Відгуки покупців про Іменна крижма 90х90см + мішечок+подушка для хрестика

Код:  330120469
Оцінка користувачів 5/5
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі

Все дуже швидко, якісно. Замовила одну, але менеджер дуже швидко зв'язалася, допомогла змінити матеріал на більш легкий, внесли правки в дизайн, тобто повна клієнтоорієнтованість! Крижма прийшла швидко, матеріал якісний, вишивка якісна, всім задоволені!

Переваги:
    Клієнтоорієнтованість, матеріал якісний, ціна нормальна
    • Продавець  Іменні речі для малечі

Дякуємо Вам за такий детальний і щирий відгук Нам надзвичайно приємно, що Ви відзначили нашу роботу та підхід до клієнтів. Ми завжди прагнемо зробити усе найкращим чином – від вибору матеріалу до найдрібніших деталей у вишивці Дуже раді, що крижма виправдала Ваші очікування. Нехай вона буде світлим оберегом і доброю пам’яттю про особливий день

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі

Крижма шикарна, дякую за турботливе відношення продавців,подачу ескізів, добре виконану і швидку роботу

Переваги:
    Ще краща,чим на фото

Дякуємо за теплі слова! Раді, що Ви залишились задоволені

• Анастасія И***

Гарна,мягесенька і якісна)

Переваги:
    Якість чудова
    • Продавець  Іменні речі для малечі

Дякуємо, що поділилися враженням! Для нас надзвичайно важливо, що крижма подарувала Вам приємні емоції , будемо раді наступним замовленням;)

• Елона А***
    Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі

Вона неймовірна крута , якість супер, вигляд я в шоці , замовляйте не пожалієте

Переваги:
    Швидко , якісно
    • Продавець  Іменні речі для малечі

Щиро дякуємо за такі теплі слова! Нам безмежно приємно, що Вам сподобалась наша робота. Радіємо, що змогли виправдати ваші очікування і навіть трохи здивувати
      Завжди раді новим замовленням .

• Дарина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі

Крижма надзвичайно гарна .

• Продавець  Іменні речі для малечі

"Раді, що наші старання виправдали ваші очікування. Будемо раді наступним замовленням;)

• Горна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі

Добрий ранок). Дуже дякую за оперативну відправку). Продавець швидко зв'язався, підготували ескізи та вислали для затвердження. Якісна тканина та вишивка. Крижма в живу ще красивіша. Дуже гарно підібрані кольори. Щиро дякую

Переваги:
    Якість матеріалу, приємне спілкування з продавцем, яскраві кольори вишивки
    • Продавець  Іменні речі для малечі

Щиро дякуємо з відгук! Дуже раді, що Вам сподобалась крижма та наш сервіс. Нехай вона стане гарною згадкою про особливий день! З любов’ю, команда Іменні речі для малечі.

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Іменні речі для малечі

Дякую за акуратну та красиву роботу

• Продавець  Іменні речі для малечі

Дякуємо вам відгук! Нам дуже приємно, що крижма та аксесуари Вам сподобались. Нехай ці речі приносять лише радість і теплі спогади!