчуваєте - це лише властивості напою, які він отримав завдяки бочковій витримці.
- ЕД
Коньяк с колой?! Ну тогда вам надо обыкновенный этанол, он дешевле.
- Владимир К***
Чашки мыть нужно хорошо из которых пьёшь))
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Коньяк понравился!
Спасибо Розетка за оперативность.- Переваги:
- Хороший коньяк на свои деньги
- Недоліки:
- Не нашли
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобалось наше бренді
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Неймовірно м'який коньяк. Багато перепробував, включно зі значно дорожчими, але постійно повертаюся до цього із задоволенням. Робоча конячка, так би мовити.
Представник постачальникаОлексію, дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вам прийшовся до смаку наш коньяк та ви із задоволенням по вертаєтесь до нього
- Богдан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Есть яркая нотка кофе, и потому остаётся впечатление что это "спирт" который покрасили с помощью кофе...
- РоманПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
За эти деньги пожалуй лучшее что можно купить. Ни какие Олд Кахети,Шато Кахети 3,5...звезд рядом не стояли.В общем мои рекомендации. Топ в недорогом сегменте.
- Переваги:
- Вкус,мягкость
- Сергій К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Коньяк супер
- Переваги:
- Чудовий благородний напій
- СергійПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Немає нічого спільного між описом на коньяк і реальністю : є якийсь запах кофе, а смак.... так тхне спиртом, що тягне чимось швидше закусити, шмурдяк із пака легше п'єтсься ніж цей коньяк.
- Александр Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Прекрасный украинский коньяк за такую цену, вкус всегда стабильно хороший, качество тоже на высоте!!!
- НИКОПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Не сподобався , немає купажу , пекучий , через годину не знаєш чим його заїсти і запити (((
- Недоліки:
- Пекучий , не справжній
- Інна Г***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Скептично налаштована, була приємно здивована: легко пити, приємний післясмак, і.....вранці світла голова і ніякого сушняку.
Не шмурдяк, а дуже пристойний.- Переваги:
- Гарна ціна за чудовий розслабон
- ВіталійПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Спробував раз,ну що сказати..смак приблизно як усі бренді недорогі.Тона цукрового сиропу,кава,і волоський горіх,наче настоянка.За такі ціну то і непогано,але ну не бренді це у тому сенсі що звикли
Представник постачальникаВіталію, дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Хочемо зазначити, що бренді України SHABO V.S.O.P п'ять зірок виготовляється виключно із натуральних 100% виноградних спиртів витриманих в середньому 5 років та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Також хочемо зауважити, що ми не використовуємо ароматизатори чи підсолоджувачі в наших продуктах. Всі смакові спектри, що ви відчуваєте — це лише властивості напою, які він отримав завдяки бочковій витримці
- Mir N***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Приятный. Мягкий. Вкус какой-то синтетический.
- Переваги:
- Качество. Цена
- Недоліки:
- Много ароматизатора
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, нам важлива думка всіх поціновувачів коньяків. Хочемо підкреслити, що бренді SHABO виготовляється виключно із натуральних 100% виноградних спиртів та проходить перевірку на всіх етапах виробництва. Також хочемо зауважити, що ми не використовуємо ароматизатори чи підсолоджувачі у наших продуктах. Всі смакові спектри, що ви відчуваєте — це лише властивості напою, які він отримав завдяки бочковій витримці
- ВалентинаПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Пьется легче, чем 1788, хотя и тот хорош. Мягкий вкус с ноткой шоколада. Отличный
Представник постачальникаВалентино, дякуємо за ваш відгук. Щиро раді, що вам сподобався наш бренді
- Богдан Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Дуже смачно і м'яко п'ється. Повністю задоволений.
- Переваги:
- М'який, солодкуватий.
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаБогдане, дякуємо за ваш відгук. Неймовірно раді, що вам сподобалось наше бренді
- Караджев Е***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хороший коньяк за небольшие деньги. Не отдает спиртом, приятный вкус и запах.
- Переваги:
- Производство Украина
- Недоліки:
Представник постачальникаЄвгене, дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобався наш коньяк
- Олег Б***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Поважаю Шабо за стабільну якість. За стільки років ніколи не підводили
- Переваги:
- Поважаю Шабо за якість
- Maryna M***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Как по мне, у Шабо в коньяках в принципе нет конкурентов. Вполне достойный коньяк.
- АлексейПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Покупал не в Розетке, коньяк не понравился.
- Переваги:
- Недоліки:
- Много
- Григорьянц В***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хороший коньяк за небольшие деньги. Гостям понравился.
- Переваги:
- Вкус
- Иван Ф***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.5
Хороший коньяк, нравиться вкус и послевкусие
- Переваги:
- Легко пьется, утром голова не болит
- Недоліки:
- Не обнаружил