Відгуки покупців про Камера відеоспостереження для дому із записом прихована у формі лампочки SMART+DVR WI-FI H302\CAD-B13 з віддаленим доступом через телефон або ПК датчик руху та мікрофон

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Андрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Update: моя лампочка не підтримує запис в форматі HD. Де я тільки не рив. Може хто знає і повідомить, як виправити? Карта 10 класу.

Недоліки:
    Не знімає/записує в HD, FHD
    • Продавець  WASHOPIK

Доброго дня, Андрій! Менеджер зв'язувався з Вами для вирішення питання. Як буде інформація, Вам зетелефонують.

• Андрій І***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Майте терпіння при налаштуванні!!!

В цілому непогана річ, якщо не сподіватися користатися нею, як звичайною лампочкою. І хоча вона реагує на рух, і включається сама, але то вона робить, як вночі, так і рано, і вдень. Я думав, що працюватиме, як звичайна лампочка, но але... може не дочитав опис.

На загал зі своєю задачею справляється добре, але мусите розуміти, що купуєте не звичайну лампочку з відеоспостереженням. Моя оцінка - 4.

Переваги:
    Легко налаштувати, непогана якість запису
    Недоліки:
    не працює, як звичайна лампочка; слабі світлодіоди, світить не яскраво;
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Андрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування камерою відеоспостереження і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Ссорян,дело было в патроне. Всё работает спасибо.

Переваги:
    Працюе
    Недоліки:
    Працюе
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Так, патрон має бути Е27, добре, що Ви розібрались з проблемою. Користуйтесь камерою із задоволенням!

• Сергій С***

Проблему вирішено

Не работает!!!! Как вернуть деньги за товар!

Переваги:
    Не работает
    Недоліки:
    Не работает
    • Продавець  WASHOPIK

Доброго дня, Сергій! Менеджер вже звязувався з Вами з приводу Вашого питання. Потрібно перевірити тип цоколя, для даної камери підходить лише тип цоколя Е27, про що вказано в характеристиках товару. Просто є ще подібний цоколь Е14, який з вигляду такий же, але в нього трохи дальше розміщений контакт живлення.

• Таисия Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Дуже корисна річ, особливо в цей складний час. Моєю метою було приглядати за полишеною квартирою. Легко встановила, підключила і житло під наглядом

Переваги:
    Просте підключення та налаштування. Управління додатком. Є функція сигналізування про рух
    Недоліки:
    Сигнали про рух спрацьовують помилково на зміну освітлення чи пролітаючу міль
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Таісія, за відгук та оцінку! Користуйтесь камерою відеоспостереження із задоволенням. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.