Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Телевізор Ergo 65GUS8555

Оцінка користувачів 4.45/5
  • Тамара
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Отличный телевизор за эти деньги. Почитала здесь отзывы, немного ужаснулась от тотальный неграмотности наших людей. Уплавнялка здесь есть, только называется она MJC, а не MEMC. 4K 60 Hz через HDMI здесь тоже есть, выключите энергосберегающий режим в настройках изображения и обязательно купите кабель hdmi 2.1. Кому нужны цифры и цветные кнопки для эфирного и спутникового телевидения зажмите кнопку с шестерёнкой и откроется виртуальная клавиатура на экране с недостающими кнопками на родном пульте. Серия телевизора 8500, написано на коробке и в инструкции, что многих вводит в ступор, а модель 8555, что написано сзади телевизора на шильдике. HDR тоже есть, матрица qled 4K.

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 65". Колір рамки: Чорний

Ідеально)
    В подарунок йшла аультипіч, і я зрозуміла, дякую ви як знали зо у мене місця не хватить)

Переваги:
    Мультипіч
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний

Телевізор чудо) Одне задоволення дивитись фільми і відео на ньому. Навіть старе кіно показує так чітко, ніби в 4к.
    Не зависає, не тормозить, працює чітко і якісно. Хоч це бюджетний сегмент, але він краще набагато дорожчих фірм.
    Купуйте, не пожалкуєте!

• Виктор Г***

Велике дякую Sergei Sm за відгук. Тепер недоліків у телевізора немає. Дякую! Ось на фото ця Клара віртуальна, моє кому цікаво.

• Петро

Изменяю свой отзыв на данный телевизор. Действительно оказалась маркировка на плёнке, а не битые пиксели. Как камень с души, когда снял плёнку и лично в этом убедился.

На полностью чёрном фоне присутствуют небольшие чёрные пятна, что в принципе особо не мешает, если намеренно не включать чёрную картинку и не всматриваться в экран. Пока не снимал плёнку иногда даже забывал про штрих-код в правом нижнем углу и куски скотча по периметру) Конечно без них лучше, но это я к тому, что большинство проблем у нас в голове и если намеренно их не искать, то жизнь становится проще.

Экран супер: сочная, насыщенная, яркая, детализированная картинка (особенно в 4к HDR).

Звук порадовал не так сильно, но он неплохой, учитывая цену данного ТВ.

Радует быстродействие системы, телек довольно шустро реагирует на все команды.

С подключением и использованием Wi-Fi проблем у меня не возникало.

В итоге за цену по скидке очень и очень неплохой вариант, звёзд с неба не хватает, но вот чтобы сказать, что ТВ в чем-то сильно урезан, такого я сказать не могу. К приобретению рекомендую.

• Ольга О***

Оформила оплату частинами, доставка безкоштовна, ще й не витратилась на переказ % в разі оплати при оформленні (було б 95грн).
    Пульт дуже зручний, все інтуїтивно просто.
    Це чудове поєднання ціни і якості. Я не маю можливості купувати дорогі тв, та цей варіант перевершив сподівання!
    Окремо про час обробки. Оформила купівлю о 21:45, на наступний день о 16:15 вже все налаштувала дома!

Переваги:
    Ціна на запропоновану комплектацію
    Недоліки:
    Наразі не виявила
  • Роман Д***

Забрал сегодня этот телевизор! Напишу кратко и основное! Качество картинки супер- цвет,насыщенность и т.д.! Аж глаз любуется! Но есть одно но- 4к работает только на частоте 30 Гц! А Full HD в 60Гц! И бывает,что подтормаживает на Ютубе в 4К! Но это если всматриваться уже очень сильно!

Переваги:
    Картинка, качество,контраст и т.д.
    Недоліки:
    4К в 30Гц!!!
    • Денис П***

Добрий день, хотів дізнатись з вашого користування. Все таки там реально 30Гц при 4к??

• Денис П***

Скажіть будь ласка. Ситуація з 30Гц в 4к все таки залишилась?

• Анастасия С***

А вы не думали, что у Вас устаревшая HDMI версия - ниже, чем 1.3? Потому что версия 1.2 поддерживает максимально 30 герц при разрешение 4К. Попробуйте поменять HDMI на версию от 1.3. Возможно проблема решиться.

• Владислав Д***

Телевизор брался исключительно для Xbox и просмотра фильмов с ЖД. По первому все на ура, все настройки (кроме 120 знающие поймут) вкл. По второму террабайтник подхватил фильм 4к без проблем. Так что заслуженная 5

Переваги:
    Картинка сочная, звук даже не ожидал (dbx-tv вещь), прост в настройках.
    Недоліки:
    К сожалению в моем есть засветы на черном, но их видно когда просто черный экран. Ну и кто придумал клеить скотч на сам экран?
    • Ахмед К***

Засветы есть на любом qled телике. Надо было брать oled, за цену намного больше. Скотч снимается легко, сначала с серой оконтовки надо начинать, а не с экрана и тянется. 3 секунду на это дело.

• Ярослав Ш***

Телевізор якісний, добре зібраний, нічого не тріщить не люфтить, якісна картинка, яскраві кольори. Топ за свою ціну.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Христина Б***

А його можна на кутову стіну вмонтувати на коліно?

• Виктор Г***

А загалом телік класний. У мене ще є LG 4K, то цей кращий в рази пока. Як буде далі час покаже.

Недоліки:
    Особисто для мене недолік один, це блютуз пульт. На йому немає кольорових кнопок а без їх неможливо відредагувати супутникові канали.

Вітаємо.
      Що до редагування каналів, прохання звернутись до нашої служби підтримки:
      0 (800) 501 - 643
      [email protected].

• Sergei S***

В режимі перегляду супутникових каналів зажміть та утримуйте на пульті кнопку з зображенням шестерні. На екрані з'явиться віртуальна панель з кольоровими кнопками.

• Вадим Л***

Телевізор хорошої якості,картинка на рівні, пишуть що звук поганий,але мені вистачає та звучить доволі непоганий,взагалі фірма ерго випускала завжди непогані телевізори

Переваги:
    Яскрава картинка,звук,якість збірки
    Недоліки:
    Попався бракований пульт,хрестообразна кнопка догори ненатискаються, може зв'яжеться зі мною постачальник та вирішать питання бо додзвонитися неможу
  • Таїса П***

Телевізор за свої гроші хороший. Надіємся, що буде працювати довго . Це вже четвертий куплений телевізор ерго . Рекомендую.

Недоліки:
    Слабуватий звук
    • Смоков Г***

Змініть режим звуку на кіно. Ми змінили і звук повністю змінився.

• Александр Я***

Тоже режим звука на кино поставил, стало лучше. У вас на темном фоне, тоже экран в пятнах?

• Дмитрий М***

Купував такий тільки 55"Матриця тат просто жахлива все мутне та у темних плямях дивитися неможливо краще щось купувати на IPS матриці нікому не рекомендую розчаруєтесь як я

• Роман

Досить непогане зображення широкий спектр регулювань чіткості, кольору і тд. є встроєні профілі зображення, також "згладжування" рухів, про що не згадується в характеристиках, шумодави, які переважно корисні для відео з низькою якістю.
    А от звук дуже посередній. Встроєним динамікам не вистарчає високих частот, через що бубнять, і сильний "коробочний" призвук, ніби увімкнули в закритій коробці. Звукові профілі не рятують, вони додають ширини, об'єму, але не чіткості. Системного еквалайзера немає. Добре що є вихіди на наушники і оптику, можна під'єднати зовнішню акустичну систему

Переваги:
    Якісь зображення, профілі, налаштування картинки, достатньо швидкий
    Недоліки:
    Звук дуже так собі, бубнить, "коробочне" звучання, встроєні профілі звуку не сильно допомагають з чіткістю.
  • Володимир С***

Повністю задоволений покупкою, навіть не сподівався що за такі гроші може бути такий якісний продукт, це без перебільшення. Картинка дійсно чудова, ос працює без затримок. Доречі пульт не такий як зображено на сайті а більш сучасний, фото додаю.

Переваги:
    Чудова картинка, проста ос, непоганий звук, пульт підключився через блютуз і ним можна керувати хоч через стіну.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Карина Д***

Чудовий телевізор,якісне зображення,навіть занадто...(видно недоліки на обличчях акторів).Через місяць купила ще один цієї ж фірми,трохи меньший.Задоволена на всі 100

Переваги:
    Якісне зображення
    Недоліки:
    Поки що невиявила
  • Андрій П***

Саме такий купували рік назад, донькі (пульт раніше був без голосового)вона ним дуже задоволена.А зараз і собі купили його із знижкою,що в загалі супер.Телевізор влаштовує на всі 100%,пульт вже з голосовим.Трохи переживав за скотч який чомусь приклеїли з низу до екрана,дуже обережно знімав його,а так все дуже добре,зображення,звук,просте налаштування,не тормозе,QLED.

Переваги:
    Якість за помірну ціну.
    Недоліки:
    На новому пульті для редагування каналів Т2 відсутні кольорові кнопки.
    • Андрій П***

З редагуванням каналів розібрались.Треба на пульту на 3сек затиснути кнопку типу шестерні і зявляється віртуальна клавіатура з налаштуваннями.

• Дмитро О***

Дуже хороший телевізор.Простий в налаштуваннях.Зображення супер.Раджу до придбання.

Переваги:
    Простий в налаштуваннях.
    Недоліки:
    Не має.
  • Сергей П***

Дуже задоволений телевізором. Після 32 дюймового, таке враження наче в кінотеатрі. Яскрава і насичена картинка. Не дуже "туга" ОС.
    При підключенні ТВ до ноутбука, вдається виставити роздільну здатність, яка підтримує 60 гц, тільки у 1080р. Якщо обирати 2160р або 1440р то частота максимальна 30 гц.
    Знаю що треба переключити в налаштуваннях зображення "режим пк", але в меню ця функція не активна.

Переваги:
    Яскрава картинка. Ціна
    Недоліки:
    Труднощі в налаштуванні
  • Пахолок А***

Зображення QLED варте того , тримає мережу 5 гц wifi , не відвалився ні разу за день роботи , пульт компактний батарейки в комплекті дали а я купив приємно. 43 в моїй кімнаті якраз більше не піде ідеальний розмір , все прийшло на пошті не розпаковував , розпакував дома знімав відео , турбувався що прийде з дефектом але все супур , дружина задоволена , дуже дякую ROZETKA за швидку доставку)) додаю фото.

Переваги:
    Ціна / гарантія / якість екрану .
    Недоліки:
    На рахунок звуку , я не впевнений але коаще ніж в мому akai , по бажаню маю колонки доставлю але звук влаштовує.
  • Дмитро Г***

Чудовий телевізор, миттєво реагує на команди, андроїд супер, всі налаштування зайняли мінімум часу, якщо коротко - дружина задоволена))

Переваги:
    Швидкість
    Недоліки:
    Дещо завищена ціна за китайця
  • Игорь П***

Телевизор Ergo 55, отличный,работает просто фантастика.Доставка 3 дня на Резетке,проверили в магазине,вежливые,молодцы.

Переваги:
    Изображение по сравнению с Samsung супер
    Недоліки:
    Нет пока.
  • Ярослав

Телевизор просто топ! QLED, 4K, отличный звук, работает быстро, голосовое управление чётко выполняет все команды. Перед покупкой читал отзывы про якобы «скотч» на экране — возможно, раньше так и было, но сейчас там обычная защитная плёнка. Снял её без проблем за пару минут. В целом телек — имба, однозначно рекомендую!

Переваги:
    Qled, 4K, голосовой ввод, хороший звук.
    Недоліки:
    Нет, надеюсь и не будет.
  • Павло М***

Все супер. Доставили в точку видачі оперативно. Намісті провірив все добре.

Переваги:
    Економний варіант. Між дорогим і дешевим)
    • Владислав Д***

Вы включали, на месте? Просто завтра тоже беру

• Жанна Б***

Рекомендую цей телевізор. Якісне зображення, чудовий звук. Зрозумілі налаштування. За ці гроші -топ!

Переваги:
    Якість за помірну ціну
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Дмитро О***

Доброго дня.Теж сьогодні купив цей телевізор.Він просто супер,раджу.

• Василь П***

працює ідеально, картинка - супєр, 55-й Ксяомі навіть поруч не стоїть по якості. Змінив налаштування звуку - - все ідеально

Переваги:
    все прекрасно
    Недоліки:
    не виявив
    • Дмитро Д***

як зінити налаштування звуку? у налаштуваннях не знайшов...

• Василь П***

коли збільшуєте або зменьшуєте гучність виходить підменю в якому обираєте передвстановлені режими - або в ручну частоти (на мегого), у програвачах - свої меню

• Лілія З***

Придбали цей телевізор слизько місяця назад.Працює все добре,інет не зникає.Загалом задоволені дуже

• Андрій С***

Телевізор супер рекомендую насолода перегляду задоволення якістю

• Вячеслав В***

Гарний телевізор. Не розумію чому всі жаліються що пульт не зручний, як на мене - зручний, легкий, стильний. Єдиний мінус що не указка, але є управління голосом.

Переваги:
    Ціна, якість, стильний дизайн
    Недоліки:
    Пульт не указка
  • Ахмед К***

43 дюйма с хорошим звуком и картинкой. Металлические ножки.
    2к, 4к идёт. Куча программ. Управление с телефона намного легче, чем с пульта.
    Скотч снимается по бокам и легко дальше. После пленки остаётся полоса скотча внизу, на серой оконтовке просто отдирается и тянется. Как можно испортить экран или матрицу при отрыве скотча? С серой оконтовки за 3 секунды снял этот нижний скотч.
    UHD 4K 60 GHz PS 5
    Сайты с фильмами и сериалами идут без рекламы. Объемный звук.

Переваги:
    Много возможностей
    Недоліки:
    Коменты про скотч на экране
  • Ангеліна М***

Не розумію чому всі жаліються на звук, з допомогою dbx-tv можна обрати: кіно, музика, новини і т.д.
    Особисто я тримаю гучність на 23, це більш ніж достатньо
    Плавність відео просто чудова, дуже приємно переглядати відео без цих «кадрів»
    Купувала з подарунком аерогриль від ERGO.
    Рекомендую до покупки.

І дуже велика подяка продавцю з точки видачі Розетка, який допоміг з перевіркою та транспортуванням товару

Переваги:
    Легкий у використанні.
    Звук, якість відео, екран
    Недоліки:
    На даний момент немає
  • Хто я***

спочатку хотів поставити 4 зірки, за захисний скотч приклеїний до екрану і за пульт, але скотч віддерся, пульт відкрився і все начебто файно тепер :)

Переваги:
    Якісне зображення, нічого не гасне, лаги відсутні зовсім, хороший функціонал.
    Недоліки:
    Перше відкриття кришки пульта було дуже важким, боявся зламати пульт, хоча відкривав його правильно. Скотч який був приклеїний до екрану знизу, його потрібно дуже обережно відклеювати, на перший погляд може навіть здатись що він там і має бути. По звуку не знаю чи можна назвати його ідеальним, ще до купівлі телевізора розглядав саундбари, навіть не слухавши якість звуку.
    • Дмитро М***

На рахунок звуку можливо ви db-x не ввімкнули, в налаштуваннях звуку там є якийсь повзунок переключивши його в положення вкл буде гарніший звук.

• Хто я***

Дійсно звук став набагато краще. Я навіть передумав купувати саундбар

• Василь Д***

5 місяців користуюсь. Всьо гуд . Лише шось було два рази заглючив

Переваги:
    Багато

Вітаємо!
      Дякуємо, що поділилися своїм відгуком і вже 5 місяців користуєтесь ERGO 43GUS8555!
      Раді, що телевізор загалом вас задовольняє!
      Щодо двох випадків, коли пристрій «заглючив» — будь ласка, уточніть, що саме відбулося (чи це було підвисання екрана, проблема зі звуком, зображенням, пультом тощо). Ми допоможемо розібратися й підкажемо, як це вирішити.

Дякуємо, що обрали ERGO!

• Ігор С***

Взяв 2 таких телевізори. Картинка, звук відмінні. На борту система Android TV. Рекомендую до покупки.

Переваги:
    Гарна картинка, чудовий звук, Android TV
      Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO виправдав Вашу довіру і очікування. Гарного перегляду і яскравих вражень.

• Олег Б***

Отличний

Переваги:
    Легкое управление качство супер.
    Недоліки:
    Нет.
      Представник бренду

Щиро дякуємо за Ваш вибір і відгук! Ми дуже раді, що телевізор ERGO виправдав Вашу довіру і очікування. Гарного перегляду і яскравих вражень!

• Ярослав К***

На свою ціну, дуже чудовий телевізор Я задоволений.

Переваги:
    Безрамочний ( майже ) дісплей. Зручний інтерфейс ( android 11 )
    Алюмінієві ніжки під телевізор.
    Недоліки:
    Поки не виявив. Можливо із мінусу скотч на телевізорі ( пакувальний ) який складно знімається.
  • Геннадій Ч***

Купував на кухню для дружини. Як для мене працює ідеально, повний функціонал смарт ТБ, можна управляти з мобільного телефону, перемикання між ютуб акаунтами, зручність перенаправити відео з мобільного телефону та з ПК на телевізор. Звук якісний, встановлені еквалайзери повністю задовольняють і для перегляду новин і для якісно відтворення музики. Функції живлення дають повноцінні можливості від економної експлуатації, до режиму миттєвого включення телевізора за потреби. Підтримка аналогових та цифрових каналів. Природно, якість на аналогових каналах залежить від провайдера, а цифрові ідеальна якість - 4к руліт. Голосове управління та пошук працюють на ура.

Переваги:
    Якість, ціна, швидка доставка.
    Недоліки:
    не виявив