- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Дуже сподобався
Для такої ціни, вогонь
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Легкий, тонкий.
Чітке і яскраве зображення.
Приємна ціна. - Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Проработал 4 месяца и перестал реагировать на пульт. Пульт исправен, телевизор работает, но сигнал не принимает.
- Спартак А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Хороший недорогой телевизор
- Переваги:
- Дешёвый, хороший
- Недоліки:
- Не выявил
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Ціна-якість , бомба граната
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Якість картинки не чітка є помєхі
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана якість відтворення
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Поки, що не налаштовував. Сьогодні подарую на день народження. Пізніше буду писати як і що.
- Переваги:
- Ще не знаю
- Недоліки:
- Ще не підключав
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Воооо
- Переваги:
- 10/10
- Недоліки:
- Німа
- Руслан Ч***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Працює добре, але не можу налаштувати супутник, від смарт приставки це добрий вибір на сьогодні
Відгуки про товар у інших продавців