Топи продажів

Відгуки покупців про Телевізор Sharp 40FG2EA

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Чорний

Купив такий тв батькам. Вони в захваті! Тепер треба баті (73 ) навушники до нього. Порадьте... )))

• Олена З***

Супер ціна супер якість дякую за телевізор-свято для нашої сім'ї

Переваги:
    Звук якість кольору огромний єкран інтернет і багато других задоволень
    Недоліки:
    НЕМАЄ
  • Юлия Н***

Чудове зображення

Переваги:
    Великий екран
  • Сергей И***

Телевизор понравился, подстроил под свои пожелания изображение, звук, все полностью устраивает. голосовой поиск, wi fi без проблем, ничего не виснет, никаких пятен на черном фоне не обнаружено, как дальше себя поведет - посмотрим

• Валерій
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Чорний

Чимось нагадує наш попередній LED телевізор Panasonic Viera,тільки зображення більш контрастне і чорний колір трохи глибший(все ж VA-матриця,а не TFT,хоча на початку важко звикнути і налаштувати під себе).Звук теж прикольний,особливо в режимі "Музика".Дизайн,товщина теж нічого.Загалом кайфуємо від покупки)

Переваги:
    Зображення,швидкість,наявність і RJ45 і Wi-Fi,не мигає при клацанні світла у будинку як попередній Panasonic
    Недоліки:
    Трохи незручно перемикатись з ТВ на комп'ютер чи щось інше,в Panasonic це робилось кольоровими кнопками за секунду.
  • Станислав

Особо сравнивать не с чем, до него был 10 летний LG не ЖК.
    Телевизор нравится, картинка хорошая.

Переваги:
    Все ок.
    Недоліки:
    Запах пластика первые пару недель.
  • Наталія Ч***

Кольори яскраві, працює добре.

Недоліки:
    Незнайшли
  • Володимир

Все працює

• Владислав М***

Телевізор у вимкненому стані видає шум, щось схоже шипіння

• Олександр

Шустрий телек, гарне зображення... Своїх грошей на відповідає

• Василь

Працює

Недоліки:
    Не працює голосовий пошук
    • Юрий М***

Пульт треба підключити по блютузу до ТВ
      Налаштування -> пульти -> затискаєте клавіші «назад» і «звук -» як написано в інструкції, на пульті починає миготіти діод, обираєте ваш пульт на ТВ
      Тоді пульт починає працювати по блютузу

• Юрій М***

Загалом моя оцінка це 3.5
    Обʼєктивно порівнювати даний ТВ можу з OLED Philips і LED монітором Dell
    Якщо порівнювати якість зображення, то найгірша вона у цього телевізора, але відрив від монітора не катастрофічний. OLED незрівнянно краще, але і ціна зовсім інша
    Битих пікселів при огляді не виявили, засвітів у точці видачі Розетки теж видно не було, а от як виглядають чорні кадри в реальності ввечері - видно на фото
    За швидкодією ТВ помітно повільніший ніж Philips (який коштує в 6 разів більше, тому таке собі порівняння)
    Дуже дивно виконано кріплення VESA, 3 отвори мілкі, а один глибокий, при чому десь на 30мм різниця в глибині.
    Звук мені не сподобався, я на низькі частоти не розраховував, але і з високими тут проблема, еквалайзер не дуже допоміг. (ТВ висить на стіні). Звук по якості - як у ТВ з 2000-х
    Пульт виглядає трохи «убого» і дуже легкий, через це його не зручно ергономічно тримати в руці. Але він з Bluetooth, тому голосовий пошук працює і не треба ловити ІЧ приймач при натисканні кнопок (на відміну від Philips, які так і не змогли покласти Bluetooth пульт до телевізора за 70к). Але пульт треба «спарити» з ТВ по інструкції, з коробки він працює через ІЧ, і працює дуже фігово
    Дизайн мені подобається, нічого лишнього немає, мінімальні рамки з трьох сторін і не дуже товста знизу
    Операційна система візуально відрізняється від Philips, хоча і там і там Андроїд, мені здається тут він «голий», а Philips щось поверху ще допилював. Але функціонал однаковий, Netflix, YouTube, Rakuten, локальне сховище через VLC - все працює. Один раз за кілька днів викинуло з Ютуба, але з Philips теж таке інколи трапляється.
    Вцілому моя порада все ж таки піти в фізичний магазин і подивитися там вживу різні моделі ТВ, тому що можливо ця модель не найкраща по співвідношенню ціна-якість, особисто я очікував менше косяків за цю ціну

Переваги:
    Android, пульт з Bluetooth, дизайн
    Недоліки:
    Засвіти підсвітки, звук, дивні отвори VESA
    • Валентин М***

Доброго дня! В характеристиках телевізора вказаний розмір (ширина) - 900мм. Ширина ніши, куди планую його поставити РІВНО 900мм. Чи є у Вас можливість заміряти реальну ширину? Бо навіть 1-2 мм відіграють ключову роль... P.S. В магазинах електроніки був, спецом з рулеткрою їздив; але чомусь цю модель взагалі ніде не бачив...

• Максим Д***

Порівнювати Олед з Лед - це просто геніально :)
      Далі навіть не читав)

• Сергей С***

Телевизор в целом на эти деньги, но странное крепление, разные болтики, и, мало того, ещё и нет их в комплекте...

Переваги:
    Изображение, звук
    Недоліки:
    Странное крепление, нет в комплекте болтов крепления VESA
  • Сергей С***

Не работают каналы Т2, не настраивается пульт под блютус, экран более менее

Переваги:
    Изображение, звук
    Недоліки:
    Странное крепление, нет в комплекте болтов крепления VESA, не работают каналы Т2, хотя через внешний тюнер работают, получается, не работает встроенный тюнер.
    • Сергей И***

Скорее всего брак попался, у меня работает Т2 без проблем, и пульт по блютузу тоже работает, его надо привязать в настройках

• Сергей С***

Пульт настроил, но Т2 не работает, только через внешний тюнер

• Виктор
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 40". Колір рамки: Чорний

Телевізор напевно хороший, а ось персонал у відділі магазину дуже недобре віднеслися до війсквослужбовця! Я дуже засмучений і не РЕКОМЕНДУЮ користуватися цією службою!!!

Переваги:
    Ніяких!
    Недоліки:
    Всі
    • Женя

що саме трапилось?

Напишіть, будь ласка, детальніше про ситуацію з вашим телевізором на електронну адресу [email protected]. Спробуємо розібратись. І не забудьте залишити номер телефону для зворотного зв'язку.

• Эрнест Н***

Отсутствует USB вход, т.е сам разъем есть, а в списке входов отсутствует

В характеристиках моделі в розділі "Роз'єми (порти)" наведено USB-порт, а в розділі "Формати" навіть наведено перелік відеоформатів на USB-носії, які підтримуються.