- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Все супер
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Хороший телевізор, великий, якісна картинка, задоволені
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Тетяно!
З повагою - компанія KIVI.
- Дима Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Подобається
Представник брендуДобрий день, Юрію!
З повагою - компанія KIVI.
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Все супер. Ми задоволені.
Великий,простий у користуванні!- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Маріє!
З повагою - компанія KIVI.
- Семен М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
2 день експлуатації, задоволений як слон. Оновився, працює швидко, картинка приємна, супер!
- Переваги:
- Швидка робота, гарна картинка та достойний звук.
- Недоліки:
- Незначні засвіти по кутам
Представник брендуДобрий день Семен!
З повагою - компанія KIVI.
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Чудовий телевізор! За таку ціну навіть не очікували отримати таку якісну картинку, легкий в користуванні, пульт зручний. Голосовий пошук вашої супер!
- Переваги:
- Голосовий пошук, чіткість картинки, звук.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олесю!
З повагою - компанія KIVI.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Хороший телевизор за свою цену
- Переваги:
- Цена, качество сборки, достаточно шустрый
- Недоліки:
- Есть засветы на экране, черный цвет недостаточно насыщен
Представник брендуДобрий день!
З повагою - компанія KIVI.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Поки дуже задоволений!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник брендуДобрий день, Олександр!
З повагою - компанія KIVI.
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Тільки купив. Враження в цілому дуже позитивні. Ганна картинка, швидка робота. З мінусів які дуже псують враження те що не регулюється гучність з пульта при підключенні зовнішніх колонок через оптичний вихід. Може чогось не знаю, підкажіть
- Переваги:
- Красива картинка, швидкодія
- Недоліки:
- Регулювання звуку
Представник брендуДобрий день, Тарасе!
Вдячні Вам за відгук. Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
Оптичний аудіо вихід не підтримує регулювання гучності. Цей роз’єм передає цифровий аудіосигнал без змін, тому гучність потрібно регулювати на підключеному пристрої.
Телевізор підтримує технологію HDMI CEC, тому якщо ваша аудіосистема також має цю функцію, ви зможете регулювати її гучність за допомогою пульта від телевізора, підключивши аудіосистему через роз'єм HDMI.
Якщо у Вас виникають складнощі під час налаштування або експлуатації телевізора, будь ласка, скористайтеся такими каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою - компанія KIVI.
- Дима М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Добрый день, спасибо розетки, товар доставили вовремя. Хороший телевизор, нормальная цена, звучание хорошее, изображение на высшем уровне достоинства. Как было заявлено, в комплекте всё входило, то что нужно, приятный на ощуп пульт, хочу отметить, что тоже операционная система на андроиде 11,
Ненадо никакие приставки, и лишнего пульта. Мне нравится быстродействие.
Привезли телевизор без брака, без битых пикселей, это когда белые пятна на экране, и просветов от подсветки, это когда, тёмный экран и видны пятна от подсветки, этого тоже слава Богу нету, всё супер- Переваги:
- Быстродействие ОС. Качество изображения , качество звука, надо в настройках звук, нажать цифровой выход и выбрать Dolby Digital Plus. Голосовой пульт удобный. Без битых пиксилей, и просветов.
- Недоліки:
- Нету пока, пользуюсь 3-й день.
- Кирило Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
До купівлі цього телевізора три роки користувався іншим телевізором Kivi на 40 дюймів. Був задоволений, але час іде, смарт тв в ньому не було, 4к не підтримував, та і розмір хотілося більше
Тому вирішив брати також Kivi. І абсолютно задоволений
Якість зображення чудова. Звук - дуже приємний, не треба саудбар ніякий. Система в цілому теж швидко працює. Лише треба врахувати те що при першому ввімкненні телевізор буде оновлювати систему та встановлювати додатки - і буде трохи тупити. Після оновлення - все працює ідеально.- Переваги:
- Великий яскравий екран, якісний звук
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Кириле!
З повагою - компанія KIVI.
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Товар якісний, зображення чудове. Телевізором задоволен. Раніше придбав теж Kivi тільки 32", використовую замість монітора для ПК.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Сергію!
З повагою - компанія KIVI.
- Любов Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Телевізор хороший, сподобався, але великим недоліком виявися пульт. Пластик не якісний і пропрацюван він не довго , трішки більше місяця. Навряд чи булу ще купувати тут техніку
- Переваги:
- Ціна, якість зображення
- Недоліки:
- Пульт , доведеться шукати та купувати новий
Представник брендуДобрий день, Любове!
Нам шкода, що склалася така ситуація.
Гарантійний термін на пульт дистанційного керування становить 1 рік. Для того, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
З повагою - компанія KIVI.- Валерій
Чомусь у цього бренду з пультами проблеми. Сам міняв на новий і він виявився поганим. Перейшов на пульт у додатку в телефоні
- Неля Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Працює чудово! Якість відмінна
Представник брендуДобрий день, Неля!
З повагою - компанія KIVI.
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
До Ківі мав досвід користування смарт ТВ Самсунг з іншою операційною системо, переживав що Андроїд буде складний в налаштуванні, проте все виявилось дуже простим та зручним в налаштуванні під власні потреби.
Картинка, звук на високому рівні, не відрізняється від відомих брендів. Дуже легкий. Стильний дизайн.- Переваги:
- Легкий в налаштування, яскрава матриця, можливість підключення по Wi-Fi та Bluetooth
- Недоліки:
- Багато непотрібних клавіш на пульті керування
Представник брендуДобрий день, Миколай!
З повагою - компанія KIVI.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Нічим не гірший іменитих брендів, не тормозить.
- Переваги:
- Прекрасна IPS матриця від LG , Android.
- Недоліки:
- не побачив
Представник брендуДобрий день,Василь!
З повагою - компанія KIVI.- Андрій .***
Чому ви вирішили, що тут матриця LG?
- Василь Ю***
> Андрій ...
>17 серпня 2024
>Чому ви вирішили, що тут матриця LG?
Наклейки на матриці від виробника + Google
- Линник Ю***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Повесил на кронштейн - смотрится неплохо, рамки тонкие. Изображение хорошее, в 4К особенно круто смотрится всякие пейзажи. Android бомба, шустрый. Приложений нормальных много, проблем с установкой не возникло. Прошивка обновилась после подключения к интернету, вроде хуже не стало. Пока довольны, покупка радует.
- Переваги:
- Цена - качество, изображение, дизайн
- Недоліки:
- Их нет
Представник брендуДобрий день, Юрію!
- Валерій Ф***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
гарна картинка, звука достатньо, мегого працює, більше нічого нне встановлював, поки все подобається
- Переваги:
- Гарне зображення та звук, ціна
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Валерію!
- Вячеслав О***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Первые впечатления телевизор отличный, система на 11 андроиде, работает стабильно без тормозов, пульт поддерживает режим указки. Изображение отличное, звук четкий, можно не парится о саундбаре.
- Переваги:
- Пока все нравится.
- Недоліки:
- Не нашел.
Представник брендуДобрий день, В'ячеславе!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Важливо відзначити, що пульт який входить до комплекту, не оснащений функцією вказівки, але Ви можете підключити USB-мишу для зручного керування курсором.
- Святослав Д***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Приобрел в январе, проблем с телевизором не обнаружил, битых пикселей не нашел все работает как надо, доволен!
- Переваги:
- Доволен покупкой
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Святославе!
- Зубченко П***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний
Телевізор дуже подобається неймовірна картинка! 4К вражає! Дуже зручне голосове керування, смарт система працює теж добре, враження лише позитивні, сподіваюсь не зіпсуються
- Переваги:
- Робота Андроїда, дизайн, зображення
- Недоліки:
- Не має
Представник брендуДобрий день, Павле!
- Денис М***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Хороший телевизор, сложностей не испытал, кабельное и мегого работают хорошо, картинка сочная нравится. Система достаточно шустрая как для андроида.
- Переваги:
- Хороший телевизор, не сложный в эксплуатации
- Недоліки:
- Не нашел
Представник брендуДобрий день, Денисе!
- Алексей К***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний
Неольшой смартик с 4к, показывает хорошо, с настройкой проблем не было, немного не нравится пульт, надо привыкнуть и браузер слабоват, в остальном вопросов нет
- Переваги:
- В целом хороший ТВ
- Недоліки:
- Браузер слабоват
Представник брендуДобрий день, Олексію!
Браузер в Smart TV за характеристиками та призначенням відрізняється від браузера в ПК або смартфоні. Перегляд відео в браузері може призвести до перевантаження пам'яті телевізора. Рекомендовано використовувати легальні онлайн кінотеатри для перегляду відеоконтенту або трансляцію екрана, а браузер застосовувати для пошуку інформації.
- Василий Ф***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Да но он адекватно работает максимум 1 год потом это мусор
- Переваги:
- Экран
- Недоліки:
- Приложения не работают
Представник брендуДобрий день, Василю!
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
У разі звернення вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
- Евгений Г***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний
Можно конечно купить Ergo, немного дешевле или TCL. Но если посмотреть лоб в лоб, качество картинки и правильность цветопередачи - лучше у KIVI. Выбором доволен.
Спасибо.- Переваги:
- Качество картинки, цветопередача, звук, пульт
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Євген!
- Игорь К***Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Чорний
Гарний
- Переваги:
- Великий
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Ігорю!