- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Працює)
- Алеся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Графітовий
Жодних нарікань. Родинний улюбленець
- Игорь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Отличный телевизор. Очень рад, что преобрёл. Доволен. Так же удобный пульт.
- Переваги:
- Удобные настройки. Отличная цветность. Хороший регулируемый звук.
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Графітовий
Здравствуйте, пришел сегодня телевизор, проверил на почте запустился, приехал домой он не запускается, но красный индикатор горит, но на кнопку и на пульт не реагирует
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Графітовий
Нормальний телевізор. Поки що все влаштовує
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Графітовий
Думав все - продали... не зрозуміло що, - а потім зрозумів, що він тільки для фронтального перегляду, ледь вліво, вправо, вниз чи вверх - зображення мутніє, ніби плівка (звидувався до цього була дешева модель 32, так в нього було все чудово видно під будь яким кутом, - тут не так)
А так доволі простий в управлінні, швидкий поки.., нормальне звучання
є бліки по світлу, якщо декілька джерел освітлення - тоді не дуже добре видно- Переваги:
- звук відносно нормальне, як і зображення по прямій, доволі швидкий (коли новий зараз поки)
- Недоліки:
- якщо дивитись хоч трошки чи зліва, чи з правої сторони, чи знизу, чи зверху - зображення відразу, як за плівкою, мутнє, сіре, невиразне - регулювання яскравості і встановленгня режиму при цьому ніяк не допомагає
- Андрій
Купили такий самий на Розетці, але проблем з переглядом немає. Картинка не міняється з будь якого ракурсу.
- Гордійчук А***
- Олександр С***
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Графітовий
Покупкой очень довольна, качество картинки и звука выше чем ожидалось при такой стоимости. Спасибо
- Переваги:
- Звук,картинка
- Недоліки:
- Валентин Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Графітовий
Гарне зображення простий у користуванні ..
- Переваги:
- Їх багато..
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Лонна О***Відгук від покупця. Продавець: ROMA_ZP. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Советую!
Ответственный продавец. Быстро выходит на связь, отправляет товар в день заказа.
Товар соответствует описанию. Доволен приобритению.- Виталий Р***
А по самому телевизору какой отзыв?
- Леонид В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Я купил этот телевизор перед 2020 Новым годом, картинка вроде нормальная, звук тоже, но остальное это ж…
Он тупой страшно, долго думает, приложения вылетают , теряет вай фай, смотреть что-то он лайн не возможно… я даже пробывал его подключать к интернету по проводу, лучше, но всё равно он Лайн просмотр не тянет
Последний год я его использовал только как тв, вроде норм, но неделю назад перестал загружаться, наверно прошивка слетела, не знаю… отвёз в розетку, приняли на ремонт без вопросов, пока тишина, не звонят, прошло 8 дней…- Переваги:
- Как для просмотра каналов не плохо за эту цену
- Недоліки:
- Смартом лучше вообще не пользоваться и к инету не конектить, будет нервная система здорова и жить будет лучше
Представник бренду GazerДобрий день.
Якщо у вас виникають проблеми з програмним забезпеченням - найкраще виконати скидання до заводських налаштувань використовуючи відповідний параметр у налаштуваннях ТВ. У разі виникнення додаткових запитань по телевізору ви завжди можете звернутися на лінію технічної підтримки за телефоном 0 800 30 15 30
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Поработал пару дней, начал постоянно выключатся
- Переваги:
- Хорошая картинка
- Недоліки:
- Постоянно выключается
- Руслан
Обращайтесь в сервис.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Перед покупкою почитав відгуки і все ж таки ризикнув придбати телевізор. Чому ризикнув? Тому що Gazer мені більш відомий як виробник класних відеореєстраторів, і смартТВ на андроід у мене ще не було, тим більше даної марки.
Юзаю вже другий тиждень. Телевізор класний по всіх параметрах, крім одного момента про це пізніше. Для мене головне в телевізорі картинка, і тут IPS матриця приємно вразила, як глибиною кольорів, яскравістю... так і кутом перегляду, картинка чітка. При заводських налаштуваннях кольори якісь хімозні, занадто насичені, не натуральні. На мій суб'єктивний погляд потрібно настроювати самому, тільки тоді телевізор показує реально класно (кому цікаво можу поділитися оптимальними налаштуваннями). Дуже сподобалась простота настройок і інтерфейс, швидкодія 9-го андроіда. Пишуть про поганий звук. В такому телевізорі не може бути класного звука. На мій погляд звук як звук, і не поганий і не хороший. Хочете класний звук, купуйте саундбар чи кінотеатр.
Який момент не сподобався це - відтворення відеоконтента з флешки вбудованим медіаплеєром. Вбудований плеєр при відтворенні фільма прибирає верхню і нижню чорну полосу і розтягує картинку, не зрозуміло як налаштувати масштаб і тех підтримка продинамила) Довелось для не повноекранного відео ставити сторонній медіаплеєр який на жаль видає на багато гірше зображення!- Переваги:
- Матриця. Якість картинки. Простота налаштувань і керування.
- Недоліки:
- Відтворення з флешки, любий медіаконтент розтягується в повноекранний режим вбудованим плеєром.
- Бойко В***
Поділіться оптимальними настройками
- Олександр Т***
Яскравість - 53
Контрастність - 40
Насиченість - 43
Різкість - 85
Відтінок - 50
Підсвічування - 33
Представник бренду GazerДоброго дня, Олексанр, дякуємо за детальний відгук. Ми передамо нашим розробникам інформацію стосовно роботи нашого медіаплеєра. На даний момент ви можете переназначити кнопку "трикутник" на вашому пульті під налаштування співвідношення сторін, що дозволить вам змінити співвідношення сторін в медіаплеєрі. Ви можете звернутися на лінію технічної підтримки за номером 0 800 30 15 30 або написати в чат через сайт Gazer.com
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Телевизор поработал пару дней,начал сильно грется,и стоит запах расплавленного пластика,что мне делать?
- Олександр Т***
У вас є 14 днів щоб повернути ТВ, або в сервісний центр.
Представник бренду GazerДобрый день, Юлия, в случае появления подобной неисправности рекомендуем обратиться в магазин или сервисный центр по гарантии. Вы можете обратиться на линию технической поддержки по номеру 0 800 30 15 30 или написать в чат через сайт Gazer.com
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Только купили, нареканий пока что нету, увидим через время как он себя покажет. Картинка чёткая, яркая, звук хороший.
Единое не можем установить Google Chrome, может кто подскажет?
Представник бренду GazerДобрый день, если вы желаете установить браузер, такой как Google Chrome, Mozilla Firefox или Opera - вы можете загрузить их с встроенного App Store в вашем тв.
Если у вас останутся вопросы, вы можете обратиться на линию технической поддержки по номеру 0 800 30 15 30.
- Вера Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Этот телевизор просто находка! Картинка настолько качественная как в дорогих аналогах. Звук то же хороший. Решали между ксиоми и этим, но на этот сейчас скидка решили взять его и отзывы то же хорошие. И ничуть не пожалели. Подключили к комнатной антенне, словил 43 канала (Киев, правый берег). Смарт тиви работает чётко, без глюков. Очень порадовала програмка от разработчика. Можно пользоваться смартфоном как пультом, выводить телефон полностью на экран, открывать с телефона музыку и фото на тв. У нас вай фая нет, подключаем к мобильному интернету, ловит хорошо. Единственное первое включение было долгим, уже начали переживать, но это только первое включение, дальше включается быстро. И не смогли разобраться с голосовым управлением через программку, или у нас она не работает, или мы не там нажимаем.
И ещё что за квадратный кусок паралона приклеен внизу телевизора, отклеевается трудно, и не понятно нужно ли его вообще отклеивать?- Переваги:
- Качество экрана, звук, работает без тормозов, смарт тв, програма от разработчика, цена.
- Недоліки:
- Не смогли понять как использовать голосовое управление.
- Ірина Я***
пульти які входять в коплект не підтримують голосове управління. Пульти з голосовим управлінням ще не поступили.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Ужасный телевизор. Постоянно висит. Кроме ютуба ничего не тянет. Картинка хорошая. Но проработав 5 месяцев поломался. Что-то с программным обеспечением. Ни один сервис за деньги его не хочет ремонтировать. Разочарование полнейшее. Теперь надо на розетку отправлять за свой счет ... не пожалейте денег на хороший телевизор. Скупой платит трижды, про эту чудо технику точно сказано. Не рекомендую категорически.
- Переваги:
- Картинка
- Недоліки:
- Программное обеспечение. Нет сервисов. Висит постоянно. Ничего не загружает кроме ютуба.
Представник бренду GazerАнна,добрый день, нам очень жаль что вам довелось столкнуться с описанной проблемой. Если у вас возникли проблемы с работой тв, вы всегда можете обратиться по гарантии в наши авторизированные сервисные центры, где ваш тв продиагностируют и в случае выявления неисправностей будет проведен гарантийный ремонт.
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Легкий, высокая скорость отклика, неплохое изображение. Понравился пульт. Но цена, как по мне, немного завышена.
- Переваги:
- Легкий, высокая скорость отклика, неплохое изображение
- Недоліки:
- цена могла бы быть ниже
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Графітовий
Хороший телевізор, все супер, подобається і картинка і звук!) Нормальний цінник та і зручний у користуванні, всі навороти які треба, все є))
- Наталя Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Прийшов цілим та неушкодженим не рахуючі мілкої царапинки зверху. Протягом двох-трьох днів працював без нарікань. А потім почалось: інколи зненацька ОС вилітає та перезавантажується, при включені через кілька хвилин екран іде вертікальними сірими полосами і темніє зовсім (нічим не лікується, перезавантаження не допомагає) В останні дні все частіше та частіше. Як якийсь час не включати, то потім можна трохи подивитися без "глюків"
Маю велику надію, що нам його поміняють на справний- Переваги:
- Принятна гучність, добра "картинка", хороша швидість, зручний пульт
- Недоліки:
- ос інколи перезавантажується під час роботи, вилітає в процесі роботи
Представник бренду GazerНаталя, добрий день, якщо Ви зіткнулися з проблемою, пов'язаною з роботою Вашого пристрою, Ви завжди можете звернутися за технічною підтримкою на номер гарячої лінії 0800301530 або зв'язатися з технічною підтримкою на сайті нашої компанії на сайті www.gazer.com. Ми допоможемо Вам.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Очікував від IPS-матриці зовсім іншої картинки. Кольорів, по зрівнянню з сучасними телефонами, дуже мало. Якщо дивитись на градієнт - то плавним переходом і не пахне. На більшості коьорів видно кожну кольорову сходинку.
Є речі які дратують. Звісно до них можна звикнути (але бажання здати ТВ назад пару раз виникало).
- Намучився з налаштуваннями цифрового ТБ. За короткою інструкцією з коробки так і не зміг налаштувати, тільки після зкачування повної інструкції з сайту. І то за методом виключення - цю кнопку ще не натискав, а до неї он який цікавий функціонал прикручений. І вуа-ля. Почався пошук каналів.
- Після того першого пошуку і короткого перегляду ТБ, після виключення, всі знайдені канали зникли. Довелось по новій. Після таких двох (чи трьох) пошукових операцій і після вимкнення ТВ - канали врешті перестали зникати.
- Знайдено 32 канали. Коли доходиш до 32 і потім продовжуєш клацати по колу і переходиш відразу на 1-й канал, то пропадає картинка. Допомагає тільки вимикання з розетки на 15-20 с.- Переваги:
- Переваги випливають з технічних характеристик: IPS-матриця, Full HD, HDR, Android, частота 60Гц, вбудовані декодери для цифрового та супутникового телебачень, та т.д.
- Недоліки:
- Але як це все реалізовано... Коли в невисоку ціну входить стільки технологій, то очікуй на лотерею.
Представник бренду GazerСергій, доброго дня, якщо Ви зіткнулися з проблемою, пов'язаною з роботою Вашого пристрою, Ви завжди можете подзвонити на номер технічної підтримки Gazer 0800301530 або звернутися за технічною підтримкою на сайті нашої компанії - www.gazer.com. Ми допоможемо Вам.
- Евгений
Як справи з телевізором на данний час? Телевізор обміняли чи можливо описані проблеми зникли?
- Ed D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Прошел ровно год с момента покупки, а проблем нет
- Михаил Р***
Подскажите, пожалуйста, до сих пор всё хорошо с телеком? Или есть уже какие-то замечания? (PS я так понимаю, что прошло уже почти 2 года..)
Заранее благодарю за ответ )
- Аня Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Телевизор отличный. А можно к нему отдельно заказать пульт?
- Переваги:
- Хорошее качество изображения
- Недоліки:
- Вячеслав Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Где купить пульт управления
- ИННАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Телевизором довольны.Проблема : как открыть флешку ? Помогите.
- Олексій С***
Флешка має бути у форматі fat 32
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Брал со скидкой.
Основным требованием было разрешение full-hd.
За такие деньги достойный вариант.
Картинка красивая и четкая.
Звук - ну как и всех телевизорах, ожидать чегото супер крутого не стоит.
Касательно управления - нужно немного привыкнуть.
Пробовал подключать мышку и клавиатуру - все сразу видит (как проводные устройства, так и беспроводные).
При нормальном роутере youtube в hd качестве работает без проблем.
В моем случае недостаток - раздельные ножки (думал ставить на узкую тумбу, штатные ножки шире тумбы). Но опять же - это в моем случае.- Переваги:
- Стоит своих денег (еще раз акцентирую - брал со скидкой)
- Недоліки:
- Пока не замечено
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
Полностью соответствует моим запросам.
- Переваги:
- Первый СМАРТ-телевизор. Подбирал с учетом только тех функций которыэ мне необходимы на даний момент в пригородной зоне (город Обухов). Мои потребности даная модель полностью удовлетворяет. Подумываю отключиться от кабельного телевидения за ненадобностью. Ну правда в компьютерные игры на нем не играю. Покупкой доволен. А с учетом цены доволен в двойне. Прекрасно понимаю идеален только Бог, поэтому копанием недостатков не занимаюсь.
- Недоліки:
- Поки що не помітив
- Виктор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Скажите Ютюб в hd качестве у всех рывками идёт или только у меня?
- Тимофей Н***
По вай-фай вы подключены? Если по вай-фай то может быть как угодно. Никто же не знает как у вас и где и какой роутер стоит.
Ау представители ответьте вылетают все приложения что делать???
Представитель бренда GazerВиктор, добрый день!
Пожалуйста наберите нас по номеру 0 800 30 15 30 и технические специалисты помогут вам в решении проблемы.
Ждем вашего звонка!
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Вылетают все приложения.
Представитель бренда GazerАнтон, добрый день! Подскажите, вы пробовали обновить ПО на телевизоре? Если после обновления технические проблемы будут продолжаться, просим вас связаться с нами по номеру 0 800 30 15 30 и технические специалисты с радостью помогут вам.
Хорошего дня!
Ютюб вылетает, ищем дальше недостатки
Представитель бренда GazerВиктор, добрый день! Видели, что изначально ваше впечатление было весьма положительное и чтобы оно не испортилось просим вас связаться с нашими техническими специалистами для решения этого и других вопросов по номеру 0 800 30 15 30.
Мы рады вам помочь.
Хорошего дня!
Скажите как подключиться по блютуз с телефона не получается
- Владимир
На телевизоре он активный? Что что а блютуз работает хорошо)
Вроде по сравнению с моим старым Либерти этот летае ,но в старом кажется матрица по лучше будет,а так всё ок
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Також дуже цікавить питання - "яка в даного телевізора розільна здатність?"
- Андрій
Роздільна здатність 1920x1080
Інфо з характеристик
Добрый день какое всё таки расширение?
- Танюша Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Сірий
Покупали сыну на подарок, остался очень доволен!
- Переваги:
- Ярко, чётко
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- Ваш П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Сірий
1) Не могу не написать о проблемах с ПО.
Вываливается Youtube - просто без ведомых причин переключается в режим эфирного ТВ (раз в час уж точно)
Как при проигрывании, так и после сна\перезагрузки.
Прошивка крайняя, происходит как на родной версии, так и на обновленной из маркета.
Подключение - ethernet, аптайм роутера 100+дней, так что 200% проблема в газике.
Куда писать. что делать. отладочные логи думаю никто не попросит....
2) Приложение "пульт" - ещё сырее
3) Невозможность отключить псевдо- HDR - там, где он не нужен, например при просмотре эфирного ТВ
4) отдельная история с акцией в "3 года гарантии", согласно которой надо регистрироваться на сайте, на котором ни подтверждения регистрации продукта нет, ни внятного кабинета, ни саппорта, на письма не отвечают, ...вобщем тоска-печаль....
5) Оно не сильно критично, но все-же присутствует - неравномерная подсветка, что видно невооруженным взглядом на черном фоне в 1м метре.
Может тут хоть ответят
Лучше уж без smart вообще, чем с таким- Переваги:
- тяжело ответить
- Недоліки:
- сплошной недостаток
Представитель бренда GazerВаш Поклонник, добрый день! Благодарим вас за отзыв, нам важно получать обратную связь для того, чтобы работать над улучшением качества продукции. Сожалеем, что ваше впечатление от телевизора было испорчено техническими неполадками, для решения этого вопроса просим вас обратиться по номеру +380 44 585 35 54.