Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Мобільний телефон ZTE Nubia Gaming Neo 2 5G 8/256GB Gray UA

Оцінка користувачів 4.49/5
на основі 84 відгуки
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Переваги:
    Ребенок , 10 лет, описался от счастья . Дизайн, все игры идут.
    Недоліки:
    Родители его друзей перестали здороваться. Их дети хотят такой же.:)
  • Тищенко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Нещодавно купили сину. На вигляд гарний, прям дуже незвичний, легенький. Побачим як покаже в роботі. Типу ігровий, та то на свою ціну, як і камера, хоча погратися з налаштуваннями то і покращити якість зображення можна.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

за свої гроші найкращий варіант.
    в казуальних додатках швидкий, нічого не тормозить, нічого не відвалюється.
    батарея після розкачки витримала 3 доби з одного повного заряду, при поміркованому використанні.
    камера робить доволі якісні фото навіть при слабкому освітлені.
    дещо "пластиковий" звук з гучномовця, але для такого класу - більш ніж добре.
    цей смарт точно варто брати тим, кому просто потрібен надійний потужний смартфон з великою автономністю для повсякденного використання, а не з прицілом на ігри - я на цей "ігровий запас" і орієнтувався при виборі, і очікування повністю виправдались.

Переваги:
    швидкість, потужність, батарея
    Недоліки:
    звук
    • Тереза Т***

Скажите, пожалуйста, как сейчас Ваш телефон? Все так же хорошо работает? И самый главный вопрос: он не перегревается, если не играть в игры? А просто пользоваться, а также использовать его для раздачи интернета. А то многие пишут, что перегревается. Хочу купить, но есть сомнения.

• Максим О***

Це чудовий вибір для тих, хто шукає бюджетний смартфон з потужними характеристиками для ігор.

В комплекті ще йде чохол та сімка водофан, захисне скло/плівка яке вже наклеєне на екран)

Переваги:
    Дизайн в вигляді мехи, 6000 батарея, 8ГБ оперативної пам'яті.
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Степан Х***

Сьогодні забрав телефон, порівняно з моїм старим цей просто літає, 120 Гц екран, трішки потужніший ніж Helio g99, акумулятор 6000 MAh і все це за 8000. Однозначно потрбіно купувати саме його адже за таку ціну наврядчи ви знайдете щось краще. І камера в нього теж непогана.

Переваги:
    Ціна, потужність
    Недоліки:
    Покищо не знайшов
  • Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Silver. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Купляла сину на подарунок, Син задоволенийкаже ооо це темаПрацює чудово, на 15 років саме те і бюджетно

• Тетяна К***

Довго вагалась, але дарма)
    Телефон, для мене - СУПЕР!
    Щиро дякую!

Переваги:
    Швидкість,Зручність, Потужність, Батарея - "бомба" тримає заряд при фактично безперервному використанні протягом доби ( розмови, кіно, музика, навчання, фото, ігри і т.п.) до 25%.
    Недоліки:
    Не має
  • Максим Г***

Я купував телефон на Rozetka.ua і додаткову гарантію захист від пошкодженьвід Support.ua,при користуванні даного товару побився дисплей,хотів скористатися тою гарантією то нічого не вийшло телефон просто з'їздив до вас на склад і вернувся назад,проблема в тому що не кваліфіковані працівники оператори Розетки сказали не вірну інформацію.
    Додаткова гарантія від Support.ua і відповідно туди і треба було одразу звертатися але ваші працівники обдурили мене кілька разів,навмисне сказали відправити товар на розетку,потім отримавши товар від мене мені повідомили що я не туди відправив і без всяких документів відправили мені мій телефон назад,після цього я звернувся вже в Support.ua і майже все добре але Support.ua не може прийняти від мене цей телефон тому що вимагає документ від АСЦ Rozetka а саме акт виконаних робіт,робіт яких ніхто не проводив і документу відповідно нема...support.ua жде цей документ від мене, я жду цей документ від Розетка а Розетка нічого не робить.
    Сьогодні місяць як я почав оформляти цей ремонт,відправив 05.01.2026 на розетку,вернули 27.01.2026
    Маю акт про прийом товару на ремонт і хочу звернутись з ним до адвоката і в Поліцію

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Сергей П***

Вот так покупать тут телефона. Пожалуй я заказал и откажусь от покупки а данном магазин. Спасибо за отзыв.

• Светлана К***

Купляли дитині все сподобалося, дуже швидкий в комплекті був чохол та плівка.

Переваги:
    Швидкий
  • Владислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон шустрий, проц конкурує з helio g99, в принципі за такі гроші з такою начинкою аналогів немає. Можна взяти дешевший на 1.5 тис. грн. точний аналог просто nubia neo, але там батарея 4500. Я вирішив переплатити за 6000. Єдиний мінус, поки що немає чехлів нігде в продажі на нього, але в комплекті є пластмасово пластиковий твердий типу чохол чи рамка) на перший час вистачиць і за це подяка виробнику, бо за такі гроші ще й це)

Переваги:
    Потужна начинка, ціна
  • Сергей

Хороший телефон!
    Літає!

Переваги:
    Спритний
    Недоліки:
    Поки немає
  • Юрій К***

Прийшов швидко

Переваги:
    Ціна, комплектація, та його продуктивність
    Недоліки:
    Поки що не виявив
  • Тетяна К***

Телефон супер

• Надія С***

Користуюсь як основний телефон

Переваги:
    Акумулятор,та багато ОЗУ
  • Владислав

Неймовірно крутий, швидкий, гарний, усім рекомендую

• Максим Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Silver. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Мені подобається цей телефон і він зовсім не глючить з порівняно з редмі 9 бомба

Переваги:
    Хороше качество і хороша призводітєльность
    Недоліки:
    Поганий чохол
  • Іван Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Приїхав швидко! Дуже гарний та стильний ігровий смартфон!

Переваги:
    Велика емність батареї.багато пам'яті не дорогий ігровий смартфон!
    Недоліки:
    Не знайшов!
  • Лариса З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон прийшов цілий в гарному стані, свої функції виконує, рекомендую.

Переваги:
    Ціна та якість
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Купляв дитині, все сподобалось, працює без нарікань.

Переваги:
    Батарея
    Недоліки:
    Поки що не виявив
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Замовив сину на день народження,телефоном задоволений на всі 100%, в першу чергу підкупляє дизайн,за таку ціну, для підлітка, це однозначно найкращий варіант.

Переваги:
    Дизайн, пам'ять, батарея
    Недоліки:
    Поки що не знайшов
  • Людмила

Суперовий телефон, рекомендую!

Переваги:
    Дуже швидкий, яскравий, гарний, бюджетна ціна.
  • Юлия П***

Поки телефон зарекомендував себе чудово сину сподобався

Переваги:
    Гарний дизайн
    Недоліки:
    Поки не помітили
  • Нікіта Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Yellow. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефон саме як для недорогого геймінгу, великий акумулятор, потужний процесор, геймерський вигляд,за таку ціну це нереально зробити,але Nubia це зробила,дуже дякую їм за їхню роботу!

Переваги:
    Акумулятор,процесор, вигляд
  • Бронислав К***
    Продавець: RozetkaEU. Колір: Storm Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Телефоном користуюсь вжє два роки, претензії взагалі не маю, і камера і пам'яті вдосталь. Як для бюджетника, просто топова модель. Як тільки купив, одразу поставив броньований чохол і скло, і падав він у мене скільки разів, все добре, все витримує.

Переваги:
    Пам'ять, камера, робота
    Недоліки:
    Не знайшов.
    • Сергей П***

Прикол в том, что модель как вышла в продажу , 1 год и 3 месяца тому. Как вы им пользуетесь 2 года, загадка.

• Артем Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

подивився відеоогляд телефон дуже крутий для ігор 100% підійде підтримує 5G це дуже круто

Переваги:
    5g Інтернет все дуже круто також дуже крутий акумулятор як на мене це дуже круто
    Недоліки:
    Можна було б зробити наприклад захист від води або пилі але телефон дуже крутий для ігор для роботи тоже
  • Сергій

все дуже подобаєтся

Переваги:
    крутий телефон
    Недоліки:
    невиявив
  • Алина Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Приємний зовнішній вигляд і практичний у використанні. Акумулятор тримається на достатньому рівні для стандартних задач протягом дня. В цілому, пристрій справляється з повсякденними потребами.

• Тетяна

Телефон та його комплектація відповідно опису, час від часу є мінімальний нагрів смартфону, але це нормально

Переваги:
    Багато пам'яті, швидкий, гарний та футуристичний зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Іноді гріється, але не критично
  • Олександр М***

Все супер!

Переваги:
    Дуже класний, висока потужність, в іграх не лагає
    • Андрій К***

я в яких іграх не лагає?
      і зараз як робить?

• Василь П***

Чудовий тидефон

Переваги:
    Пам'ять та інше
  • Юля Я***

Відмінний товар не лагає телефон мрії

Переваги:
    Не лагає
  • Олександр
    Продавець: Rozetka. Колір: Silver. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Не можу включити дублікатор додатків. Заходжу в розділ дублікатор додатків, а там не можливо нічого продублювати (кнопка не активна), типо другого Вайбера (для роботи). Натискаю на вкл., а воно само виключає. Що робити?

Переваги:
    Екран, батарея, пам`ять.
    Недоліки:
    Не можу включити дублікатор додатків.
    • Александер С***

Шукайте відповість на ютюбі,мені помогло,тільки з другою причиною

• Алексей К***

Всё нормально! Благодарю!

• Діма З***

Телефон надзвичайно швидкий завдяки потужному процесору , що дозволяє швидко завантажувати файли та переглядати контент без затримок. Камера на смартфоні чудова, особливо при денному світлі – фотографії виходять яскраві та деталізовані

• Роман К***

Швидкий? Ви з чим порівнюєте?

• Валентин Н***

Телефон отримав, все в наявності/ працює, гарний бюджетний ігровий телефон.
    Дуже задоволений)

Переваги:
    Досить потужний процесор, за таку ціну. Достатньо пам'яті.
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 256 ГБ

Замовили дитині 12 років .Доставили швидко ,лише оглянути не дозволили чомусь кур'єрська доставка ,але це не до продавця питання .Телефон такий про який мріяв хлопець. Як він говорить геймерський .Будемо користуватися

Переваги:
    Характеристики гарні та ціна
    Недоліки:
    Поки що не виявили
    • Продавець  Geekon

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук та довіру нашому магазину. Ми дуже раді, що телефон повністю відповів очікуванням вашого сина – батьківська радість від виконання дитячої мрії для нас найцінніша.  Щодо перевірки перед оплатою – дійсно, це правило Нової Пошти для товарів у фабричній упаковці або плівці. Ми завжди підтримуємо право клієнтів на перевірку, але в даному випадку це технічні обмеження служби доставки. Бажаємо вам успіхів та гарного настрою. Ми завжди поруч, щоб зробити ваше повсякденне життя ще приємнішим!