- Павло А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Паршивий, тормозе.
- Переваги:
- Екран норм.
- Недоліки:
- Постійно тормозе, вибиває канали, дуже глючний.
Представник брендуДобрий день, Павле!
Для того, щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть налаштувати ТВ.
З повагою - компанія KIVI.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Тупіт
Представник брендуДобрий день, Андрію!
З повагою - компанія KIVI.
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Дякую телевізор супер
Представник брендуДобрий день, Олено!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
З повагою - компанія KIVI.
- Омельченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Топ телевізор за свої кошти
Представник брендуДобрий день, Олексію!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізора.
З повагою - компанія KIVI.
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Все наче нормально, але пульт просто вже немає сил терпіти, при натисканні вгору - постійно викликає меню пошуку в гугл.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пульт замучав
Представник брендуДобрий день, Євгене!
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
З повагою - компанія KIVI.
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Перші враження дуже позитивні. Чудово вписався в інтер'єр. Не тормозить. І на диво дуже непоганий звук. Співвідношення ціна/якість те що треба.
- Переваги:
- Картинка і звук
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Ігорю!
З повагою, компанія KIVI.
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Телевізор дуже круто передає картинку! Дуже велика кольорова гамма ! Звук дуже якісний! Меню працює дуже швидко! Покупкою задоволений, раджу цю бомбу!
- Переваги:
- Колір
Гамма
Звук
Картинка
Меню
Представник брендуДобрий день, Ігорю!
З повагою, компанія KIVI.
- Хомич Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Цілком хороша модель за свої гроші. Дуже зручний пульт управління, багато кнопок швидкого доступу, легке управління - можна сміло купляти для старших людей. Дуже порадував звук - гучно і чітко. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість зображення, Звук, Пульт ДУ, Ціна,
- Недоліки:
- Не знайдено.
З повагою, компанія KIVI.
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Телевізор за свої кошти непоганий!
Працює гарно!
Дуже швидко доставили!- Переваги:
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Максиме!
З повагою, компанія KIVI.
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Батьки задоволені.
- Переваги:
Представник брендуДобрий день, Дмитре!
З повагою, компанія KIVI.
- Ростислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Телевізор за свої гроші хороший. Картинка непогана, кольори яскраві. Звук на хорошому рівні. Андроїд не самий швидкий, але й не тугий. Користуюсь ним тільки день. Далі час покаже.
Думав він буде дійсно як на фото безрамочним. Але ні, рамка присутня, не пластикова, а просто по кругу йде чорна рамка по екрану. Сантима півтора. Трохи розчарований. І не зрозумів в чому прикол. Фотки завели в оману, тому 4 зірки.
До речі памʼяті в ньому вільної 4Гб- Переваги:
- Кольори, звук.
- Недоліки:
- Не відповідає своїм фото. Є рамка, на призентації не було.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: BordoMe. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Пушка,андроїд працює набагато плавніше і швидше,ніж на тих моделях що брав ще до повномаштабної.
- Переваги:
- Андроїд став активніший і майже моментально реагує на задані йому дії.
- Недоліки:
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Телевізор використовуємо тиждень. Все чудово. Тонкий, гарна картинка, хороший звук. Рекомендую
- Переваги:
- Wi-fi, Bluetooth, ціна
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
Представник брендуДобрий день, Марино!
З повагою, компанія KIVI.
- Саша К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Телевізор супер. Це вже третій Kivi вдома. Звук, кольори,картинка супер. Пульт працює,wifi теж. За 2 тижні роботи,нарікань немає. Дякую Rozetka за чудовий сервіс.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре!
З повагою, компанія KIVI.
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Номмальний телевізор. Гарне зображення, нормально працює через WI-FI. Гарний звук.
- Переваги:
- Гарне зображення.
- Недоліки:
- Не виявив.
З повагою, компанія KIVI.
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Телевізор повністю виправдав мої очікування! Білий колір, то окрема ❤️
Брали для дитячої кімнати. Картинка супер. Налаштування швидке, багато часу не зайняло. Для дитини головний був ютуб, тому все супер!- Переваги:
- Якісна картинка, швидке налаштування, білий колір, звук на висоті
- Недоліки:
- Поки не бачу
Представник брендуДобрий день, Катерино!
З повагою, компанія KIVI.
- Константин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Дуже гарний телевізор ультра тонкий і легкий
- Переваги:
- Можно грати через андроїд в ігри
- Недоліки:
- Мало пам'яті
Представник брендуДобрий день, Костянтине!
З повагою, компанія KIVI.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Телевизор норм, но звук г-но. Через блютуз колонку намного лучше. Подключается сразу и без проблем. Картинка и цвета тоже в порядке, но нужно настроить под себя. С коробки достать и смотреть не получится, глаза будет резать.
- Переваги:
- Белый цвет
- Недоліки:
- Звук! Нет голосового поиска
Представник брендуДоброго дня, Євген!
Дякуємо за відгук.
В телевізорі використовується аудіосистема, розроблена спеціально для даної структури ТВ з урахуванням діагоналі. Ви пробували використовувати різні встановлені режими звучання або підлаштовувати звук в ручному режимі, обравши «Користувацький»? Також якість звуку залежить від джерела.
Для роботи голосового пошуку Ви можете підключити пульти RC20, RC40, RC60 або скористатися додатком GoogleTV. В комплекті с ТВ ІЧ пульт, бо за результатами опитувань функція голосового набору не затребувана серед користувачів ТВ 24 діагоналі.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI.
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Гарний телевізор, все сподобалося, картинка яскрава, громкості для спальні хватає.
А головне це білий колір, виглядає супер.
З повагою, компанія KIVI.
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Телевизором задоволені на всі 100%, брали дитині в кімнату,легкий в налаштуваннях, якісне зображення, гарний звук і дизайн, є функція управління голосом, дитина задоволенна
- Переваги:
- Якісь звуку
Представник брендуДобрий день, Наталія!
З повагою, компанія KIVI.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Доброго дня. Отримав телевізор на вигляд дуже гарнй, якісний. Встановити та підключити з цим не було ніяких труднощів все просто та зрозуміло. Якість картинки та звук чудові претензій ніяких немає. Якість та ціна телевізора задовольнила всі мої потреби.
Представник брендуДобрий день, Сергій!
З повагою, компанія KIVI.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Це вже не перший телевізор цього бренду у нас. Нам подобається. Стильний дизайн, зручний пульт і зрозумілий інтерфейс. Налаштували канали швидко.
Хотілося б ще щоб пульт був з голосовим набором, бо в цьому його немає. Телевізор яскравий, але не сподобались кольори, дуже віддавали в зелений, тому довелося помучитися з налаштуванням саме кольорів, які б нас влаштували. Ще не одразу зрозуміли що кольори на Т2 і на інтернет каналах налаштовуються окремо, не дуже зрозуміло навіщо так зроблено, але що є то є, довелося налаштовувати окремо. Все інше плюс. Звук гарний, картинка чітка, кут перегляду широкий.- Переваги:
- Зрозумілий інтерфейс, пульт зручний як для інтернет телебачення так і для Т2, яскравий, широкий кут перегляду, гарний звук.
- Недоліки:
- Кольори (проте є багато опцій щоб їх змінити, було б бажання), відсутність голосового набору в пульті.
Представник брендуДобрий день, Оксана!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
В телевізорі є кілька попередньо встановлених режимів зображення та можливість настроювати параметри вручну, вибравши "Користувач". Також варто врахувати, що якість зображення залежить від джерела та роздільної здатності, в якій воно транслюється.
З повагою, компанія KIVI.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Відмінний тв
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Тарас!
З повагою, компанія KIVI.
- Анастасия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Білий
Купували в літку, працює чудово без зауважень. Розібрались швидко з настройками, кріплення для розміщення на стіні стандартні, що дозволяє зручно підібрати навіс. Звук, картинка - вогонь, добре підтримує сигнал з інтернетом. Рекомендую
- Переваги:
- Гарний дизайн, вбудований світ тв
З повагою, компанія KIVI.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Все супер
З повагою, компанія KIVI.
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Білий
Забрала телевізор і вже вдома виявила що немає однієї ніжки, сервісний центр послав на розетку. Настрій зіпсований(
Представник брендуШановна Ірина!
Для вирішення питання з комплектацією, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і опишіть ситуацію.
З повагою, компанія KIVI.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Білий
Все ок
Представник брендуДобрий день, Сергій!
З повагою, компанія KIVI.
- П-к О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний
Однозначно відповідає критерію "ціна/якість".
Швидко підключився, зрозумілий інтерфейс, все працює.- Переваги:
- Ціна, функціонал
З повагою, компанія KIVI.
- Лілія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Якість картинки дуже хороша. На початку не могла звикнути до звуку, ніби здавалося басів багато, проте з часом привикла, хоча не знаю, можливо в налаштуваннях можна було б погратися і виправити.
- Переваги:
- Однозначно рекомендую - якість картинки вражає
З повагою, компанія KIVI.
Хороший дизайн та якістю зображення. Дуже класна комплектація, в комплекті ключ і батарейки для пульта.
- Переваги:
- Ціна,якість,дизайн
- Недоліки:
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Білий
У відділенні Нової пошти з'ясувалося, що немає однієї з ніжок, прийшлося відмовитися і замовляти знову, але вже без акційної безкоштовної доставки.
- Недоліки:
- Прийшов телевізор без однієї з ніжок
Представник брендуШановна Галина.
Нам шкода, що сталася така ситуація.
У разі виникнення складнощів Ви можете звернутися в нашу службу підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
Консультанти допоможуть налаштувати ТВ, дадуть відповіді на питання, а також зможуть вирішити проблему з комплектацією.
З повагою, компанія KIVI.
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Чорний
Зображення якісне. Вай фай тягне нормально, хоча і не 5 МГц. Звук на трієчку. Смарт літає. Пульт знизу має не пласку поверхню ( хитається, якщо тиснути в лежачому положенні ). Т2 тюнер дає якісний прийом на кімнатну антенну
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
стосовного звуку, в телевізорі є розширені налаштування, і ви можете чітко під себе налаштувати звук. Детальніше:
E-mail: [email protected] FB: посилання
З повагою, компанія KIVI.
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Отличный телевизор за свою цену. Тормозит конечно как последняя улитка :).
Когда нажимаешь кнопку YouTube на пульте то он не включается, хочет чтоб его сначала включили, он просканил каналы ТВ, а потом только пускает в YouTube. Из за вышеуказанной особенности этот путь не так быстр как хотелось бы- Переваги:
- Беленький
- Недоліки:
- Тормозит
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізору. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
E-mail: [email protected] FB: посилання
Viber: посилання
При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у їх вирішенні.
З повагою, компанія KIVI.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Дуже гарний телевізор! Звук,цвет все ок! Задоволена.
- Переваги:
- Білий дуже гарний
- Недоліки:
- Поки немає
Представник брендуДоброго дня, Наталіє!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізору.
З повагою, компанія KIVI.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 24". Колір рамки: Білий
Якість чудова.
Представник брендуДоброго дня, Ірино!
З повагою, компанія KIVI.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Білий
Хороший телевизор
- Переваги:
- Хороший телевизор,отличные цвета,хороший функционал
- Недоліки:
- Не работает голосовой ввод или не настроили
Представник брендуДоброго дня, Андрій!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізору.
Для роботи голосового пошуку необхідно підключити пульт по Bluetooth. Для цього перейдіть в налаштуваннях в пункт "Пульти та аксесуари", на пульті затисніть кнопки "Вліво" та "Меню", тримайте доки індикатор почне блимати. Оберіть пульт в списку пристроїв та натисніть "ОК".