- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Перестав працювати через два роки. Білі полоси. Можна використовувати як колонку з телефона звук є.
- Недоліки:
- Зламався.
- Надія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Nokia .
Вже два тижня не дає відповідь на моє запитання. Телевізор не працює куди звертатись!!!!
Не раджу купляти. Цю марку Nokia- Переваги:
- Ремонт
- Денис
На сайті є адреси сервісних центрів посилання
- Рогова І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Зламалась матриця телевізора, не пропрацювавши навіть рік
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Користуємося вже понад 2 роки. Працює відмінно.
- Переваги:
- Хороша робота
- Недоліки:
Дякую за товар, користуємося 2 роки. Працює добре.
- Переваги:
- Швидка доставка. Телевізор працює добре
- Недоліки:
- Пульт до телевізора важко знайти в разі поломки.
- Черв'як В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Думав, що телевізор андроїд, але флешки не читає. Диска підключити не можна..... Тільки телебачення.... Розчарувався.....
- Переваги:
- Якщо тільки для телебачення, то може бути....
- Недоліки:
- Флешки не читає. Диска підключити не можна..... Тільки телебачення.... Розчарувався..... Китаєць був, Хіомі, більше сподобався.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Зависает и сам перезагружается
- Костянтин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
О/с працює не так швидко, як хотілося але за таку ціну норм
2 роки Покищо все ок
Великий недолік по пульту, швидко сідають батарейки, підозрюю це через те, що кнопки підсвічуються в пульту при натисканні
Представник постачальникаВітаємо. Раді, що вам сподобалося. Щодо батарейок, радимо обирати якісні варіанти відомих брендів. Вони мають працювати від 1 до 2 років, за умови помірного використання голосового набору. Підсвітку кнопок можна вимкнути або ввімкнути, затримавши центральну круглу кнопку на 5 секунд. Дякуємо та приємного користування.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Померла матриця через півтора року((((
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Що порадувало, так це несподівано гарний, як для плаского TV з двома динаміками по 8 Вт звук. Також гарні кути огляду та великий добротний пульт з підсвіткою та голосовим помічником. Смарт трошки підгальмовує з відкликом на натискання кнопок пульту, але не критично. Додатки встановлюються з Плеймаркету, все працює. Але, якщо ви сподіваєтесь побачити ідеальну картинку з цифрових ефірних каналів, то її тут нема. У коробці також нема повної інструкції користувача, яку доводиться зкачувати з сайту, але є все для збірки TV.
- Переваги:
- Лаконічний дизайн, непоганий звук, пульт з голосовим помічником та підсвіткою
- Недоліки:
- Цифрові ефірні канали без сучасних технологій покращення зображення на такому екрані виглядають не дуже, Смарт працює, але не "літає"
Представник постачальникаВітаємо. Ми раді, що вам сподобався продукт. Поліпшення якості слабкого цифрового сигналу - питання відкрите, далеко не всім подобаються наявні рішення різних виробників, які можуть занадто сильно коригувати зображення. Спробуйте подивитися телеканали через популярні онлайн кінотеатри (Sweet.TV, Megogo) - вони забезпечують високу якість скрізь, де є інтернет.
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Нормальний телевізор для своєї ціни
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Користуюсь телевізором вже більше місяця. Все працює, проблем не виникало. Брав як монітор для хбокс. Хороший звук і картинка. Інколи не вистачає оперативки для переключення між вікнами/програмами в смарт ТВ, проте нічого критичного, буквально кілька секунд затримки. Чудовий вибір в порівнянні ціна-якість.
- Переваги:
- Ціна, діагональ, велика кількість портів (hdmi, usb)
- Недоліки:
- Невелика затримка під час переключення між додатками в смарт ТВ
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Купив телевізор 9 місяців тому, і був вкрай задоволений. Перед новим роком замітив, щов кутах та по периметру з'явились ледь помітні затемнення. Протягом двох місяців вони збільшились, і тепер при перегдяді регулярно псують мені настрій.
- Переваги:
- Улюблений бренд.
- Недоліки:
- Бракований екран.
- Ігор Б***
Якось вирішили проблему?
- Сергій П***
В сервісному центрі сказали - везіть, відремонтуємо, але за гроші. А з приводу гарантійного ремонту - це звертайтесь в Розетку. Звернувся. Дали адресу сервісного центру.
Представник постачальникаВітаємо. Нам прикро, що виникла технічна проблема. Прохання звернутись в СЦ Крок О-8ОО-211-5О1.
- Дарія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Користуюсь телевізором вже півроку, без проблем, гарний екран, хороший звук. Рекомендую
- Переваги:
- Працює без проблем
- Недоліки:
- Не знайшла
- МирославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Прекрасний телевізор. Яскраве зображення в демонстраційному режимі. В економічному режимі достатнє для перегляду фільмів. Якісний звук.
- Переваги:
- Ціна. Можливість підключення миші. Вай-фай.
- Недоліки:
- Великий крок стрибка при управлінні пультом.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Смотрю 1.5 года довольна...Все отлично, пульт работает в любом положении,это не обычно...Все суперрррр....
- Переваги:
- Все ОК
- Недоліки:
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Отличный тв, смотриться как Ксяоми. Лучшее на рынке по соотношению цена качества. Посмотрим как будет дальше себя вести, но пока доволен на 100%. Любые апк устанавливаются без проблем. Углы обзора 170 не меньше. Металическая спинка, стекло спереди - рядом с дешовыми китайскими пластмасовыми уродцами смотриться как будто между ними разница в 15000 грн а не 1500.
- Переваги:
- Красивый, дорого смотрится, пульт с подсветкой, хороший полный Андроид, за такие деньги пушка!
- Недоліки:
- мало опреативной памяти - еще бы хоть 0,5 Гбайт и все было бы идеально
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Хороший телевізор. Чи хтось знає, як підключити пульт до телевізора, щоб включити Hey Google? кнопочка яку треба натиснути за інструкцією включає лише пошук каналів(((
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не можу підключити пульт до телевізора
- Наталя П***
Вже зрозуміла, треба довше потримати кнопку SOURCE, десь 15c
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Замовили та оплатили, у вівторок 12 грудня повинні були доставити, чекали три дні але заказ перевели у статус 'не змогли зв'язатися з отримувачем'. Підтримка не відповідає. Номер замовлення 794110348.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не доставили хамовлення
- Єгор С***
То ви все-таки отримали?
- Василь Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Телевізор справний, але по всьому контору екрану світлі плями, які дуже заважають коли темні деталі на екрані , не знаю чи це брак чи така особливість цього приладу, але в будь якому випадку чекаю відповіді
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Дякуємо за обслуговування!
Отримали заказ 09.12.2023р ,все бездоганно!- Переваги:
- Телевізор легкий на вагу і в установці!
Працює відмінно
Позитивні емоції - у дорослих і дітей! - Недоліки:
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Все працює, задоволена
- Харченко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Хороший товар за свою ціну,всім сподобався,рекомендую.
- Недоліки:
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Очень хорошо показывает
- Переваги:
- за такую цену хороший
- Недоліки:
- пока нет
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Обслуговування, доставка,привітні працівники,дякую.
- Переваги:
- Гарний звук,зображеня
- Недоліки:
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Появилася чорна пляма,подав заявку.Відповіді ніякої
- Женя
куди подавали заявку?
- Іванна
В додатку
Нормальний телевізор, 2 місяці в користуванні, ніяких нарікань.
Якість - Недоліки:
Появилася чорна пляма
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Телевізор класний, але є такий момент: 2 дні,як вік працює, і два дні як він періодично вимикається. Просто так. Це що таке? В чому проблема може бути? Треба звертатися до техслужби?
- Сергій Т***
Перевірте чи не ввімкнутий у вас таймер
- Тарас Д***
Як писали зверху про таймер, так і банальні проблеми з напругою
1) погано вставлений шнур
2) в розетці поганий контакт
3) різкі перепади напруги в мережі (в більшу сторону) і спрацьовує захист всередині тв
4) якщо включено через стабілізатор, то він може від старості може створювати проблеми з напругою.
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Користуюсь майже рік.
Нарікань немає.
Чудовий за свої гроші.- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Немвє
- Василий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
TV работает нормально
- Переваги:
- Как все
- Недоліки:
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Я бы сказал, что это лучший телик в своей ценовой категории. Качество очень порадовало.
Отдельное внимание хочу уделить пульту. Нажатие кнопок мягкое, не нужно вдавливать, чтобы они сработали, время отклика быстрое. Фишка этого пульта ещё в том, что у него есть подсветка кнопок, ранее такого не видел.
Смарт работает нормально, не тупит. Картинка тоже норм, HDR ещё протестить не успел.
Только вот не понял, как пользоваться кнопкой "Hey google". Телефон к телевизору подвязал по Bluetooth, на телефоне эту функцию тоже включил. Но, ничего не происходит после нажатия.
В целом покупкой очень доволен- Переваги:
- Цена, качество, пульт.
- Недоліки:
- Пока не нашел.
- Тарас Ж***
Пульт треба підконектити як пристрій до телевізора - тоді і Hey Google, і деякі інші функції працюватимуть. Бо "з коробки" він працюватиме і так, але допоки не поєднаєте пульт і телевізор ще окремо - голосовий асистент не працюватиме. Принаймні, у мене було так, і я намучився кілька разів, перш ніж цю проблему вирішив і все приєднав. Маю цю саму модель телевізора.
- Маргарита Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Замовлення надійшло в зазначений термін . Телевізор добре запакований.
- Переваги:
- Для мене , як для звичайного користувача все подобається: дизайн , якість зображення та звуку , пусть з підсвіткою , легке налаштування програм , приваблива акційна ціна . Дуже задоволена .
- Недоліки:
- Не виявила.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Купили примерно полгода назад. Начали пользоваться недавно, где-то две недели назад. Телевизор как по мне отличный.
- Переваги:
- При подключению к интернет огромное количество возможностей, начиная с Ютуб и привычные поисковые программы. Так и отдельная кнопка Netflix на пульте с огромным выбором сериалов и фильмов.
- Недоліки:
- Не нашла
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Єдиний плюс цього телевізора - отримати шмат ***** за акційною ціною. Залізо бюджетного смартфона 10-річної давності у поєднанні з не дуже якісним екраном і у результаті - дуже повільний девайс з випадковими глюками (зникнення звуку, випадкові вимкнення та інші зненацькі сюрпризи).
- Переваги:
- Недоліки:
- Весь виріб - суцільний недолік
- Микола Т***
Є таке. Теж помітив
Представник постачальникаВітаємо. Дуже прикро, що Ви маєте такий досвід. Якщо у Вас є нарікання на якість - будь ласка, зверніться до сервісного центру "Крок". Якщо оболонка ТВ працює повільно, спробуйте оновити її. Перевірте якість сигналу інтернет у місці розташування ТВ, якщо сигнал wifi слабкий - спробуйте під'єднати кабелем. Для виробництва використані матриці А+ класу з нульовим допуском битих пікселів, якість продукту висока.