- Неля С***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Полностью соответсвует описанию и фото. Мягкая, приятная к телу и наощупь ткань, качественный пошив.
Сразу после оформления заказа со мной связались и сообщили, что данной позиции в наличии нет, но постараются изготовить в кратчайшие сроки и сразу отправить, чтобы я успела получить посылку в нужные мне сроки.
Через два часа мне сообщили, что изделие готово, через час после этого я уже видела посылку в приложении НП.
Вот это и есть клиентоориентированность.
Однозначно рекомендую!- Переваги:
- Качество. Цена. Скорость отправки готового изделия.
- Недоліки:
- Нет.
Відповідає
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Шикарне крижмо,вже майже два роки,постійно користуються, виглядає як нове,переться добре
- Переваги:
- Якісне
- Недоліки:
- Невиявила
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Все сподобалось.Якість гарна
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Отримала крижму.
Все відповідає характеристиці.
До крижми замовила ще мішечок для локона.
Дякую велике.- Недоліки:
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Очень хороший продавец. Крыжму пошили очень быстро,связались и уточнили все детали.
Крыжма получилась очень красивая,именно как я и хотела.
РЕКОМЕНДУЮ ПРОДАВЦА НА ВСЕ 100%- Переваги:
- Все супер. Отличный продавец
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Крижма очень красивая, мягенькая, очень приятная на ощупь. Выглядит просто шикарно. Очень быстрая отправка, на следующий день после заказа уже получила.
Відповідає
- Роксолана Р***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Продавець одразу написала, все узгодила. Максимально швидко вислала!
Гарна і дуже якісна крижму!
Рекомендую !!!- Переваги:
- Швидко і дуже якісно
Відповідає
- Елена И***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Крыжма очень классная, очень мягкая и приятная ткань. Брали уже не в первый раз. Очень большой выбор. Продавец супер! Сразу связались, скинули все варианты, что у них есть.
- Переваги:
- Крыжма очень хорошего качества, большой выбор
- Недоліки:
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Класна і якісна крижма! Хоч спершу вагалась брати , бо ціна не висока. Но, якість дійсно супер‼️
І швидка доставка, що дуже порадувало- Переваги:
- Супер ціна
- Недоліки:
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Дуже якісна та красива крижма, швидко відправили. Рекомендую.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Просила зробити більшу 90см замість 80см, але думала що вріжуть цільний кусок, а вийшло як на фото ( я не очікувала, що просто дошиють кусок). Так би взяла іншу крижму....тому розчарована. Сама крижма гарна, але так як її зробили більшою мені не підходить
- Переваги:
- Гарна, є одне але
- Сиволожська К***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Замовила крижму, отримала через два дні) дівчинка менеджер була дуже приємна. Крижма така м'яка, білосніжна і якісна. Я дуже задоволена)
- Переваги:
- Якість, колір
- Недоліки:
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі. Колір: Сріблястий
Все сподобалось . Хороша якість.
- Переваги:
- Бистра зв'язався поставщик