Свіжий фабричний пуер, ферментований без доступу кисню з додаванням ферментованого листя шовковиці для підвищення ГАМК (гамма-аміномасляна кислота). При такій ферментації у чаї утворюється відома багатьом любителям тайванських улунів гамма-аміномасляна кислота GABA (природний медіатор центральної нервової системи), в результаті смак чаю стає яскравішим. Концентрація ГАМК: 270 мг/100г
З ІСТОРІЇ
Листя для цього чаю зібране з чайних дерев, що ростуть високо в горах та листя шовковиці. Сировина дуже якісна – бруньки та молоде листя
СМАК ТА АРОМАТ
Дуже незвичайна габа зі смаком солодкого абрикосового компоту суміші фруктів. В ароматі пролитого листа чути ноти житнього солоду та хлібної закваски. Витримує понад 10 проливів
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ
Цей чай корисний для нервової системи, заспокоює та допомагає зосередитися, сприяє посиленню імунітету та стійкості до стресів та фізичних навантажень.
ЯК ЗАВАРЮВАТИ
- t°води 90-100°C
- Час заварювання 10-30 сек.
- Витримує 10 проливів.
Отзывы покупателей 9