
Є в наявності
150₴
Продавець:
Tabasco - найбільш відомий і впізнаваний із гострих соусів у світі. Оригінальний соус Tabasco був створений 1868 року в США, штат Луїзіана, коли його творець Едмунд Макаленні (McIlhenny) змішав три прості інгредієнти — особливий сорт червоного перцю, сіль із місцевої копальні й оцет високої якості. Для того, щоб соус табаско, який виготовляють із м'якоті гострого червоного перцю, набув свого відмітного пікантного й одночасно кисло-солодкого смаку, продукт після виготовлення обов'язково витримують не менш ніж три роки у спеціальних бочках із білого дуба.
На сьогодні Tabasco налічує п'ять різновидів соусу, що варіюються за смаком і гостротою, вимірюваною в спеціальних одиницях гостроти — за шкалою Сковілла. Серед основних відмітних рис цього соусу — його світова популярність, багаторічний успіх, оригінальність рецепту, універсальність у використанні, здатність соусу надати стравам чудового смаку, не збільшуючи кількості калорій і жиру, низький вміст натрію, використання у виготовленні тільки свіжих і натуральних інгредієнтів.
Соус Tabasco Chipotle Pepper Sauce — соус середньої гостроти (1500-2500 Сковілла). Рецепт цього соусу був узятий у мексиканських індіанців — спадкоємців стародавніх ацтеків, які коптили стручки зрілого червоного перцю халапеньо холодним димом деревини горіха пекан, від чого стручки набували темно-червоний колір і яскраво-виражений смак і аромат.
Найголовніша перевага цього соусу — багатющий смак і запах копченого перцю, який не зрівняється з жодним "рідким димом" і легко конкурує з будь-якою похідною стравою. Цей соус ідеально підходить для приготування маринаду для м'яса, курки, до овочів, додаючи стравам приємний "копчений" смак. Особливо сподобається соус прихильникам м'яса на решітці, шашликів і інших делікатесів.
Склад: Перець Чипотле, червоний перець, дистильований оцет, вода, сіль, цукор, цибульний порошок, часниковий порошок, перцеве пюре Tabasco (червоний перець, дистильований оцет, сіль), спеції, натуральний ароматизатор
Об'єм: 60 мл
Відгуки покупців 51
Этот вообще не понятно что. Табаско всегда острый, а это не понятно что, никакой остроты. Полбутылочки надо чтобы что-то почувствовать.
Типичное табаско. Есть уксусный привкус. Присутствует копчёный оттенок. Вмеру острый.
Найулюбленіший із соусів
Смак запеченого перцю