- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Мій моніторинг закінчився, вибір зроблено, я задоволена покупкою, переживала щоб був нормальний звук і картинка, все гаразд, в користуванні пів року, для кухні підійшов ідеально, Дякую!
- Переваги:
- Картинка, звук, легкий в користуванні
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Цей малий монстр покорив моє серце.Вхід на 12в робить своє.Через павербанк дивлюсь фільми і гріюся)))))
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що телевізор працює стабільно та виправдовує очікування. - Тетяна С***
Підкажіть, який ви шнурок використали?
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Хороший телевизор, приятное четкое изображение и звук. Также он легкий и компактный, по виду качественно изготовлен. Я использую по большей части от HDMI, поэтому саму Smart оболочку Android оценить толком не могу, в начальных настройках все легко и просто.
Брал его во многом из-за режима 12V. Попробовал подключить через амперметр и поэкспериментировал. В основном работает в диапазоне 1.6-2.1А (20-25 Вт). Экономный режим не сильно отличается от обычных в плане экономии, но и по качеству не особо уступает. Влияет в основном яркость подсветки (менял от 10 до 50%, экономный - 30%, разница потребления где-то 0.4 А). И включенный WiFi жрет порядка 0.2 А. Остальное мало влияет.- Представник постачальника
Доброго дня.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
гарний телевізор , рік користуюсь
- Переваги:
- все добре
- Недоліки:
- хотілось би краще звук . Але це напевно через те що він маленький ))
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що телевізор задовольняє ваші потреби і приносить задоволення від використання.
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Дуже задоволений покупкою. Картинка яскрава та чітка. Користуємось вже півроку, нарікань немає.
- Переваги:
- Задоволений на 100%
- Недоліки:
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук.
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Все супер. Брав не для себе, але люди дзвонять і дякують.
- Переваги:
- Зображення
- Недоліки:
- Користуються не довго! Не виявлено.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що телевізор виправдав очікування і подарував позитивні емоції вашим близьким.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевизор очень нравится, всё работает отлично за эти деньги очень хороший телевизор
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Процитую попередній відгук: "Для мене, як користувача, який знає чого хоче і на що можна розраховувати- телевізор " Ураган"!!!! WIFI 5 Ггц, налаштування без участі користувача ( він все зробить сам), "синій зуб", який підключається без ПРОБЛЕМ!!! Маю на КУХНІ свій кінотеатр)))) Просто ШИК!!!! Якщо ви не будете його порівнювати з автомобілем)))" ЗГОДЕН
- Переваги:
- Придбав те, що хотів
- Недоліки:
- Інколи зависає. Після вимкнення з розетки працює відмінно. Це особливості слабенького процесора
Вітаємо. Ми дуже вдячні за Ваш відгук.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Супер!
- Переваги:
- Легка настройка, якість та ціна.
- Недоліки:
- Користуючись пів року, поки не виявил.
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Це вже другий телевизор Tesla 50" та 24", який купив в Розетці. Гарна якість, зображення та звук також, акційна ціна. Налаштування без проблем. Покупкою задоволений, дякую!
- Переваги:
- Сучасний телевізор
- Недоліки:
- нема
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Відмінне зображення
Якісний звук
Рекомендую не пошкодуєте- Переваги:
- Може працювати від 12в.автомобільного прикурювача.
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Якісне й чітке зображення, зручність використання, проста й швидка настройка меню, гарний звук. Телевізор компактний, зручний для кухні чи невеликої кімнати, функціонал Smart TV й наявність голосового управління.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не виявив
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що телевізор виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Таисия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Довольно неплохой телик для небольшой комнаты.
Подставка норм(лучше чем 2 ножки по бокам). Обычный андроид для телика(да плей маркет все не показует что можно установить). Бывает логает на секунду звук(ну а что хотеть от 1гб озу). Картинка для бюджетника-пойдет- Переваги:
- Вполне норм телик
- Недоліки:
- Пока что необнаружено
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Качество хорошее. Настройка очень простая и удобная. Доставка чёткая. Спасибо. Пока не обнаружено недостатков
- Переваги:
- Качество хорошее. Настройка очень простая и удобная. Доставка чёткая.
- Недоліки:
- не обнаружено пока
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук. Радий чути, що телевізор Tesla 24" 24E632BHS вам сподобався — висока якість, проста та зручна настройка, а також чітка доставка роблять користування комфортним.
- Цыплюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Мені все сподобалось
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевізор сподобався
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Дякую відмінно
Доброго дня. Ми вдячні за ваш відгук. Приємного користування.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Все працює.Місяць користування без нарікань.Рекомендую!
- Переваги:
- Пульт з голосовим пошуком.
- Недоліки:
- Немає.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отримали товар дуже швидко. Отримала те, на що розраховувала. Для кухні саме то. Картинка якісна, звук хороший, меню легке і доступне. Перевірила - все працює. Дуже задоволена.
- Переваги:
- Телевізор легкий, гарний, картинка яскрава, звук гучний. Всі функції працюють і легко розібратись. Задоволена, він сучасний з усіма функціями. Отримала те що очікувала.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що телевізор повністю відповідає вашим очікуванням і добре підходить для кухні. Ми цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом, і будемо раді допомогти вам у разі потреби в майбутньому. Бажаємо приємного користування!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
За свої гроші просто супер телевізор
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявив.
Уже 2й беру.за свои деньги норм телик.
Да 1 гб озу. А что хотеть.для маленькой комнаты супер- Представник постачальника
Доброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що техніка працює стабільно та виправдовує очікування.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевизор отличный!
Но не работает голосовой помощник (- Переваги:
- Лёгкий
- Недоліки:
- Не работает голосовой поиск, а указан,что есть
Доброго дня. В даній моделі телевізора є функція голосового помічника. Для утворення пари по блютузу між ТВ та пультом слідуйте інструкціям під час першого завантаження ТВ. Або виконайте вказівки в розділі меню: налаштуваннях аксесуарів.
- Анна К***
Спасибо,разобралась.Все работает,звук прекрасный,качество изображения тоже!)
Рекомендую!
- Вадим Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
- Переваги:
- Для маленького приміщення- саме "те".
- Недоліки:
- Поки що, немає....
Вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отличный телевизор за такие деньги. Звук нормальный, настройки лёгкие. Более чем довольны
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Раді, що телевізор вам сподобався!
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Окрема подяка розетці швидко доставили.Телевізор супер на кухні,чи в невелику кімнату те що треба.Класний сучасний телевізор!
- Переваги:
- Зображення,звук,інтервейс,функціональність
- Недоліки:
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що телевізор відповідає вашим очікуванням і чудово вписався в інтер'єр вашої кухні або невеликої кімнати.
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Быстро насроел, картинка и звук нормально
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені якістю зображення та звуку телевізора Tesla 24E632BHS. Нехай перегляд приносить тільки позитивні емоції!
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Чудовий телевізор за ці гроші
- Переваги:
- Якість зображення, Андроїд
- Недоліки:
- Не знайшла
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевізор працює добре, жодних проблем в роботі не помітив, рекомендую до покупки.
- Переваги:
- Ціна - якість.
- Недоліки:
- Не помітив.
Добрий день. Ми вдячні за Ваш відгук.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Замовили телевізор на кухню, наче непоганий і бюджетно, але прийшов з ,,битим пікселем,, розміром в дві англ. літери. Чекаємо вирішення питання!!!!
- Недоліки:
- Отримали брак
Доброго дня. Будь ласка, зверніться до сервісного центра для вирішення цього питання.
- Олена К***
Все владналося, з телевізором все добре! Дякуємо! Якщо є можливість виправити попередній відгук на 5 зірок, зробіть це будь ласка
Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого товару! Приємного користування.
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Телевізор купили для кухні, все добре, налаштували без проблем, все працює, Wi-Fi загрузився. Розеткі дякуємо за швидку доставку.
Доброго дня.
- Станислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Наче все добре. Дякую.
Доброго дня.
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отличный телек
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- Руслана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Купила більше місяця назад,працює добре
- Переваги:
- Хороший екран,легке і понятне меню
- Недоліки:
- В цілому немає
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- Владимир Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Отличный телевизор раздаю интернет от телефона все просто супер выглядит стильно прост в настройках
- Переваги:
- Робота от аккумулятора то что нужно в наше время
Доброго дня.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Зручно у використанні
- Переваги:
- Якість + ціна
- Недоліки:
- Поки все добре
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
- Геннадий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Товар за свою ціну