- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарна якість зйомки та сама робота камери
- Переваги:
- Гарна якість обслуговування і товару
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня, Євген. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Користуюсь даною камерою більше місяця, якість камери однозначно перевищила мої очікування. Якість зображення, звуку, легкість керування, все чудово, рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ганна Х***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Камера прпцює чудово) рекомендую.
Дякую!- Продавець LICVID-SHOP
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Легко розібралися в налаштуваннях. Все супер
- Иван Л***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Отримав все добре, камера ціна = якість. Мені сподобалася. Все як в описі . Тільки працюэ з програмою v380pro.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Камера чудова! Швидко налаштовується! Рекомендую продавця!
- Переваги:
- Наявність двох об'єктивів є великим
- Продавець LICVID-SHOP
- КириллВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
За свою цену - хорошая камера, весь заявленный функционал присутствует.
- Переваги:
- Выполняет свои функции
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарно працює, все сподобалось
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарна камера вже 5штук поставив
- Переваги:
- В додатку є укр мова
- Недоліки:
- Не бачив за свої гроші топ
- Продавець LICVID-SHOP
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Все прийшло як і заказував
- Переваги:
- Простота в використанні
- Недоліки:
- Поки не знайденні
- Продавець LICVID-SHOP
- Настя С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарно працює, все сподобалось
- Переваги:
- Якість відео
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Легка в установці, швидке та просте налаштування, зручний додаток. Свої функції виконує, в тому числі і як доволі потужне джерело світла.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Поки немає, час покаже
- Продавець LICVID-SHOP
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Працює добре,зображення гарне
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Камера працює добре . Якість зображення непогана. Вночі теж гарно видно . Віддалено можна ввімкнути тривогу , якщо плануєте когось попередити, що ліпше не робити нічого зайвого у додатку є реклама , але можна потерпіти цьому . Тепер була дуже висока температура надворі , перед тим - злива . поки витримала
- Станіслав Р***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Хороша камера за свої кошти. Проста в підключенні. На вулиці вже третій місяць працює добре.
- Переваги:
- Ціна; просте підключення.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець LICVID-SHOP
- Яковчук А***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарна камера.
- Переваги:
- Стабільна робота. Зручна в становленні.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Продавець LICVID-SHOP
- Михайло Ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Камера на свої гроші працює добре
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Дуже гарної якості камера.
Магазин швидко все виконав та доставив.
Рекомендую- Переваги:
- Недоліки:
- Відстуні
- Продавець LICVID-SHOP
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Замовив дану камеру, все прийшло ціле, дуже гарна якість зйомки як в день так і в ночі, рекомендую, за свої гроші саме те !
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Чудовий засіб, працює відмінно.
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Камера працює
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Работает нормально, качество хорошее
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Дуже якісна камера для дому за свої кошти.
- Переваги:
- Відмінне зображення
- Недоліки:
- Немає нормальної інструкції як українською мовою так її в електронному вигляді.
- Продавець LICVID-SHOP
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
- Переваги:
- Ціна якість, знімає гарно, день, ніч
- Недоліки:
- Облако платне
- Продавець LICVID-SHOP
- Росущан І***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Чудова камера все ок
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Добре працює, тільки в приложенії багато реклами, а так нарікань немає.
- Переваги:
- Ціна, простота підключення
- Продавець LICVID-SHOP
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Все працює чудово, недоліків поки не знайшов
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
загалом ок на вулиці не тестив. нічого за пило волого захист сказати не можу.
- Переваги:
- зручне підключення дястанційно. слідкування за об'єктами. добра якість.
- Недоліки:
- габарити. більше ніж очікуєш на фото. реклама в апці яку не зручно вимикати. немає епл пей щоб замовити про пакет аппки.
- Продавець LICVID-SHOP
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Чудова камера,відповідає опису.Рекомендую
- олександр ч***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Хороша камера працює добре, хороше качество. Мене влаштовує. Ціна теж.
- Переваги:
- Все добре
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Користуюсь цією відеокамерою — залишилась задоволена.
Знімає чітко, навіть при не дуже хорошому освітленні. Компактна, легко встановлюється. Працює стабільно, без збоїв.- Продавець LICVID-SHOP
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Камера вправно працює півроку майже без нарікань. Спочатку були танці з бубном при встановленні та налаштуванні. Додаток V380 Pro не такий зручний в користуванні, як, наприклад, iCSee. Але це вже питання до виробника, а не до самої камери, а тим паче не до продавця.
Загалом поки виконує свої функції вправно- Переваги:
- Нормальна якість за свою ціну
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Супер!!
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Сподобилась. Рекомендую.
- Ярошко А***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Все працює.
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
Гарна камера на свої гроші. Працює вже близько пів року, нарікань немає. Головне правильно налаштувати.
- Переваги:
- Низька ціна, гарне зображення
- Продавець LICVID-SHOP
- АК
вкажіть як налаштовувати!
пазяязя!
бо ми хотіли на "кооператив " взяти 20 камер...і шось відлякує це все..
знов ліві застосунки, знов танці з бубнами...
та шо ж такоєєєє?!!