- Тарас Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поставив у сараї. Дуже зручно доглядати за свинями особливо уночі. Дякую різеткі і менеджеру Васі за якісне обладнання, а також користуючись нагодою хочу передати привіт жінкі да дітям!
- Переваги:
- Дуже качісвіний товар!
- Недоліки:
- Немає!
- Сергей к***
для свиней дуже корисна камера :-)))
- Антонов Д***
Тарас Якович - копірайтер від бога :)
- виталий и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навіть маскування на 100%. Орки не зрозуміли, що то є, та не взяли(хоча позабирали одяг, взуття і таке інше).
- Переваги:
- усе
- Недоліки:
- думаю, що нема
- Євгеній М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Блок живлення довжиною 3м.
Комусь можливо буде корисно - Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили такую камеру больше для наблюдения за котом во время длительного отсутствия. Камера хорошая, качество картинки супер. Проста в использовании, приложение простое и понятное.
При подключении камеры столкнулась с проблемой, приложение не видела соединения с камерой(думала проблема с роутером,так как производитель роутера другой).С помощью кнопки под камерой,перегрузила и всё подсоеденилось.
Карту приобрела вот такую посилання
Всё работает.
Фото в дневное,вечернее и ночное время.- Переваги:
- Проста в использовании
- Недоліки:
- Не нашла
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная камера! Хорошо снимает в темноте и реагирует на движение и детский плач. Незаменимая штука когда есть маленький ребенок или животные. Жалею что не купил раньше)
- Переваги:
- Простая установка, доступная цена.
- Недоліки:
- Нет веб-версии интерфейса(больше недостатков не придумал)
- Єлизавета І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили камеру два місяці тому для спостереження. Ціна приємна, товар відповідає моїм очікуванням. Дуже хороша якість відео, нічний режим, можливість рухати камерою, розмовляти, виявлення рухів, процес інсталяції не важкий. Величезним плюсом є те, що можливо контролювати камеру дистанційно не лише однією людиною. Можливо створити декілька аккаунтів та спостерігати з декількох пристроїв. Слід зазначити, що камера працює при підключенні до розетки та при включеному роутері. На жаль при виключеному роутері довго працювати не може, вибиває, шукаючи підключення до мережі, тому тим хто очікує роботу без підключення до мережі, не раджу. Загалом товаром я дуже задоволена. За цю ціну товар відповідає якості. Раджу до покупки.
- Переваги:
- Величезним плюсом є те, що можливо контролювати камеру дистанційно не лише однією людиною. Можливо створити декілька аккаунтів та спостерігати з декількох пристроїв.
- Недоліки:
- Слід зазначити, що камера працює при підключенні до розетки та при включеному роутері. На жаль при виключеному роутері довго працювати не може, вибиває, шукаючи підключення до мережі.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер камера за свої гроші, користуюсь місяць, нарешті діти під наглядом, у брата теж така, теж задоволений (він мені порадив). Камера на декілька секунд відстає від дійсності, динамік хороший, мікрофон тихий, хотілось би кращий, бо майже не чути, плаче дитина чи ні.
- Переваги:
- Чітке відео
- Недоліки:
- Такий мікрофон
- РосітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Максимально чудова камера !нарікань нема .хочу замовити ще одну таку .рекомендую
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Компактная, хороший угол обзора, чувствительная. Реагирует на малейшее движение, запись на карту памяти, не нужно просматривать запись за целый день, в программе отмечаются моменты сработки оранжевым цветом, очень удобно. Есть звуковой сигнал, как у сигнализации. Особых минусов не обнаружили, надеемся их и не будет, из недочетов разве что звук, не сильно четкий и громкий и задержка видео идет ну максимум секунд на 5. За такую цену самый оптимальный вариант))))))))))
#мояраспаковка #мояраспаковкаIP-камераTP-LINKTapoC200- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- пока не обнаружено
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування Отличная Камера, понравился длинный кабель питания, явно больше 2х метров. В принципе быстрая настройка первого подключения. На все с регистрацией ушло где-то минут 10-15.
- Переваги:
- Хорошое качество пластика, хорошая передача изображения в дневном и ночном режиме.
- Недоліки:
- Не хватает кнопки выключения камеры, я так понимаю если не хотите чтоб она работала вариант только отсоединить кабель питания или же включить режим конфиденциальности и она перестань транслировать изображение.
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже корисний девайс хорошої якості з крутими функціями.
Для мене було важливо, щоб був двосторонній звук. Я чую, що відбувається там, де встановлена камера і можу говорити в реальному часі з тими, хто в кімнаті.
Нічна зйомка дуже хорошої якості.
Два режима (вдома/не вдома), які можна налаштувати під свої потреби.
Також можна налаштувати патрулювання і ділянки огляду. Я задоволена. - Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З завданням справляється, використовую для однієї невеликої кімнати як відеоняню, якості достатньо, нічого не підвисає. Зручний додаток, швидке підключення. Сповіщення приходять вчасно, коли є рух людини - записує відео в збережені. На тварин не спрацьовує. Нічна зйомка теж все чудово видно
- Переваги:
- Все працює
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За такі гроші це топ! Брав щоб дивитися, що робе собака без мене
- Переваги:
- Функцій 100500, якість, голосовий дзвінок, да одні
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перши враження дуже позитивні. Легка в налаштуваннях. Все працує.
- Переваги:
- Все
- Станислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова камера з мінімальним інтуїтивним інтерфейсом та легка в керуванні.
Вже 4 таких, жодних нарікань. - Владимир И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
Хорошая камера за свои деньги, довольно удобное мобильное приложение. Несмотря на то, что камера для домашнего использования, брали для установки в подьезд. В темное время суток обьект (человека) хорошо видно на расстоянии до 3-4 метров. При большем расстоянии распознать человека тяжеловато. Пока установили в комнате для тестов, на протяжении 2 недель сбоев не намечалось. Огорчило, что часть функций в мобильном приложении доступна по подписке (к примеру, запись на удаленный носитель/облако).- Переваги:
- Функционал, легко настроить, удобное моб. приложение
- Недоліки:
- Часть функций в мобильном приложении требует платной подписки
- Yaroslav H***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив вже другу в квартиру. 23\7 включена. Проблем за довгий час не виявив. ПО яке використовується для телефону функціональне. Рекомендую до покупки.
- Валерій
Який максимальний об'єм карти пам'яті???
Представник брендуВітаємо. Підтримка карт MicroSD ємністю до 128 ГБ.
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала камеру в квартиру на 1 поверсі, щоб спостерігати за тим, що відбувається за вікном, так як періодично хтось стукав та намагався залізти у вікно. Поки що злодія не впіймала, але вже можу поділитися враженням. В денний час камера знімає ідеально. Дуже висока якість зйомки. Завжди реагує на рух та розпізнає людей. У вечірній час теж добра якість, але зйомка йде у денному режимі, так як у нічному режимі за рахунок скла нічого майже не видно. Але я розумію, що камера для цього і не створена. У нічний час світло у кімнаті не вмикаю, щоб не було відображення світла на склі. Камерою задоволена на 100%
- Переваги:
- Працює ідеально, зручний додаток, вчасно реагує на рух
- Диана В***
это "домашний" вариант. для съемки двора на улице надо брать уличную и вешать снаружи
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав чисто для приколу і подивитися що робить кішка, коли ми не вдома. Якісь перевершила свої очікування. Можна й поговорити з котом, коли не вдома))
Якість зображення чудова, як на таку ціну, вночі теж видно добре. Звуки чути.
Дуже подобається, що на таймлайні виділяє іншим коліром час. коли є рух в квартирі. Затримка в часі десь 1,5с- Переваги:
- низька ціна, мікрофон, нічна зйомка, хороше зображення. Приходять сповіщення про рух. на таймлайні можна перемотати запис на момент руху
- Недоліки:
- неможливість адекватно закріпити на стіні. Хоче стелі
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Несложное подключение, все работает. За эту цену - супер!
- Переваги:
- Приемлемое качество видео, легкая настройка, невысокая цена
- Недоліки:
- Отсутствие зумма
- Ростислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подключил быстро и без проблем.Жалко что только нет совместного доступа.В настройках пишется пока недоступно(
- Переваги:
- Простота
- Недоліки:
- Одной мало)
- Ростислав К***
Добавлю инфо по поводу совместного доступа,к камере можно подключить 4 смартфона одновременно для просмотра, только вход нужно выполнять с одной и той же учётной записью на всех устройствах.
- Руслан В***
Скажите а уведомления о движении идут на все подключенные смартфоны одновременно?
Представитель бренда TP-LinkЗдравствуйте. Уведомления отображаться в приложении согласно настройкам приложения. Если вы зашли на двух устройствах с одной учётной записи и в каждом выставили получение уведомлений, тогда они будут приходить на оба устройства.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
стежу за роботою котла, маю спокій.
- АрсенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не погані камери, придбав декілька штук для відеонагляду за обладнанням в гаражі, та як радіоняню, зі своїми задачами повністю справляється. Єдиний мінус це ПО, з замовчуванням, навіть коли встановлений циклічний запис відео, то вона тупо може не писати, потрібно окремо вибирати дні, трохи не зрозуміле рішення, можливо в когось інакше, але в цілому задоволений.
- Переваги:
- Швидке налаштування, гарна якість зображення, можна використовувати як радіо няню.
- Недоліки:
- ПО, та постійна реклама хмарного сховища.
- Алексей З***
Здравствуйте,Арсений!
У вас гараж отапливаемый?
Очень интересно как камера ведет себя при отрицательных температурах. Характеристики указывают работу от 0°.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Камера працює Налаштування зрозуміле. Переживала, що може в нас інтернет 5 Ггц, при якому камера не працює(побачила у відео огляді) але все вийшло)
Завтра ще куплю Сd-карту для постійного запису.
Рекомендувала її подруга, використовує в кавʼярні.- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная камера, лучше чем сяоми. Удобный, понятный интерфейс. В ночном режиме все отлично видно. Взяли что бы следить за щенком, можно выставить уведомление на плач и движение. Углы обзора хорошие, 2 сервопривода вверх/низ, лево/право. Tp link приятно удивили. Спасибо
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все влаштовує, це вже 3 камера у квартирі, тепер дитина як на долоні!
Застосунок вже на рідній українській мові, був на English.- Переваги:
- В застосуванні все досить зручно та зрозуміло!
- Недоліки:
- Інколи буває підвісає, доводиться перезапусти застосунок або що ну дуже рідко так вимкнути з розетки!
- Віталіна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все отлично!
- Переваги:
- Получила сегодня. Быстрое подключение, приятный дизайн, работает на ура) довольна, рекомендую!
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Вячеслав Г*** МоскаленкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
за 3 недели - полет отличный, по прошлому знаю что первые 2-3 мея будут определяющими, позже отпишусь
выбирал их Xiaomi, Hikvision в этом ценовом диапазоне - эта по параметрам - лучшая, пока (обещают) облака (только для наблюдения есть) для сохранения нет. ну надеемся их жизнь и конкуренты заставят.- Переваги:
- то что ожидал - все есть, приложение в гуглплей - русифицировано - гуд.
- Недоліки:
- пока не вижу
- Фурманов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Простое подключение и высокое качество изображения!!!
- Переваги:
- Высокое качество!!!
- Недоліки:
- Нет.
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобное приложение для управления камерой. Порадовало качество видео, хорошо реагирует на движения.
Камера полностью устраивает, тем более за такую цену.- Переваги:
- Качество видео, цена
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Камера супер я задоволений, особливо коли реагує на дитячий плач.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не замічено
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже крутий друг по дому
за невелику ціну має великий функціонал, гарний зовнішній вигляд. Недоліків не виявив , зі своїми функціями справляється, показує що відбуватися в домі та сповіщає при виявленні рухів та особ- Переваги:
- +
- Ванда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість хороша, брала дивитися за собакою. Присутня функція радіоняня, реагує на голос собаки та відправляє повідомлення на телефон, є мікрофон через який можна поговорити з собакою, а також опція звукової сигналізації. Товаром задоволена, рекомендую!
- Переваги:
- Радіоняня, звукова сигналізація
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарна картинка без трмозів
- Переваги:
- зручно і без мануалів
- Недоліки:
- пока немає
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Камера працює і виконує свої функції
- Переваги:
- Компактна, якість зображення, простота налаштування і використання
- Недоліки:
- Не виявив
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Камера на свої гроші виконує свої функції на усі 100!
- Переваги:
- Вартість, якість зображення, звук, реакція на рух
- Недоліки:
- Вартість хмарного сервісу