- Ігор І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
3 з 5...
- Переваги:
- Зображення...
- Недоліки:
- Звук. Динаміки неякі...
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Techno-Park. Діагональ екрана: 23". Колір рамки: Чорний
Купувала діду . Йому дуже сподобався
- Переваги:
- Зручний в експлуатації
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Діагональ екрана: 24"
Телевізор після першого ж вимкнення (через 3 хв роботи) перестав вмикатись. Звук є - зображення нема.
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Брак
- Продавець WOWS
Віталій, доброго дня! Дякуємо вам за звернення. Ми вже зв'язались з вами для вирішення цього питання. Будемо раді вам допомогти!
- Петро В***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Таки правду люди говорят: матрица реально тусклая. Но если ТВ смотреть только по вечерам, то как вроде и так сойдёт...
- Переваги:
- Fool HD за минимальную цену
- Недоліки:
- Яркость оставляет желать лучшего
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Что Вы хотели за такую цену ну а софт это вообще песня ну что Вы хотели за такую цену….
- Переваги:
- Только цена
- Недоліки:
- Картинка тусклая если Вы думаете смотреть на нем тв или фильмы с другого носителя это ошибка использую для мониторинга камер пока работает спасибо Розетке за быструю доставку
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: SVM. Діагональ екрана: 23". Колір рамки: Чорний
Раджу при отриманні перевіряти, що елементи живлення запаковані окремо від пульта дистанційного керування. В моєму випадку пульт був з батарейками і вони потекли в пульті.
- Переваги:
- Гарно виглядає ззовні
- Дмитрий П***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Придбав даний телевізор для кухні. Сподобалося зображення: кольори яскраві, зображення чітке. Але є одне но: поганий звук, дуже тихий, а коли починаєшь робити на максімум, то динаміки починають хрипіти. Проблема була вирішена покупкою додаткових динаміків
- Переваги:
- Дуже якісне зображення.
- Недоліки:
- Поганий звук
- ОлександрПродавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Немає платформи Android хоча в описі це присютне, не SmartTV.
- Переваги:
- Доступна ціна
- Недоліки:
- Невірний опис товару, там немає платформи Android
- Юрій Л***
Читайте уважніше характеристики.