Відгуки покупців про Телевізор 43" Kivi 43U750NB

Оцінка користувачів 4.77/5
на основі 72 відгуки
  • Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Купувала у лютому 2024 р. У грудні 2024 р. перестав працювати пульт на включення телевізора. Користуюсь кнопкою на самому телевізорі, потім пультом можу переключати. Підкажіть де можна замінити чи відремонтувати?

Переваги:
    Гарна якість зображення
    Недоліки:
    Пульт не працює на включення

Добрий день, Ірино!
      Нам шкода, що склалася така ситуація.
      Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
      E-mail: [email protected]
      Facebook: посилання
      Viber: посилання
      Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
      При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Білий

Гарний телевізор за свої гроші

• Эдуард Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний

Для игр самое то

Переваги:
    Цена и Hdmi 2.1 ))
    Недоліки:
    Нету

Добрий день, Едуарде!
      Вдячні Вам за відгук.
      Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.

• Катерина

Ківі з кожним роком значно покращує свої телевізори. Купляла чотири різні моделі Ківі, по 1 за 2020-2023 (в різних магазинах). Перший я повернула до магазину, на другий звернула увагу випадково і не помилилась: було видно, що виробник усунув недоліки попередніх моделей, чим викликав мій інтерес і довіру. Щодо конкретньо цієї моделі:
    Матриця найкраща з усіх інших моделей Ківі (суб'єктивно). Так, картинка іноді змазується (див. фото) на швидких рухах, але я бачила таке саме змазання на телевізор за >80 000 грн від інших марок. З усіх кутів видно добре, картинка яскрава, чітка загалом. Налаштування підкручуйте як завгодно, все інтуітивно зрозуміло. Пульт з курсором, це дуже зручно. На чистому андроіді, це просто ідеально (суб'єктивно), бо завантажити можна що завгодно без "танців з бубном". Тепер до мінусів: ця модель всі флєшки бачить, але пише "Проблема з носієм" і пропонує їх форматувати. Так пише на кожну працюючу на інших ТВ і комп'ютерах флєшку. Не міняйте файлову систему і не давайте телевізору форматувати флешку самостійно, бо проблему це не вирішить. В минулорічних версіях Ківі такого не було, бо була інша версія Андроіда. За рік виробник цю проблему не вирішив, але маю звернути увагу, що ця проблема не виробника Ківі, тобто, Ківі мав би посприяти вирішенню проблеми (які і усі інші виробники), але він тут не до чого, бо це вина Андроіда 11. На всіх телевізорах різних марок з таким самим Андроїдом така сама проблема. Проблему можна вирішити, завантаживши спеціальні програми (на ютубі є гарні ролики як це зробити). Також, є інша проблема: фільми >2К гальмують. Підсумок: Якщо хочете за дешево купити гарний телевізор для серіалів чи футболу, то ця модель підійде ідеально. Але якщо вам потрібна чітка швидка картинка, фільми великого розміру без лагів, то готуйте гроші і терпіння на значно дорожчі моделі.

Дякуємо за відгук.
      Якщо у вас виникли питання, переходьте на наш сайт і відкривайте чат з консультантом.

• Галина Б***

За такі кошти все влаштовує.

Переваги:
    Великий екран

Добрий день, Галино!
      Вдячні Вам за відгук.
      Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.

• Євген К***

Все чудово
    Телевізор на свої гроші відповідний

Добрий день, Євгене!

• Дмитро Д***

Гарний телевізор, все сподобалось.

Переваги:
    Красивий дизайн, якісна картинка, гарний звук, зручний пульт.
    Недоліки:
    Немає.

Добрий день, Дмитро!

• Григорий

Для установки на стену использовал "Кронштейн для телевизора RZTK TVM 31-55". Стена глиняная, комплектные дюбеля там короткие (рассчитаны на кирпич\цемент), поэтому устанавливал на купленные отдельно распорные анкеры 10 мм. Сам телевизор отличный - и звук, и качество картинки. Пульт попался с аэромышкой, дизайн пульта супер. Из того, к чему можно придраться, - это сильно скомканная инструкция, в которую был замотан пульт на заводе (не знаю, зачем так безобразничать))

Переваги:
    Цена, качество, дизайн
    Недоліки:
    По сути, их нет.

Добрий день, Григорій!

• Андрій

Купив даний телевізор на подарунок мамі, дуже зручне меню гарний звук і чудова картинка все максимально зрозуміло, але при отриманні виявив два битих піксяле вирішив що нічого страшного.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    На даний час не виявлено

Добрий день, Андрію!
      З повагою - KIVI.

• Вова Я***

То что нужно для консоли, будь то PS или Xbox

Переваги:
    Куча настроек графики и режимы ALLM и HDR
    Недоліки:
    Пока нет

Добрий день, Володимире!

• Юрий Д***

Нормальний телевізор. І в мене в комплекті пульт з мишкою RC-60. Легко налаштувати. Але не зміг знайти як примусово включити WiFi 5ghz. Якщо працівники Kivi підкажуть буду вдячний.

Переваги:
    Тонкі бокові рамки. Якісний і потужний звук.
    Недоліки:
    Поки не має. Сподіваюсь і не буде.

Добрий день, Юрію!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Якщо Ви використовуєте роутер в якому увімкнено функцію об'єднання мереж у різних діапазонах в одну, оптимальний діапазон для забезпечення максимальної швидкості та стабільності з'єднання обирається автоматично.
      Також у налаштуваннях роутера можна ввімкнути відображення 2.4GHz і 5GHz як дві окремі мережі та під'єднати ТВ до необхідної.

• Dmytro B***

Телевізор був куплений через Розетку у комплекті з монтажним кронштейном Brateck KL22-44F Black. Жодних нарікань на сервіс Розетки немає - товар доставлений в обумовлений строк та навіть раніше. Сам телевізор проблем не викликав: якість матриці та передача кольорів на досить високому рівні, працює швидко, до домашньої мережі Wi-Fi підключився без проблем, єдине, що досить довго (хвилин 10) намагався з'єднатися с пультом. В комплекті був пульт RC60. При першому включенні та тестовій роботі з'явився легкий, але відчутний запах паленого пластику чи ізоляціі, який майже повністю зник через 10 днів роботи телевізору. AndroidTV дає всі основні можливості для проглядання онлайн-контенту: видео з YouTube, Netflix, онлайн-кінотеатрів відтворює без жодних проблем. Екран напівглянцевий (чи напівматовий) не викликає відчуття дзеркала навпроти, на екрані відображаються лише загальні силуети. В телевізорі можна налаштувати об'ємний та дуже гучний звук. Якщо для монтажу телевізору на стіну використовується кронштейн з невеликою відстанню від стіни, то треба мати на увазі, що, якщо розетка розташована за телевізором, можуть виникнути проблеми зі штекером, так як штекер пристрою прямий и не маленький - див.фото (можливо для виробника було б доречно змінити прямий штекер на кутовий, чи запропонувати адаптер). Довжина кабелю живлення десь 1-1.5м. Інші роз'єми розташовані зручно збоку та не викликають проблем з під'єднанням навіть за малої відстані до стіни. В цілому телевізор виправдав очікування, гарна якість та функціонал за прийнятні гроші

Переваги:
    Телевізор виправдовує себе у співвідношенні ціна/якість
    Недоліки:
    Присутній легкий запах паленої ізоляції при довгій роботі пристрою

Добрий день, Дмитре!

• Ірина Д***

Покупкою дуже задоволена. Доступно в налаштуваннях. Якість зображення та звуку відмінна. Швидка доставка від Розетки. Дякую)

• Алексей Г***

Покупкой остались довольны, брали маме, по её словам: Картинка яркая, чёткая, настройки интуитивно понятны, в целом очень довольна данным телевизором))

Переваги:
    Всё согласно описанию.
    Недоліки:
    Пока не выявили)

• Сватко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний

Телевізор дуже подобається, грати, дивитися фільми,ютуб одне задоволення.Гарна картинка,гарний звук,але на рамці немає напису JVC як на картинці

Добрий день, Вікторе!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
      Незалежно від наявності напису на передній частині ТВ в 55U750NB використовується аудіосистема, розроблена у співпраці з японським R&D компанії JVC KENWOOD.

• Олена О***

Купитили цей телевізор тут. Поки що дуже задоволена, зображення і звук на вищому рівні. Дуже тоненька рамка що для мене було важливо. Повісили в спальні очі не втомлюються.

Переваги:
    Звук і зображення.
    Недоліки:
    Поки що немає)

Добрий день, Олено!

• Сергей В***

С пультом керування не має голосового набору ,а так супер

Добрий день!
      Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залибхідно шилися задоволені покупкою.
      Комплектный пульт має функцію bleutooth, вам просто необхідно підключити пульт до телевізора по інструкції.

• наталья к***

Поки все робить бездоганно. Рекомендую.

Переваги:
    переваги - гарний, кольори яскраві,дуже удобний пульт.
    Недоліки:
    Поки що немає.

Добрий день, Наталю!

• Виктор К***

все сподобалося , телевізором дуже задоволенний

Переваги:
    якість мене влаштувала більше чим сподівався
    Недоліки:
    користуюсь рівно місяць поки недоліків невиявленно, тьфу тьфу тьфу)))

• Андрей Ш***

Все дуже добре працює.

Переваги:
    Зображення
    Недоліки:
    Поки невиявив

Добрий день, Андрій!

• Михайло П***

Телевізором задоволені,доставка була вчасно .Багато емоцій. Гарний звук.

Переваги:
    Якість,звук,картинка.

Добрий день, Михайло!

• Богдан В***

Телевізор Kivi 43U750NB - чудовий вибір! Вражає чітке зображення на 43-дюймовому екрані, висока якість звуку та вражаюча колірна гамма. Зручне меню та легка настройка забезпечують комфортне користування. Інтеграція з різними пристроями, такими як геймпади чи стрімінгові приставки, робить його універсальним варіантом для будь-якого використання.

Переваги:
    Ціна,якість, простий у використанні.

Добрий день, Богдан!

• Віталій С***

Дякую Розетці за швидке і якісне обслуговування.Товар прийшов швидко .Гарне обслуговування.Телевізором задоволена вся сім'я.Зображення просто вражає чіткістю і кольорами.

Переваги:
    Швидко реагує

Добрий день, Віталій!

• Тетяна Ч***

Вчора отримали, приїхав не ушкоджений, в ідеальному стані. В налаштуванні не складний. Задоволена вся родина.

Переваги:
    Простий і зручний у використанні, надійні ніжки, висока якість зображення

Добрий день, Тетяно!

• Игорь Ф***

За свою ціну має все що треба, просте налаштування, звук якісний, картинка чітка насичена, пульт зручний.

Переваги:
    крутий пульт та звук
    Недоліки:
    За пів року, не виявив.

Добрий день, Ігор!

• Сергей М***

Красивый телек! Качество супер

Переваги:
    супер пульт
    Недоліки:
    пока нету

• Пустовіт Д***

Задоволений покупкою на всі 100%. Дружина хотіла телевізор тільки білого кольору. За адекватні гроші вибір був невеликий. Почитавши відгуки, ризикнув взяти цю модель від Kivi. За півроку жодних глюків. В основному дивимося Youtube та фільми з Інтернету.

Переваги:
    Гарна картинка. Шикарний звук. Технологія Chromecast.
    Недоліки:
    Не вдалось адекватно налаштувати bluetooth клавіатуру. Невеликий вибір кронштейнів білого кольору.

• Павлишина Ю***

Телевізор дуже гідний..за свою ціну найкращий варіант як на мене))супер картинка, гарний звук стильний дизайн)

Переваги:
    Якість, звук, ціна
    Недоліки:
    Поки не виявлено

• Олександр

Не погана модель)

Переваги:
    Картинка
    Недоліки:
    Поки немає)

• Владислав

Замовляли даний телевізор в черні цього року, довго вибирав, але вирішив ризикнути підкупив своєю ціною, та тим, що має оперативну систему androidtv. За пів року особливо ніяких проблем не було виявлено, лиш декілька разів, що чомусь вмикався довго після режиму сну, а так все чудово, особливо порадувала якість зображення і ще наявність в комплекті пульта з аеромишею (на даний момент бачу по відгуках, що поставляється з пультом без аеромиші), ну і androidtv теж не підкачав, те що треба.

Переваги:
    Якість зображення, Androidtv, пульт з аеромишею.
    Недоліки:
    Суттєвих не виявлено

Добрий день, Владислав!
      Дякуємо за відгук.
      Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
      E-mail: [email protected]
      Facebook: посилання
      Viber: посилання
      Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
      У разі звернення вкажіть модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ та опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.

• Ирина К***

Шикарний телевізор за співвідношенням ціни і якості

Переваги:
    Хороший звук, зручний пульт
    Недоліки:
    Поки не виявлено

• Анатолий А***

коштуе витрачених грошей.

Переваги:
    якісний звук, чудова картинка.

Добрий день, Анатолій!

• Алексей Т***

Во время заказа была аэромиш, во время получения товара пропала с описания

Переваги:
    Телевизор очень не плох
    Недоліки:
    Розетка обманула
    • вадим б***

И вы остались без указки?

• Руслан

Зачем на Андроид ТВ аэромышь? При правильной настройки, голосового ассистента хватит и самого обычного пульта с микрофоном!!! Лучше чтобы был комбинированный пульт( блютуз ик) это гораздо удобнее чем просто с ик управлением. Тут как раз такой!!!

• Александр М***

На свої гроші показує дуже гарно.

Добрий день, Олександр!

• Александр М***

Моїй родині подобається!

• Сергей И***

Отличный телевизор, за свои деньги хороший вариант, для просмотра видео вообще огонь, качество картинки поражает, с учётом что матрица MVA, сочно, контрастно, ярко. По производительности все хорошо, в играх тестил, при включении пе режима и режим игра, все работает хорошо, в шутеры конечно не так резво как на мониторе 165 герц, но я бы сказал на по пяти бальной шкале на 4, в кампании самое то, картинка отличная и четкая, плотность пикселя на высоком уровне, примерно 110 ppi на дюйм, кстати по засветам все здесь ок, и по подсветке, на максимальных не надо, капец как ярко, я не смог, убрал на 70%.

Переваги:
    Хороший яркий и контрастный дисплей без засветов, производительное железо, шустрая оболочка, все необходимое есть с коробки, качество сборки в своем ценовом диапазоне, качество превышает свою цену.
    Недоліки:
    Пульт без указки.

Добрий день, Сергій!
      З повагою KIVI.