Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Інтелектуальна IP-камера Wi-Fi Full HD, ANDER ONE, 360°, 2 объектива, для зовнішнього та внутрішнього відеоспостереження, поворотна, з мікрофоном, функцією нічного бачення та датчиком руху, у чорно-сірому дизайні (2197046587)

Оцінка користувачів 4.42/5
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Гарна якість зйомки та сама робота камери

Переваги:
    Гарна якість обслуговування і товару
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня, Євген. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Користуюсь даною камерою більше місяця, якість камери однозначно перевищила мої очікування. Якість зображення, звуку, легкість керування, все чудово, рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ганна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Камера прпцює чудово) рекомендую.

Дякую!

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Легко розібралися в налаштуваннях. Все супер

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Иван Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Отримав все добре, камера ціна = якість. Мені сподобалася. Все як в описі . Тільки працюэ з програмою v380pro.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Камера чудова! Швидко налаштовується! Рекомендую продавця!

Переваги:
    Наявність двох об'єктивів є великим
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Кирилл
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

За свою цену - хорошая камера, весь заявленный функционал присутствует.

Переваги:
    Выполняет свои функции

• Ірина Б***

Гарно працює, все сподобалось

Переваги:
    Якість

• Ярослав М***

Гарна камера вже 5штук поставив

Переваги:
    В додатку є укр мова
    Недоліки:
    Не бачив за свої гроші топ
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Все прийшло як і заказував

Переваги:
    Простота в використанні
    Недоліки:
    Поки не знайденні
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Настя С***

Гарно працює, все сподобалось

Переваги:
    Якість відео

• Віталій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Легка в установці, швидке та просте налаштування, зручний додаток. Свої функції виконує, в тому числі і як доволі потужне джерело світла.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Поки немає, час покаже
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Максим Д***

Працює добре,зображення гарне

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Камера працює добре . Якість зображення непогана. Вночі теж гарно видно . Віддалено можна ввімкнути тривогу , якщо плануєте когось попередити, що ліпше не робити нічого зайвого у додатку є реклама , але можна потерпіти цьому . Тепер була дуже висока температура надворі , перед тим - злива . поки витримала

• Станіслав Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Хороша камера за свої кошти. Проста в підключенні. На вулиці вже третій місяць працює добре.

Переваги:
    Ціна; просте підключення.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Яковчук А***

Гарна камера.

Переваги:
    Стабільна робота. Зручна в становленні.
    Недоліки:
    Не виявлені.
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Михайло Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Камера на свої гроші працює добре

• Михайло П***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже гарної якості камера.
    Магазин швидко все виконав та доставив.
    Рекомендую

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Відстуні
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Замовив дану камеру, все прийшло ціле, дуже гарна якість зйомки як в день так і в ночі, рекомендую, за свої гроші саме те !

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Чудовий засіб, працює відмінно.

• Валерій П***

Камера працює

• Максим П***

Работает нормально, качество хорошее

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже якісна камера для дому за свої кошти.

Переваги:
    Відмінне зображення
    Недоліки:
    Немає нормальної інструкції як українською мовою так її в електронному вигляді.
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP
    Переваги:
    Ціна якість, знімає гарно, день, ніч
    Недоліки:
    Облако платне
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Росущан І***

Чудова камера все ок

• Дмитро Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Добре працює, тільки в приложенії багато реклами, а так нарікань немає.

Переваги:
    Ціна, простота підключення
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Все працює чудово, недоліків поки не знайшов

• Андрій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

загалом ок на вулиці не тестив. нічого за пило волого захист сказати не можу.

Переваги:
    зручне підключення дястанційно. слідкування за об'єктами. добра якість.
    Недоліки:
    габарити. більше ніж очікуєш на фото. реклама в апці яку не зручно вимикати. немає епл пей щоб замовити про пакет аппки.
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Світлана Н***

Чудова камера,відповідає опису.Рекомендую

• олександр ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Хороша камера працює добре, хороше качество. Мене влаштовує. Ціна теж.

Переваги:
    Все добре

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Користуюсь цією відеокамерою — залишилась задоволена.
    Знімає чітко, навіть при не дуже хорошому освітленні. Компактна, легко встановлюється. Працює стабільно, без збоїв.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Камера вправно працює півроку майже без нарікань. Спочатку були танці з бубном при встановленні та налаштуванні. Додаток V380 Pro не такий зручний в користуванні, як, наприклад, iCSee. Але це вже питання до виробника, а не до самої камери, а тим паче не до продавця.
    Загалом поки виконує свої функції вправно

Переваги:
    Нормальна якість за свою ціну
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Антон Г***

Супер!!

• Виктор Т***

Сподобилась. Рекомендую.

• Ярошко А***

Все працює.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Гарна камера на свої гроші. Працює вже близько пів року, нарікань немає. Головне правильно налаштувати.

Переваги:
    Низька ціна, гарне зображення
    • Продавець  LICVID-SHOP

• АК

вкажіть як налаштовувати!
      пазяязя!
      бо ми хотіли на "кооператив " взяти 20 камер...і шось відлякує це все..
      знов ліві застосунки, знов танці з бубнами...
      та шо ж такоєєєє?!!