- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: La Cotton. Зріст: 68. Колір: Білий
Набори високої якості. Замовила 68 см для дитини 4 місяців. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарна якість тканини і вишивки.
- Продавець La Cotton
Дуже дякуємо за чудову рекомендацію!
Раді, що все добре:)
- Клименко Ю***Відгук від покупця. Продавець: La Cotton. Зріст: 56. Колір: Білий
Дякую за костюм. Малюк в ньому неймовірно гарний.
- Переваги:
- Дуже гарна якість. Виглядає неймовірно.
Відповідає
- Нефьодова О***Відгук від покупця. Продавець: La Cotton. Зріст: 74. Колір: Білий
Чудовий набір на перший погляд. Гарний та чудової якості. Брала заздалегідь і як мені здавалося на декілька розмірів більше.
Дитина в мене 69 см, набір взяла 74 розміру.
У самий відповідальний момент - не змогли просунути голову дитини - дуже малий отвір на кофтинці. Шапочка теж мала. Дитина в мене відповідає своєму вікові по всім параметрам.
Було дуже неприємно,бо дитину прийшлося вдягати в той самий одяг в якому ми приїхали.
Боді, до речі, теж з малим отвором, хоча там ж кнопочки які наче повинні робити отвір ширше.
Розчарувалися, бо хотілося вбратися нарядно. Тепер просто валяється, бо таке навіть не хочеться комусь продати, щоб не підставити людей.- Переваги:
- Гарна якість пошиву, тканина.
- Недоліки:
- Не зрозуміло на яку дитину розраховано. З ляльковою головою. Бо на стандартну дитину з меншим розміром ніж одяг - не підходить.
- Продавець La Cotton
Вітаємо
Прочитали Ваш відгук щодо набору і дуже засмучені, звісно, що у Вас склався такий досвід.
Мало ж бути все зовсім по-іншому, але після бою, як то кажуть, руками не махають.
Мабуть, в той самий відповідальний момент потрібно було Вам швидко приймати рішення, щоб одягнути дитинку.
Насправді, рішення доволі просте.
Розріз на грудях дитини можна самостійно продовжити на стільки скільки потрібно (цю інформацію ми згадуємо в Описі товару) Ми зумисно не робимо великий розріз, бо вважаємо, що краще недо- ніж перерізати. У дітей у такому віці дуже різної форми та розміру головки. І в даній моделі більш виграшно на дитині виглядає менший отвір.
Також маємо сказати, що базові хрестильні набори (окрім іменних) можна повернути чи обміняти протягом 14 днів, лиш би товар був в порядку і збережені етикетки. Дуже зручною є послуга Нової пошти Легке повернення (наразі вона безкоштовна).
З повагою
ТМ Ladan
- Любовь Д***Відгук від покупця. Продавець: La Cotton. Зріст: 62. Колір: Білий
Дуже сподобався. Наш малюк був надзвичайно гарний.
- Переваги:
- Відмінна якість товару.
- Продавець La Cotton
Ми дуже цьому раді:) дякуємо за чудову рекомендацію!
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: La Cotton. Зріст: 68. Колір: Білий
Продавець швидко відправив, все прийшло по розміру
- Продавець La Cotton
Дякуємо за оціночку:)))
- Вадим М***Відгук від покупця. Продавець: La Cotton. Зріст: 56. Колір: Білий
Все чудово, наживо товар виглядає краще, ніж на фото.
Однозначно рекомендую.- Переваги:
- Гарний вигляд, приємний матеріал.
- Продавець La Cotton
Дякуємо за чудову рекомендацію!
- Альона М***Продавець: La Cotton. Зріст: 56. Колір: Білий
Цей набір для хрещення любов з першого погляду, дуже гарно виглядає, і якісна тканина
- Переваги:
- Дуже якісна тканина