Картка Rozetka

Відгуки покупців про ТБ Toshiba 32LA2B63DG/2

Оцінка користувачів 4/5
  • Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 32". Колір рамки: Чорний

Неочікувано супер!

Вітаємо, Олеже!
      Дякуємо за відгук та те, що ви обрали Toshiba. Ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою телевізора! Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи потреби, будь ласка, звертайтеся.
      команда підтримки Toshiba.

• Олександр

Придбав пару днів тому. В принципі з меню розібратись не складно, картинка якісна, на 5 балів, добре , гнучке налаштування відео, багато тонких настройок, все можна налаштувати під себе. Один косяк: не читає з флешки фали простого формату .avi (хоча в описі пишуть, що має читати). А от зі звуком - біда! Можливо все пізнається в порівнянні, так от в порівнянні з Соні КДЛ32" 2010 року то тут звук як з телефона чи з ноутбука (хоч я так думаю в сучасних лед телевізорах з тонким корпусом мабуть в більшості таке, нажаль). Звук абсолютно плоский, мало піддається налаштуванню еквалайзером, об'ємний звук - це смішно: просто додається луна (повторний відголос звуків) і навпаки важче розрізняти інструменти. Слухати музику - кліпи , концерти навіть не мрійте, то буде пуста трата часу. Це все повторюсь в порівнянні з старим ТФТ телевізором. Мова про якісь акустичні системи не йде... І ще , хто планував підключати супутникову антену - і не мрійте, навіть якщо у вас є всі налаштування супутників (хто в темі той знає про що я), прописати в цьому телевізорі, навіть після прочитання повної інструкції в вас мабуть не вийде, запрошуйте платних фахівців. Підсумок: телевізор для перегляду лише фільмів і спорту. І ще: відстань між ніжками (по точці контакту) 64 см, а не 58,5 як на фото, кому важливо (на стандартну тв тумбу 60 см ширини не стане, навіть по діагоналі)

Переваги:
    Якісна картинка, багато опцій по налаштуванню зображення
    Недоліки:
    Не читає фали простого формату .avi (хоча в описі пишуть, що має читати). Поганий, плоский звук

Вітаємо,

Дякуємо Вам за те, що Ви обрали наш телевізор і поділилися своїм відгуком! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою.

Якщо у Вас виникають складнощі із відтворенням певних форматів мультимедійних даних, будь ласка, спробуйте альтернативні мультимедійні програвачі, таки, як, наприклад, VLC.

Щодо звуку, то дійсно, розташування якісної аудіосистеми в невеликому телевізорі із дотриманням сучасних вимог дизайну пристрою, є доволі складним завданням. Проте, в телевізорах від 50' і більше можна отримати звук із ширшим динамічним діапазоном, та більшою потужністю.

В разі, якщо у Вас виникнуть проблеми із налаштуваннями супутникового тюнера, будь ласка, зверніться на телефон гарячої лінії.

• Саша П***

На свої гроші норм. Щоб нічого не висло, після ввімкнення потрібно хвилини 3 почекати, нічого не натискаючи.

Переваги:
    Відносно недорогий
    Недоліки:
    Слабенький процесор чи щось там що на швидкість роботи впливає..

Вітаємо,

Зазвичай, описані незручності можуть виникати з декількох причин:

- Наявності пошкоджених даних в кеші, можуть які тривалий час очищатися та оновлюватися

- Наявності встановлених програм, що можуть працювати в фоновому режимі, навіть коли ними не користуються

- Наявності проблем при встановлені підключення телевізора до мережі, до моменту поки підключення не буде стабільним

Одним зі способів розв'язання цієї проблеми, може бути скидання телевізора до заводських налаштувань, та з'ясуванні на якому етапі, з'явиться проблема, що спостерігається.

Якщо, Вам знадобиться допомога, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії 0 800 60-10-26.

• Руслан М***

Добрий день всім, купував телевізор тиждень назад, користуюсь трохи меньше, зі самрт ТВ вже знайомий тому склалась деяка картина.
    По перше звук, як для 32" Тв об'ємний та відтворіє звукові частоти на широкому діапазоні, а тому для мультимедії самий раз, або для перегляду екшен фільмів і т.д.
    Картинка також на високому рівні, хоча зазначено 60MHz тому очікував певну затримку кадрів тобто мікро слайд шоу це відчутно тільки при швидких сценах в фільмах, особливо відчутно в 43" Тв напевно цей.
    Тв спасає що він 32" а головне fullhd та важливо який процессор для відтворення забраження.
    Загальна картина по перегляду зображення позитивна.
    Пульт не складний інтуєтивно зрозумілий в порівнянні з іншими виробниками.
    Зазначу що на момент купівлі ціна була актуальна як для Fullhd телевізора відносного того що пропонувалось взагалі з безліч виробників.

Переваги:
    Звук, Картинка, інтуєтивно зрозумілий пульт який іде в комплекті.
    Недоліки:
    Як для дати виробництва а саме 2023 то застарілий андроїд, а саме 9.0

Вітаємо, Руслане!

• Ірина

Телевізор непоганий. Не топ, але гідний. Використовуємо як плеєр для перегляду фільмів з флешки та з інтернет сервісів. Як телевізор не пробували. AndroidTV звичайна, зручна. Встановили додаткові програми для перегляду. Ігри не пробували))). Пульт дистанційного керування, як на мене, перегружено кнопками.
    Є одна особливість у цьому телевізорі - при включенні екран вмикається миттєво, але потрібно зачекати хвилини 3, щоб телевізор повністю загрузився, інакше він трохи підвисає і навіть блимає екран.

Вітаємо, Ірино!

Затримка при запуску оболонки Android TV, може бути пов'язана викликана декількома причинами:

1. Оновлення контенту початкового екрана: Іноді затримка може бути викликана оновленням інформації та контенту на головному екрані. Цей процес зазвичай триває недовго і не потребує Вашого втручання.

2. Технічні недоліки: У деяких випадках затримка може бути свідченням певних технічних негараздів.

Якщо Ви вважатимете, що трапився саме останній випадок, будь ласка, зверніться за номером 0 800 60-10-26, і ми будемо раді як найшвидше надати усю необхідну допомогу.