- ИгорьПродавець: Alice&Leo. Діагональ екрана: 49". Колір рамки: Чорний
Хочу взять!!! Когда будет в наличии????
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
Купили 24.03.2019. претензий к работе не было, но в августе 2021 года перестал работать. Включается, горит синяя кнопка, что он работает, но... Ни звука, ни изображения. Теперь даже не знаем, куда нести в ремонт. За 3 месяца до этого такой его старший брат, купленный в 2017, так же перестал работать.
- Переваги:
- Недоліки:
- Должен работать дольше, проработал 2.5 годада.
- Иван Г*** НиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Отличный ТВ за свои деньги
- Переваги:
- Работает в паре с спутниковым HD-ресивером , достойная картинка в 1080
- Недоліки:
- Не выявил
- Владислава Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Купили 8 месяцев назад и вот недавно сломался...
Эксперт RozetkaДобрый день! Обратитесь, пожалуйста, в сервисный центр. С более подробной информацией о гарантийном обслуживании, Вы можете ознакомиться перейдя по ссылке .
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Хороший телевізор, приємна картинка та нормальний звук
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Міша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
ще працює)))
- Переваги:
- на свою ціну недоліків незнайшов в кухню ідеал))
телевізор класний купляв 3 місяці назад на розеткі доставили за 4 дні, нехрипрять динаміки та картинка хороша))
- Переваги:
- дешевий, компактний, добре служить на кухні))
- Недоліки:
- немає пока.
- Наташа П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
Тв попрацював хвилин 40, а потім сталось ось це! Скажіть будь ласка в чому проблема??
- Максим
Звертались в сервісний центр? Якщо ні, то спробуйте, там думаю допоможуть
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
- Переваги:
- на кухню хороший вариант
- Недоліки:
- пока нет
Купили Бабушке , после её древнего тв , этот просто космос
- Переваги:
- Цена/Качество
- Недоліки:
- За такую цену их нет
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Спасибо. У меня в прошлом телевизоре был слот под карточку Т2, и тогда это называлось "телевизор с Т2", вот я и решил что должен быть слот. А раз встроенный, тогда супер.
Добрый день. Везде указано что телевизор с Т2, и на коробке также. На фото виден слот под карточку. По факту слота нигде не видно. Подскажите: так есть слот под карточку Т2 или нет?
- Володимир З***
Для T2, дякувати Богу, картка не потрібна. Цифрове телебачення у стандарті DVB-T2 в Україні безкоштовне. Якщо телевізор має вбудований Т2-тюнер, достатньо підібрати або виготовити самостійно (за півгодини) антену.
- Mr. K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
За свою цену хорошо телевизор.
Всё отлично, покупала телевизор для бабушки в комнату. Бабуля оценила, встроенное т2 работает на ура. Большое спасибо!
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Плоховатый звук как по мне
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
- Переваги:
- Телевизор в целом соответствует описанию.Очень быстро автоматически настроили С. Удобная настройка, картинка среднего качества, компактность.
- Недоліки:
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Внешний тюнер Т2 подключается через короткий удлинитель, который идет в комплекте (тюльпаны) не снизу а сбоку телевизора, затем в настройках выбирается вид подключения. Покупкой доволен.
- Переваги:
- Хорошее качество изображения.
- Недоліки:
- Слабый звук, слабый встроенный тюнер Т2 .
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевизор в целом соответствует описанию.Очень быстро автоматически настроили Т2. Картинка хорошая, звук средний.
- Переваги:
- Удобная настройка, хорошая картинка, компактность.Цена
- Недоліки:
- звук средний
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Купив на кухню на заміну старому телику з приставкою дешевою, так от та приставка зі звичайною рогатою антеною і вимкненим підсилювачем ловила всі канали, телик з цією ж антеною в тому ж місці не ловить ні одного, з кімнатною антеною з підсилювачем вбудованим працює від сили половина каналів. Як монітор для приставки- нормальний варіант, як Т2 телик- не рекомендую.
- Переваги:
- ціна, функціонал за ціну
- Недоліки:
- Т2 тюнер дуже слабкий
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
Забрал телевизор с почты! Дома он не включился! Экран загорается и начинает менять цвета: красный, зелёный, синий по очереди! На пульт и кнопки не реагирует!
- Эдик Ж***
Позвони в сервис посилання
- Макс М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отримав.
DTV-T2 сходу не запрацювало, у порівнянні з контролером 3663, виніс антену на вулицю і у прямій видимості вишки отримав нормальний сигнал та стабільну картинку.
Якість зображення подобається.
Недовгий пошук у інтернеті вказує на контролер JUC7.820.00195357.
Модель матриці не скажу, гарантія.
Звук AC3 з USB відтворює нормально. На деяких інших ТВ з цим є проблеми.
За свою ціну... жалітися нема на що. Але на рахунок прийому ТВ антеною буде видно у кожному конкретному випадку, може не в усіх без підсилювача і запрацює.- Переваги:
- Ціна, матриця
- Недоліки:
- Слабкий прийом сигналу?
- Макс М***
Також підключав як монітор по HDMI... мені все подобається, можливо в динамічні ігри і не пограєш через 20 мс відгуку, не знаю, не пробував, але дивитися фільми та сидіти у інтернеті приємно - картинка яскрава та контрастна, відтінків багато, кути гірше ніж на IPS, але набагато краще ніж на старій TN.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
Подскажите пожалуйста. В настройке Т2 есть пункт- "питание антенны" или нет????
Замовив. Як приїде відпишусь що до чого. Для порівняння є контролер 3663, який спокійно ловить DTV з відмінною якістю на звичайну, дуже стару, антену "рожки".
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Не рекомендую.Не работающая игрушка...Или деньги забирать,или менять...
- Недоліки:
- Не ловит ни один канал...Приходил специалист и был очень удивлён...Такой "техникой".
Який тип матриці?
Эксперт RozetkaВітаю, Макс Макс! Тип матриці даної моделі телевізора - VA.
Дякую, Розетка!
Не ловить канали.I вже пiдключав через незалежний т2.Пише нема сигналу,або слабкий...
- Макс М***
Мені здається в ці ТВ пхають дешеві китайські плати і сильно не паряться, а там буває багато браку.
- Иван Л***
Вирішили проблему?
- Макс М***
На рахунок дешевих плат. Наприклад у Bravis LED-2428 встановлено щось типу контролеру 3663, схоже ніхто не заморочується з власним проектуванням, тому і дешево, продають за ціною контролеру та матриці, тут фото погане по виводам схоже на ZL.VST.3463GSA.LB. Воно в принципі є і плюси - ви завжди зможете не дорого відремонтувати, якщо що, та знайти деталі до цих ТВ.
Але судячи по відгукам іноді на таких китайських контролерах бувають або браковані компоненти, або збиті... як пощастить, то на УСБ портах, то на ТВ вході, тому якщо щось не працює я б повернув назад.
- Эдуард Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
Удобство и легкость в настройках. Каналы как цифровые так и аналоговые поймал быстро. Качество картинки - супер. Читает все форматы через встроенный плеер, фильмы, музыка, фото...
- Переваги:
- Просто шикарный.
- Недоліки:
- Евгений G***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
- Переваги:
- Основное достоинство — цена/качество! Full HD, 24" диагональ, DVB-T2. Есть все, что надо, при абсолютно смешной цене. Дополнительно взял гарантию на 2 года. То есть, как я понял, совокупно - 3 года гарантии! Альтернатив просто нет!
- Недоліки:
- Пока не нашёл.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
Здравствуйте,вот получил я телек и хочу поделиться своим мнением. Показывает хорошо, картинка яркая и красочная, звук нормальный. Т2 тюнер ловит хорошо. Есть ли фулл еще не разобрался, подключить к компу дополню. Единственный минус- пустой гарантийный талон, который надо отправлять письмом по Новой почте чтобы его заполнили( дополнительные растраты) что бы поставили печать.
- Переваги:
- Т2, малый вес, full hd
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Эдуард Д***
Я думаю что лучше отправить почтой и получить печать чем получить открытую коробку которую неизбежно вскроют для того что бы прочитать номер на мониторе... вам это надо?:) А если упустят на пол или залапают руками? :) Вы получаете абсолютно новый товар со склада. Его никто кроме вас не вскрывал и это главное достоинство Розетки. Я все товары покупаю только тут.
- Александр З***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Можно подключить wi fi модуль?
- PeneaTM O***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Данный телевизор можно использовать как монитор??
- Артём
Можно конечно. Но взгляни на разрешение экрана, для монитора лучше подыскать что то с большим разрешением.
- Владимир М***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Насколько хорошо подойдёт для ps4 slim?
- Назар П***
Картинка будет отличной, можно брать для ps4 slim.
- ФЕДОРОВ И***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
- Переваги:
- ВСЕ ОТЛИЧНО РАБОТАЕТ В РЕЖИМЕ МОНИТОРА БЕЗ ПРОБЛЕМ И Т2 ПОКАЗЫВАЕТ ВСЕ КАНАЛЫ
- Лилия З***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
Хотелось бы узнать можно ли этот телевизор повесить на кронштейн? И какие у него должны быть размеры, если да?
Эксперт RozetkaЗдравствуйте, Лилия Зоря! Данная модель телевизора имеет возможность установки на настенный кронштейн. Вам отлично подойдут кронштейны со стандартом крепления VESA 200x100 мм.
- Роксолана Б***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 22". Колір рамки: Чорний
Скажіть будь ласка чи буде працювати від супутникової антени?
Через вихід тюльпани?- Василий
Так, судячи із його фото, буде
- Ганна Я***
Не працює він на тюльпанах розчарування бо т2 мені непотрібно
- Крупський В***
У цієї моделі ТВ, судячи по фото, є вхід відео (жовтий) і аудіо (черовий і білий), в чому проблема? Можна підкючити будь що, в стандарті звичайного аналогового відео
- РомаПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Здравствуйте! Можно ли сюда подключить тюннер для спутника?!
- Степан З***
Вроде нет