
Товар закінчився
144₴
150 ₴
Продавець:
Tabasco - найбільш відомий і впізнаваний із гострих соусів у світі. Оригінальний соус Tabasco був створений 1868 року в США, штат Луїзіана, коли його творець Едмунд Макаленні (McIlhenny) змішав три прості інгредієнти — особливий сорт червоного перцю, сіль із місцевої копальні й оцет високої якості. Для того, щоб соус табаско, який виготовляють із м'якоті гострого червоного перцю, набув свого відмітного пікантного й одночасно кисло-солодкого смаку, продукт після виготовлення обов'язково витримують не менш ніж три роки у спеціальних бочках із білого дуба.
На сьогодні Tabasco налічує п'ять різновидів соусу, що варіюються за смаком і гостротою, вимірюваною в спеціальних одиницях гостроти — за шкалою Сковілла. Серед основних відмітних рис цього соусу — його світова популярність, багаторічний успіх, оригінальність рецепту, універсальність у використанні, здатність соусу надати стравам чудового смаку, не збільшуючи кількості калорій і жиру, низький вміст натрію, використання у виготовленні тільки свіжих і натуральних інгредієнтів.
Соус із зеленого перцю Tabasco Green Pepper Sauce або просто Tabasco Jalapeno (Халапеньо) — найлегший (600-1200 сковілів) з лінійки соусів Tabasco. Соус приготовлений із незрілого перцю Халапеньо, дистильованого оцту, води та солі — це справжня знахідка для шанувальників мексиканської кухні.
Він має зелений колір, чітко окреслений перцевий, злегка кислуватий смак і неперевершений аромат. Надає стравам приємного смаку, зберігаючи всі їхні смакові відтінки.
Особливо гарний Зелений перцевий соус із рибою, для різних салатів, омлету, піци, пасти, супів, гамбургерів і, звичайно, для страв мексиканської кухні.
Склад: Перець Халапеньо, дистильований оцет, вода, сіль, кукурудзяний крохмаль, загущувач: ксантанова камедь, антиоксидант: аскорбінова кислота
Об'єм: 60 мл
Відгуки покупців 38
Найулюбленіший із соусів, зеленого кольору.
Очень вкусный соус !
Никогда в магазинах не встречали этот вид соуса, решили взять на пробу. Как и все Табаско - очень вкусный.