Відгуки покупців про LED-телевізор Hisense H55B7100 (6490268)
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
норм телевизор, никаких нареканий. Разве что иногда почему-то интернет перестаёт ловить.
Выбор сделали, в т.ч., на основании одного из негативных отзывов: "из приложений быстро откликается разве что кнопка "ютуб"" - супер, нам это и надо было :) - Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Может я невнимательно искал, но приложение Воля ТВ в магазине приложений не нашел( Скажите, можно ли установить Воля ТВ на этом телевизоре? Спасибо
Представитель бренда HisenseДоброго дня.
Адаптація додатку з боку розробників Воля відбулася для ТВ 2020 року і, нажаль, не дала можливості використовувати сервіс у цій моделі.- Евгений Ш***
На жаль, через півтора року телевізор вийшов з ладу, не завантажується, підсвітка екрану горить, але тв не вмикається. Сказали у сервісі (а жаль, офіц. сервісу Hisense у Харкові немає), що ймовірність відремонтувати дуже низька: точно вийшов з ладу процесор, а матриця, скоріше за все. Ось такий надійний бренд. Ніколи не писав негативних відгуків, але зараз все це на власній шкурі відчув) Питання до представника бренду - як можна до Вас звернутися, хоча б телефоном, щоб отримати консультацію? Дякую.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Классный телек, все работает. Видно что немного сыровата оболочка, мало приложении, но за месяц заметил что новые появляются потихоньку. Думаю в скором времени будет всё отлично с этим.
Картинка и правда 4к. Звук тоже отличный, больше 30% не ставлю. Также воспользовался акцией от sweet.tv регистрация прямо с телевизора, получил 3 месяца бесплатного ТВ.- Переваги:
- Картинка, звук, множество интересных настроек
- Недоліки:
- Некоторые приложения подглючивают, но эта притензия не к телевизору
- Кальна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Дуже сподобався. Гарний телевізор на ці гроші.
- Переваги:
- Хороша ціна
- Недоліки:
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Добрый день. Вопрос к продавцу/производителю. Подскажите что сделать? не подключается на прямую к вайфаю что только не пробовал, ретранслирую сигнал через телефон, телевизор подключается и работает отлично. У самого роутера защита WPA/WPA2, у телефона - WPA2. Спасибо.
- Переваги:
- Цена/качество
Представитель бренда HisenseЗдравствуйте.
Попробуйте произвести сброс на заводские настройки самого ТВ и роутера.
- Петр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
За такую цену оптимальный вариант, Повозился с настройкой изображения после настройки с помощью картинок burosh, картинка стала отличной(есть самсунг за 17000тыс там цвета ярче но четкость изображения в hisence лучше), брал по отзывам именно из за картинки цвета естественные претензий нет,кто будет брать вот сайт с настройками изображения посилання
- Переваги:
- цена,картинка
- Недоліки:
- за такую цену нет
- VitaliyВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Спустя неделю после покупки, вывод - все функции заявленные производителем телик выполняет. Всё хорошо работает и ничего не отваливается. В соотношении цена-качество очень даже нормальный ТВ.
Но есть вопрос к представителю Hisense : заявленная модель 43b7100, по каким причинам при получении информации с устройства совсем другая информация - модель и серийный номер не соответствует?- Переваги:
- Hisense
- Недоліки:
- Информация об устройстве
По соотношению цена-качество - лучший выбор на рынке. Долго приценивался и выбирал, лучше варианта не нашел. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена, изображение, звук
- Недоліки:
- Не заметил
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Підкажіть чи можливо підєднати до телевізора мишку через USB?
- Переваги:
- Чудове зображення, багато функцій. Великий екран.
- Недоліки:
- Незнайшов
Так, можливість є.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Вот такой красавец приехал (((
- Недоліки:
Эксперт RozetkaДобрый день, Олег! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Татьяна Н*** ГромоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Заказала Hisense7100а как зарегистриравались в акаунте на телефон прішла 6100 как єто может бить
- Переваги:
- ЕЩо незнаю
- Недоліки:
- Пропал wi-wi
- Максим В***
не понятно ничего, вам пришла другая модель телевизора?
- Вітя Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Дуже хороший тв за такі гроші
- Переваги:
- Звук,колйори
- Недоліки:
- Поки що нема
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
В чем разница этого телевизора от Hisense 43A7100F?
Прийшов бистро
- Переваги:
- Удобний в експлуатациї
- Недоліки:
- Шпіляк Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
- Недоліки:
- Обмежений список застосунків, не підходять застосунки Android TV
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Чудовий телевізор
- Переваги:
- 4K картинка, хороший звук, система ОС не висне
- Недоліки:
- За таку ціну немає
- Руслан
День добрый, подскажите как подключение к пк - без проблем ?
Изображение в играх - чёткое ?
Спасибо ..
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Телевизор хороший правда за эти же деньги можно модель и поновее продовать.
- Виталик В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Нормальный телик за такую цену
- Недоліки:
- Не работает через Lan подключение
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Блютус присутьний ?
Представитель бренда HisenseДоброго дня.
В цій моделі відсутня підтримка Bluetooth
- Соколов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Купил родителям в подарок. Они легко разобрались в управлении. Звук и изображение хорошее. Считаю, на свою стоимость достойный телевизор.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока не нашли
- NikolayВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
по этой цене отлично
- Переваги:
- всё нормально, купил кронштейн, повесил на стену, никаких тумбочек
- Недоліки:
- нет стерио изображения для просмотра стерео картинок
- Евгений
Расскажите что такое стерео картинки
- никлоаай я***
Картинка в 3D изображении, на ноутбуке видно объёмное изображение, но этаже картинка при подключении ноутбука к телевизору не объёмная. Если у вас есть ПК, наберите в поиски, там всё подробно написано. В школе, на тетрадках, очень часто их применяют для расслабления глаз.
- Петро О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
- Переваги:
- Картинка подобається
- Недоліки:
- Після двох місяців використання, почалися проблеми зі звуком. Таке відчуття, що відбуваються скачки то більший то менший. Можливо хтось знає причину???
- Лымарь А***
В настройках звука есть параметры автоматического регулирования в зависимости от звуковой дорожки плюс отставания звука и прочее.
- romul777 Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Прекрасный телевизор, я и семья довольны. Хорошее качество звука и изображения. Легкие настройки, быстро разобрался в меню. Спасибо за товар.
- Переваги:
- хорошее изображение, звук, простота настроек, есть браузер, ютуб, игры.
- Недоліки:
- не вижу
- Кольсков В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Подскажите среднее время отклика на этой модели, я где-то находил цифры в 50 мс не многовато это для игр?
Представитель бренда HisenseЗдравствуйте.
Вы могли видеть значение- Сергей
Смотря для каких игр. Если вы киберспортсмен, то 50 это много. И для активных онлайн шутеров тоже много, но в остальном нормально. Танки, ролевые и т.д. хватит. Опять же, многим и 100мс норм для шутеров. Тут зависит от личных восприятий.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
купил в замен Ergo LE32CT5030AK. просто крутяк по сравнению. Smart TV летает при роздаче даже с телефона. засветы видны только на камеру
- Переваги:
- размер 50 круто
- Недоліки:
- Коаксіальний вихід луше снизу
- Andrii C***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Купил 2 дня назад все работает отлично на свои деньги огонь!
- Переваги:
- Лёгкое меню
- Недоліки:
- Пока нет
- Вершилов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Здравствуйте, вопрос к Rozetke: почему не заполнен гарантийный талон?
- Эксперт R***
Добрый день! Согласно постановлению Кабинета Министров от 10 мая 2018 № 353 печать на гарантийном талоне не нужна.
Для более детальной информации о работе с гарантийным талоном предлагаем посмотреть видео. - Вершилов А***
Согласно этого постановления о внесении изменений в пункт 35 Постановления КМУ от 11.04.2002 №506
в гарантийный талон после окончания срока гарантийного ремонта вносится отметка о продлении гарантийного срока експлуатации которая заверяется подписью исполнителя работ.
Согласно пункта 15 ПКМУ от 11.04.2002 №506 продавец обязан ЗАПОЛНИТЬ соответствующие разделы гарантийного и отрывных талонов на гарантийное обслуживание.
- Ковтун А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
користуюсь 2 тижні, в цілому все ок- картинка, швидкодія, базовий функціонал. в 4к фільми ще не дивився. файли до 16ГБ в якості 1080p програються без проблем. це звичайно не андроїд ТБ, але мене в цілому влаштовує. я думаю влаштує і більшість невимогливих користувачів. є досить зручний додаток на андроїд і айфон
На останній прошивці знайшов пару багів:
1. після виключання телевізора на ніч, вранці відвалюється wifi, причому при намаганні підключитись до мережі телевізор бачить SSID мережі, але не підключається, говорить про помилку. лікується виключанням з розетки- незручно, це, по факту, єдине що не влаштовує в телевізорі
2. мені трохи незручно, що списки FAV каналів різні на телевізорі і в додатках на планшеті(андроїд) і телефоні айфон.
3. якщо на вбудованому додатку для youtube програвався кліп в поганій якості з відношенням сторін 4:3, а потім переключаєшся на телеканали, то поки не вийдеш з додатку для youtube, всі телеканали відображаються з таким відношенням сторін(чорні полоси зліва і справа від зображення)- просто глюк, в принципі нічого страшного.- Переваги:
- дешевий
- Недоліки:
- недоробки в ПЗ
Представитель бренда HisenseДоброго дня, Олександре.
Будь-ласка, зверніться до техпідтримки Hisense на ФБ. Спеціалісти вам допоможуть. Цілком ймовірно, що вам нададуть новішу версію прошивки.- Богдан М***
"після виключання телевізора на ніч, вранці відвалюється wifi,"
Зайди в налаштування - система - розширені налаштуванння- і виключи опцію швидке включення тв.
Представитель бренда HisenseДоброго дня.
Будь-ласка, зверніться до техпідтримки Hisense на ФБ. Спеціалісти вам допоможуть виправити проблему.
Скоріше за все, нададуть оновлення прошивки.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Все работает. Почти все устраивает. Многие пишут, что подвисает при просмотре, но я пока не заметил. Ютюб, аллтв работает отлично. Можно смотреть фильмы и сериалы из интернета если найти правильные сайты.
- Переваги:
- Цена, качество, доставка.
- Недоліки:
- нужно правильно настаивать звук для разных просмотров и видео
- ГеннадийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Отличный телевизор за такие деньги, выбирал между ним и xiaomi 4s, у второго звук хуже, мало настроек картинки. Не знаю кому ОС не нравится, все есть и всё работает без подвисания. Поставил sweetTV, подключил PS4. Картинка сочная.
- Переваги:
- Цена, звук, вес.
- Недоліки:
- Не понравился запах из коробки но думаю пару дней и выветрится
- анатолій
як працює Ютуб ???? Врізаний чи повний ютуб ?
- Геннадий
Отлично работает, не урезанный. Можно с телефона скинуть ролик на тв без проблем. Обычный клиент, похож как на планшетах.
Можете подсказать расстояние между ножками?
- Андрей П***
Максимальна відстань 77 см, мінімальна 64, щоб поставити на тумбу, то її ширина повинна бути близько 80см.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Телевизор просто супер! У нас уже 2 hisensa 55,один 6100 ,второй 7100 модели. Работают супер,мы очень довольны! Всем советую,не пожалеете
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
До коментарю про модель 43 дюйми, який я зробив раніше, можу тільки добавити, що дійсно браузер відгукується з "комп'ютерною" швидкістю. З пультом вже маю досвід роботи у пошуковику, тому мені працювати, навіть, комфортно. Можливо я помиляюся, але, мабуть, зв'язано з тим, що у моделях 6100 платформа 2,5, а в 7100 - 3,0.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Придбав чотири телевізори даного виробника, всі мої родичі задоволені, тому про недоліки мені говорити не коректно.
- Vetal K***
Да там платформа 2,5 и процессор двухядерный, на 7100 тут стоит 4 ядра и платформа шустрей 3.0
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Це вже третій телевізор цього виробника (попередні два були 6100), які я придбав на Розетці. Мене і тих людей, яким я придбав, ці телевізори цілком влаштовують. Правда, ми не є дуже вибагливими користувачами. Досвід використання: 50 дюймів - 1,5 року, 43 дюйми - 5 місяців і цей 5 днів. Перший використовувався лише через wi fi, другий - wi fi і супутниковий тюнер (після кодування через зовнішній тюнер одного з провайдерів), третій - wi fi і кабельне ТБ. Все добре. Дуже рідко на першому були "зависання", що лікувалося від'єднанням від мережі живлення і повторному вмиканні. Може це суб'єктивне враження, але здається, що на моделі 7100 браузер "шустріший". Із додатків на першому використовувався "мегого". Було все добре. "Картинка" та звук нормальні.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Придбав три телевізори даного виробника, завтра прибуде четвертий, всі мої родичі задоволені, тому про недоліки мені говорити не коректно.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Телевизор покупал родителям, все отлично, компактный, в угол комнаты влез как родной, по сравнению с старым Самсунгом который 32 дюйма, небо и земля. Сейчас старый смотреть невозможно.
Шустрая ОС, не такая напичканая как у Самсунга, но главное что не лагает, все основные приложение есть.
Когда смотришь картинку 720p никто не скажет что это 720 а не 1920 или 4К. Это скорее всего благодаря функции Hisense которая дорисовывает пиксели.
Звук нормальный, музыка, фильмы все со звучанием отлично. Куча настроек, от повышения голоса до того что вам только в голову прийдет. Технология Dolby кстати тоже есть.
Как только установили, настроили сразу прилетело обновление ПО.
В целом рекомендую! За свою цену вы лучше не найдете, из топ брендов аналог будет стоить 13-15к.- Переваги:
- Очень чёткая картинка, 4К. Сочные цвета, яркости хватает за глаза. Шустрая ОС, никаких лагов. Чистый отличный звук.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Це мій другий телевізор Hisense перший був h43a6100 задоволений на 100%,
Купив батькам цей в цілому YouTube працює добре ,але ж тут глючить MEGOGO після цього ні одне відео не записукається,чути пластиком але можливо пройде.
Поки 3,5 з 5- Переваги:
- YouTube,4K якість, дизайн
- Недоліки:
- Глючить MEGOGO після цього не працює взагалі потрібно норм,Фільми зависає
- Роман О***
Прошивка последняя стоит?
Представитель компании HisenseДоброго дня.
Будь-ласка, зверніться до техпідтримки Hisense на ФБ. Спеціалісти вам допоможуть.- Геннадий
Обратитесь к мегого, они прилежание делали а не хайсенс