Відгуки покупців про Телевізор Nokia 4300A

Оцінка користувачів 4.05/5
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Телевізор попрацював 2 роки і перестав включатися. Відав в ремонт , хватило на кілька днів. Пізніше, 2-й раз відвіз в ремонт , через 3 дня знову не працює. Купувати тільки перевірені бренди …

Переваги:
    Недоліки:
    Швидко ламається!
  • Андрій Г***

Телевізор відпрацював свою гарантію і перестав включатися. Відав в ремонт за свої гроші , за два дня знову ж ця сама історія. Краще вже взяти щось відоме, перевірене.

• Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Спочатку здавалося, що покупка вдала. Але потім почалися відчуватися недоліки.

По-перше, майже одразу почали просвічуватися світлодіоди LED підсвітки. Коли зображення ставало дуже світлим, або темним, спершу було видно одну світлу крапку посередині, з часом їх стало два рівних ряди по 4 чи 6 штук.

По-друге, багато ньюансів з інтерфейсом, наприклад, якщо в режимі Playstation можна не заходячи в налаштування, а просто натиснувши кнопку на пульті, поміняти режими зображення, теплий, холодний, кіно, гра, і т.д., то в режимі smart tv треба постійно довго залазити в налаштування, щоб змінити режим. Часто треба було перемикатися вночі на режим, в якому мінімум яскравості, щоб був лише звук, а зранку повертатися до яскравого режиму, і кожного разу треба лізти в налаштування.

Не минуло і двох років, як під час перегляду екран просто став чорний, вимкнувся, тоді як звук лишився. І все, тепер під час включення лише чутно мелодію заставки, і нічого не відбувається. Гарантія дуже коротка, двох років навіть нема, тепер доведеться якось везти в ремонт та платити чималі гроші. У всіх знайомих телевізори різних марок, все працює без нарікань з року в рік. З мене жартували, що телевізор Nokia. Через 22 місяці роботи виявилося, що це справді смішно.

Переваги:
    Працював нормально, але недовго
    Недоліки:
    Світилися діоди led підсвітки, помітно заважали зображенню. Менш ніж як за два роки роботи просто переспав працювати екран.
  • Михаил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний

Добрый день.У меня не работает это телек....

Переваги:
    Недоліки:
    Не работает.
  • Володимир

Пропрацював 2,5 роки і все, матриці кінець. Пішли вертикальні білі полоси. Відвіз до місцевого майстра, він щось там "почаклував" і зображення є, але з "зеленкуватими" обличчями... Дивитись можна... Прикро. За таку ціну, станом на літо 2022 року міг би хоча б 5 років попрацювати...

Переваги:
    Гарно працював...
    Недоліки:
    ...але не довго. Недовговічність матриці
  • Алёна Л***

Я дивлюсь що це проблема номер один
    Дуже шкода викинутих грошей ,адже він коштує не пару тисяч
    Гарантія закінчилася і відразу телевізор зламався (

Переваги:
    До того як він вийшов з ладу все влаштовувало
    Недоліки:
    Навіщо ви продаєте товар від цього виробника ? Мабуть йде розрахунок на те щоб через рік люди купили новий
  • Денис П***

Як бути із полосами на екрані паралельно із шириною дісплея? Пройшло трохи більше року?

Переваги:
    Поки що немає
    Недоліки:
    Полоси
  • Артем

Теж став жертвою браку матриці. Рік - півтора і можна на смітник, бо матрицю ніхто не відремонтує. В сервіс не бачу навіть сенсу звертатись.

Переваги:
    Немає. Викинуті кошти
    Недоліки:
    Судячи з відгуків то брак матриці в кожному другому телевізорі
  • Светлана Б***

Телевізор просто супер! Користуючись більше року і жодних нарікань - зображення та звук на вищому рівні, жодних підписано, як дехто пише. Дякуємо виробнику і Розетці за якісний товар

Переваги:
    Ціна-якість, 4К
    Недоліки:
    за понад рік користування не виявлено
  • Александр В***

через пол года появилась полоска

Переваги:
    быстрый, стильный
    Недоліки:
    через пол года появился дефект

Нам прикро що у Вашого телевізора з'вився дефект.Наші телевізори мають 36 місяців повної гарантії. Зверніться будь ласка в сервісний центр Gratis.

• Кіра

На телевізор гарантія 12 міс , а не 36 міс

• Алёна Л***

Дуже прикро ,але я так розумію що проблема з матрицею -це проблема номер один цього телевізора і все зроблено як наче спеціально ,поломка зʼявилася після закінчення гарантії

• Іван П***

Що робити з цим телевізором! Проблема з матрицею!?

Недоліки:
    Після 1.5 року проблеми з матрицею!
    • Ростислав

Зверніться до сервісу посилання

• Володенков В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний

Ціна/якість супер Задоволений

• слюсар ю***

Пішли полоси по екрану.

Переваги:
    Ніяких. Викинуті на вітер гроші.
    Недоліки:
    Якість

Вітаємо. Нам прикро, що у Вас виникла технічна проблема. Прохання повторно звернутись в СЦ Крок O8OO 211 5O1 і залишити контактні дані, в тому числі серійний номер. З Вами обов’язково зв’яжуться для вирішення питання. Дякуємо.

• павел т***

Класс

Переваги:
    Одни плюсы
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Вербельчук В***

Не рекомендую. Все було чудово доки не закінчився гарантійний термін. Дефект матриці, пішли полоси на екрані.

Недоліки:
    Сам телевізор - недолік. Недовговічний.

Вітаємо. Нам прикро, що у Вас виникла технічна проблема. Прохання повторно звернутись і залишити контактні дані, в тому числі серійний номер. З Вами обов’язково зв’яжуться для вирішення питання. Дякуємо. О-8ОО-211-5О1

• Вікторія В***

Доброго часу доби. Мені жаль, що вам не пощастило з телевізором. Скажіть, а пульт у вас зберігся? Я б купила)

• Данило К***

Телевізор ціна/якість. Мав надію, що не буде тупити, але таки трохи підтуплює, не сильно, андроїд то андроїд, загалом працює швидко (коли не тупить), wi-fi сигнал хороший, спокійно вистачає на фільми в максимальній якості, що можна знайти онлайн. Голосовий пошук працює добре, не потрібно пульт до рота підносити, навіть на рівні витягнутої руки чує добре. Є авто підсвітка на пульті, це дуже зручно. Звуку більше ніж достатньо, думав треба буде саундбар докупляти, але виявилось без потреби.
    З мінусів.
    1.Неприємно здивувало місце під настінне кріплення... 4 болтика четвірки. Як можна робити телевізор на 43 дюйма з болтами кріплення четвірками? Довжини різьби дуже мало, десь 2-3 мм. Я думав він взагалі не буде на стіні триматись, але купив довші болти, в комплекті закороткі і все таки повішав. Вже місяць висить, на диво не впав.
    2.Пам'яті заявлено 8гб, по факту в налаштуваннях телевізора пише загальний обсяг 4, а доступно 2, такого не очікував.

Переваги:
    Підсвітка на пульті, хороший звук, голосовий пошук, wifi, підтримка 4k
    Недоліки:
    Вбудована пам'ять - брехня, на половину менша ніж заявлено! Розвод. Слабеньке ненадійне настінне кріплення.
  • Виталий

Проработал 13 месяцев(гарантия 12) и поломалась матрица :(

Переваги:
    Смарт, не тормозил, цена
    Недоліки:
    Недолговечный, поломался, ремонту не подлежит.

Вітаємо. Нам прикро, що у Вас виникла технічна проблема. Прохання повторно звернутись в СЦ Крок і залишити контактні дані, в тому числі серійний номер. З Вами обов’язково зв’яжуться для вирішення питання. Дякуємо.

• Руслан Л***

Є сенс здавати в ремонт?

Вітаємо. Нам прикро, що у виникла технічна проблема. Прохання повторно звернутись в СЦ Крок : O8OO 211 5O1 і залишити контактні дані, в тому числі серійний номер. З Вами обов’язково зв’яжуться для вирішення питання. Дякуємо.

• Лариса П***

Телевізором задоволені. Рекомендую

• Артем

Хороший тв. Лише докупив кімнатну антену.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Не дуже швидкий, але для пенсіонерів норм.
  • Ірина Г***

Телевізор хороший. Якість супер. Користуюсь майже 2 роки, покупкою задоволена.

Недоліки:
    Нема.
  • Артем А***

Полтора года использования,в целом всем доволен звук отличный картинка нормальная,за эту цену отличный вариант,брал по акции,так ещё приятнее.Не могу подключить ни один диск по юсб,не видит,сильно не разбирался так как не критично для меня.

Переваги:
    55",цена-качество, звук
    Недоліки:
    Не подключаются флешки и женский диск.
  • Алексей П***

Після покупки пройшло 2 роки і 3 місяці, а на екрані ТВ зʼявились горизонтальні полоси на пів екрану. Номер телефону сервісу вказаний в гарантійному талоні не є дійсним! Куди звертатися з приводу діагностики та ремонту НЕВІДОМО!!!!

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Зламався через ДВА роки після покупки
    • Вадим Ф***

Через Розетку зверніться, сюди напишіть посилання

• Андрей К***

Через рік пішли полоси по екрану

Переваги:
    Гарні кольори та звук.
    Недоліки:
    Гроші на вітер.

• Яна

Не рекомендую . Дуже погана якість

Переваги:
    Велика діагональ , класні кольори, інтуїтивне управління
    Недоліки:
    Через рік по теліку пішли полоси . Чималі гроші а якість погана

• Данило К***

Телевізор хороший. Доволі швидкий як на андроїд, не знаю як буде потім, поки все ок. Налаштовується швидко. Вай фай працює. Може кому буде корисно, бо в описі не пише, що є роз'єм під кабель інтернету, але по факту він є, і він працює.
    Якість гарна, звук гучний, доволі якісний. За такі гроші все ок. Єдине, або я ще не розібрався, або не працює голосовий пошук. Ще буду пробувати.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Євген

Чудовий телевізор, користуюсь вже доволі довго ніяких зауважень немає

• Наталія К***

Купили даний телевізор, рік пропрацював добре, і із закінченням гарантії з'явилися полоси по екрані....це жах ...не рекомендую...тепер що робити.
    Це що навмисне так роблять щоб через рік поломався....це не малі кошти...

Переваги:
    Зручний в користуванні
    Недоліки:
    Рік тільки працює

• Евгений О***

Телевізор не запускається... Печалька

Недоліки:
    Брачний
    • Данило Х***

Три шляхи: обмін, повернення або СЦ. Якщо пройшло 14 днів з покупки, то СЦ.

• Александр

Дуже непоганий телевізор за свої невеликі гроші

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Дуже голосний рінгтон Років при вмиканні. Нажаль опції відключити не знайшов. Про те що я ввімкнув телевізор знають навкруги всі сусіди
    • Юрій Т***

Така сама проблема

Вітаємо. За потреби Ви можете вимкнути системні звуки у головному меню.

• Микола

Нормальний телевізор за таку ціну

• Уляна В***

Хороший телевізор

• МАКСИМ ж***

За свою ціну чудовий, картинка якісна, вай фай працює норм. Досить шустрий смарт

Переваги:
    Дизайн, картинка, пульт з підсвіткою
  • Микола

Нормальний телевізор за ці кошти

• Игорь С***

Замовляв з доставкою батькам на подарунок. Трішечки засмутили сроки,адже привезли пізніше,ніж було вказано. То ж майте на увазі. В цілому, якістю самого ТВ задоволені,все ціле, якість зображення добра. Пульт повноцінний і,що дуже радує- він з підсвіткою. Підключили до Київстар ТБ. Все працює!

Переваги:
    Ціна-якість,пульт з підсвіткою
    Недоліки:
    Поки не знайшли
  • Дмитро Ч***

Якість зображення мене влаштовує, зрозуміле меню, хотілось щоб виробники почали ставити нормальні динаміки, такі як на блютуз колонках хочаб

Переваги:
    Якісь-ціна
    Недоліки:
    Невиявив