- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Норм телевизор
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Якість зображення влаштовує, але смарт - просто лайно. В акаунт ютуба зайти не можна, помилку видає, сама програма не має застосунків типу мегого. Техпідтримка не працює ВЗАГАЛІ. Є номер, трубку не беруть, не пкредзвонюють. Просто сміття, не рекомендую нікому
- Переваги:
- Зображення
- Недоліки:
- Смарт, техпідтримка, сайт, гаряча лінія
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
2 тижні користування - спочатку сморід китайщіни був дуже сильний, зараз ледь відчутний. Андроід китайський, плеймаркет також(у встановленому за замовченням ютубі, не можливо зайти під своїм обліковим записом.) гуглсервісів нема, Все вищевказане можливо встановити костилями, якщо потрібно. Мені достатньо пари онлайнкінотеатрів які встановив через хмару апкшками. Пульт інфрачервоний, не зручний, бездротова миша в допомогу(підключилася через USB без проблем). Зображення норм, 1920х1080 до 4К включно, нижче FullHD вже видно пікселі, битих пікселів нема, засвіти тільки під величезними кутами зверху і знизу - не критично. Телебачення з кабельним не підключав - не цікавлюсь, при підключенні до ПК, через HDMI, як 2-й монітор також все ОК.Система не гальмує, але і не літає. Фактично вільної вбудованої пам'яті 4Гб, пишуть 8Гб, відповідно 4 під системою і перевстановленим ПО. На зараз поки все, мій висновок - за такі гроші нормальний варіант.
- Переваги:
- ціна, зовнішній вигляд, задовільна якість зображення
- Недоліки:
- китайський запашок+андроід, пульт
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 58". Колір рамки: Чорний
Норм!в целом норм
- Переваги:
- Недоліки:
- Андроід вилітае по5 разів на день
- Максим
Проблему вирішили чи здали обладнання?
- Алексей М***
Ні,особо не напрягае,нема часу його дивиться
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 58". Колір рамки: Чорний
Гарні кольори
- Недоліки:
- Не знайшли Т2- нажаль
- Алексей М***
Антену підключав?,Т2 точно є!!!
- Москвитина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Від цього телевізора в мене ефект уауу!!! Подивимось звісно як далі буде, але поки в ньому чудово все - легкий, простий, чудові, просто найяскравіші кольори.
- вадим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Меню в телевізорі досить незручне, треба звикати, пульт дистанційного керування, то історія, кнопки всі на одному рівні, коли в приміщенні темно, взагалі,щоб натиснути на тому пульті,треба вмикати світло, досить повільно працює меню.
- Переваги:
- Наталия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Відпрацював один місяць, і більше не вмикається, хочу оформити повернення
- Переваги:
- Недоліки:
- Перестає працювати через місяць
- Александр Д***
Хитрун який. Отримав справний, а повернути хоче поломаний. Погарантії піде. Стабілізатор треба ставити.
- Николай П***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Розетка доставили ТВ на слідуючий день від замовлення. Все в ТВ сподобалось, швидкі інтуїтивні налаштування, якісна картинка, нормальний звук, смарт працює коректно. На мою кухню 12 кв.м. те що треба. Як на мене то оптимальне поєднання ціни та якості.
Рекомендую як продавця так і сам ТВ- Переваги:
- Зображення, звук, ціна
- Недоліки:
- не виявив
- Юрій Ш***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Цілком задоволений купівлею. Якісна картинка за бюджетну ціну, зручний Смарт.
- Переваги:
- Великий, зручний в користуванні,
- Недоліки:
- наразі нема
- Анатолий
Як телевізор? Як функціонал? Як якість зображення?
- Дима С***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Доставка просто нікудишня,коли захотіли тоді і поїхали хоча робочий час ще не пройшов
- Переваги:
- Не варто замовляти
- Недоліки:
- Кур'єр
- Едвард Л***
А як сам телевізор ?
- Анатолий
Як веде себе телевізор, зображення, функціонал???