Відгуки покупців про ТБ Comer 50" Smart E50 DM1200 Чорний (par_TV 50")

Оцінка користувачів 3.76/5
  • Владлен У***
    Відгук від покупця. Продавець: SimKG. Діагональ екрана: 42". Колір рамки: Чорний

Товар супер рекомендую быстро пришёл.Всё работает Спасибо большое вам

• Тамара К***
    Відгук від покупця. Продавець: SimKG. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Первые полгода, всё отлично. Но потом, начинает пропадать звук, то есть, то нету. Не советую

Переваги:
    Пол года стабильно работает
    Недоліки:
    Звук работает только пол года, дальше 50/50, когда захочет...
  • Руслан Й***

• Марія К***

Не працює

Переваги:
    Не поацює
    Недоліки:
    1 день попоацював
  • Инна Н***

Не розумію щасливих відгуків, телевізор жах. Або ж люди ніколи телевізорів не бачили. Купувала на кухню, сильно надій не покладала, але не на стільки ж. Ніякого не 4к, не навіть 2к не чекайте. При якості 1080, торзмозить дико. При гігабітному інтернеті вдома на оптоволокні. Ютуб якогось дива заходить через браузер. Звук після 40% хрипить. Лагає навіть меню. Андроїд не 15, а 14. Оновлень немає. В спальні стоїть kiwi на 55 дюймів, то це ракета в порівнянні з цим чудом інженерії. Буду мабуть купувати другий також від kiwi. Цей хочу повернути.

Переваги:
    Вмикається
    Недоліки:
    Сам телевізор.
  • Інна О***
    Відгук від покупця. Продавець: SimKG. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний

Не підтримує нетфлікс , хоча в описі вказано що так , і є окрема кнопка на пульті

• Максим Р***

Даже задоволений телевізором, все працює дуже гарно, швидкий і шустрий.

Переваги:
    Все супер коштує своїх грошей.
    Недоліки:
    Не має
  • Світлана Г***

Телевізору менше 5 днів. Зразу все працювало пропросило обновити ютуб. Обновили, пише що ця програма не сочитається із цим телевізором
    Виробник зв'яжіться і скажіть як виправити дану проблему

• Світлана Х***

Працює без нарікань. Все налаштує швидко.

• Тетяна А***

Телевізор сподобався. Відправили швидко.

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Недоліків поки немає, але єдине що він має діагональ 40 а не 42 як вказано на упаковці.
  • Степан К***

Олегович рекомендує :)))

Переваги:
    Ціна, картинка , операційна система, легко користуватись
  • Гліб Б***

Достойний телек

Переваги:
    Якість картинки на свою ціну, широкий функціонал
  • Анатолий М***

Хороший телевизор, хорошая картинка, соответствует описанию и цене.

Переваги:
    Чёткая картинка.
    Недоліки:
    Пока нет.
  • Светлана С***

Нормальний варіант

Переваги:
    Картинка, ціна , функціонал
  • Андрей К***

Очікував гіршого !
    Картинка дуже прілічна !! Браузер і в цілому система працює нормально
    Ютуб вообще літає . Сміливо можете брати

Переваги:
    Шустрий і норм картинка
  • Юлія П***

Все дуже суперр... телевізор відмінний, дуже гарний...наша сім'я в захваті... обслуговування просто суперрррр, найкраще!!! Дякую Велике Вам!!!

Переваги:
    Всі,які можуть бути!!!
  • Микита

Твіч не витягує..
    Інколи глючить, буває пропадає звук

• Давид В***

Пропрацював 4 місяці і не вмикається не падав ніяких пошкоджень не було просто загоряється синій екран і нічого не працює
    Як на мене це жахливо

Недоліки:
    Не включається
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: SimKG. Діагональ екрана: 60". Колір рамки: Чорний

Дуже задоволений.

• Артем М***

Вай фай працюэ. Плойку підключив и все огонь . Дякую

Переваги:
    Огонь ! великий телік зі смартом
  • Дмитро З***

За таку ціну телевізор норм!
    Якщо вже і купляєте, то краще передивіться чи все вкомплектовано!!! На своєму досвіді переконався, що треба завжди все перевіряти. Відкривший його вдома, побачив, що не має однієї ніжки… отак от

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутність однієї ніжки.. думаю це недолік ще той
  • ВАДИМ К***

Клас

• Володимир Д***

Хороший телевізор

Переваги:
    Функції, якість
  • Олег Г***

Всі функції працюють . Картинки якість хороша , сам телевізор виглядає дорожче ніж коштує . Можу рекомендувати

Переваги:
    Функціонал , сучасний зовнішній вигляд .
  • Юрий К***

Підтверджую плей маркет не працює. Що робити? Плюс плей маркет не працює присутні.

Недоліки:
    плей маркет не працює, плей маркет не працює
    • Володимир

За таку ціну добре що хоч вмикається)
      Що робити? Купувати смарт-приставку до нього, тільки і всього.

• Андрій Л***

Зробіть зброс до заводськіх налаштувань, інколи помагає

• Александр С***

Не работает плеймаркет.
    Не удалось повесить на стену по тому что нет резьбы под площадку кронштейна.

Переваги:
    Не нашёл
    Недоліки:
    Не работает плеймаркет, нет резьбы под кронштейн.
    • Bogdan R***

установіть інший магазин застосунків, і не потрібний нікому "продвинутий плеймаркет(там де одні "надоїдливі" реклами)" ...

• Юрий К***
    Продавець: SimKG. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Відсутній супутниковий тюнер, відсутній навіть вхід-роз'єм для цього. Плей маркет не працює. Пише не має підключення (див.фото у вкладенні). Хоча, підключення по вай фаю виконане. Ютуб працює. Проте, скачати нічого не можливо, так як, писав вище плей маркет не працює. Продавець заявляє в технічних характеристиках те чого не має. При поверненні знову тратите свої гроші на пересилку до Одеси. Продавець тягне час, до останнього можливого дня...

Переваги:
    Не погане зображення
    Недоліки:
    Відсутній супутниковий тюнер. Плей маркет не працює
    • Продавець  SimKG

Юрій, а чому ж не розповідаєте клієнтам, що Ви вдарили екран телевізору так, що на ньому були биті пікселі і за такий телевізор ми Вам повернули повну вартість товару, хоча плеймаркет працює, коли скинути до заводських налаштувань, як ми Вам і порадили зробити. А повернули через те що був брак з супутниковим тюнером. Чому про це у відгуку не кажете? Про те, що отримали товар, пошкодили його та Вам за такий товар ще й повернули кошти?

• Юрий К***

Шановний продавець, я не вдаряв екран, не треба це на когось це звалювати. Биті пікселі були, 3 невеличкі чорні цятки. Для мене це було не суттєво. Суть в тому що відсутній супутниковий тюнер, для даного випадку я купував і звертав увагу щоб він був, але Ви вказали не правдиву інформацію. Відкат до заводських налаштувань робив і не один раз - не допомогло, плей маркет так і не запрацював, так і писав про відсутність вай фай з'єднання, хоча ще й намагався підключитися не тільки до модема, а й до смартфона. Результату не було. Якщо продаєте якийсь товар то вказуйте правдиві технічні характеристики, Ви навіть назву телевізора не вказуєте...

• Анна П***
    Продавець: SimKG. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Просто жахливе обслуговування!
    Запропоновали новішу модель, присилають таку ж саму на 500 гривень дорожчий! Без гарантії; пульт без батарейок!
    Продавець в чаті на питання зовсім не відповідає, неможливо зв'язатися по телефону!
    Дуже прикро,що так зараз обманюють людей ,і так наживаються !