- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Камера не к одному гаджету не подключается, перевода не было пришлось переводить самой, у консультанта спрашивала чтобы было обязательное подключение к телефону,
Возврат делать не хотят, быстрый возврат отключён, отправила новой почтой вторую неделю лежит, по телефону каждый менеджер говорит свои причины. Продавец очень плохой осторожно - Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
- Недоліки:
- 100
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: EcoOne
Працює. На свої гроші, але - працює.
Світлодіодна підсвітка відсутня, зате імітація її є.
В принципі, за ці гроші кращого не чекав, але функцірнує і то добре. Загалом - іграшка, але цікава.- Переваги:
- якось працює
- Недоліки:
- Є копією більш відомої версії.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP
Після огляду товару виявив, що акумулятор здутий, камера не вмикається.
Це є ознакою виробничого дефекту або неналежного зберігання.
Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів», прошу повернути кошти за товар.
Також звертаю увагу, що продавець має забезпечити перевірку справності пристрою перед відправкою, що є його прямим обов’язком згідно із законодавством.- Переваги:
- Компактна камера, зручна конструкція, підтримує microSD.
Могла б бути корисною для домашнього відеоспостереження, якби працювала належним чином. - Недоліки:
- Після огляду виявлено, що акумулятор здутий, камера не вмикається.
Це свідчить про заводський дефект або неналежне зберігання товару.
Продавець не перевірив справність перед відправкою, що є порушення
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: All Right
Вітаю, це китайський муляж камери нічого не вартий, там замість діодів муляж кусок пластику, розетка як ви співпрацюєте с такими конторами? Обман з описом товару, гроші на вітер, розетці 1.
- Недоліки:
- опис товару обман.
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Не відповідає опису
- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest
Не працює взагалі нічого.
- тттттВідгук від покупця. Продавець: Qanti-shop
- Недоліки:
- .
- Віктор Р***Відгук від покупця. Продавець: Perevirenyy
Крутий мені подобається
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: Qanti-shop
Не працює,продають фігню
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest
Благодарю
- Максименко Е***Відгук від покупця. Продавець: Point Store
Наче би все добре. Але є нюанс.
Камера не пристосована до apple техніки ніяк. І це добрячий мінус- Недоліки:
- З Apple технікою не дружить
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Вже застаріла модель, але своїх грошей коштує.
Свої 394 грн відпрацьовує на 100%.- Продавець kostor
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Нема нормальної інструкції
- Переваги:
- Таке собі
- Недоліки:
- Не працює
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Камера невкльчається зовсім !!!
- Василий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Камера не відповідає заявленим функціям
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Камера не працює так як заявлено в характеристиках. Частина функцій взагалі не працює
- Василий Ч***
Продавець не поспішає повертати кошти. Неякісний товар продавцю повернув і він його отримав, а гроші за товар не повертає. Сумнівний продавець. Розчарований, що на розетці трапляються такі продавці з таким товаром та сервісом в обслуговуванні покупців.
- Нікіта Г***Відгук від покупця. Продавець: 7k shop
Инструкція від продавця неточна, подані характеристики завищені
відносно інструкції і характеристик з китайської брошурки яка йшла з товаром
Нічного зору немає або не працює, датчика руху немає або не працює
Після декількох пробних записів по пів хвилини - взагалі перестала працювати
На шакальну якість зображення очі закриваю
А взагалі, за таку ціну нормального товару бути і не могло
Однак навіть функцію веб-камери теж виконувати не може, не кажучи вже про приховане спостереження- Переваги:
- Недоліки:
- Наявність цього л***а на цьому маркетплейсі
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: iCler
в камере не работает ночной режим.не работает датчик движения.по факту работает только видео и фото. днрьмо редкое ни кму не рекомендуюе
- Переваги:
- не нашел
- Виталий З***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Не работает !На вопрос:что делать?
Продавец задаёт встречный вопрос и так до неизвестности.
Это была первая покупка на розетке.
По видимому и последняя
Отправлю товар назад за свой счёт ещё в коробку денег положу,может бизнес их попрёт!- Переваги:
- Нет достоинств.
- Недоліки:
- Сплошные
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Нет отзыва
- Недоліки:
- Не совсем та камера , что заказывал
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Відеокамера прийшла без штрих кода. Через що не можу встановити відеоспостереження онлайн через додаток. І друге. Відеокамера записує звук. Але не записує відео.
- Переваги:
- Маленька.
- Недоліки:
- Важко зрозуміти, як нею користуватися. Тільки дві кнопки.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET
Камера без датчика руху, нічного підсвічування, тільки два режими (відео, фото) якість не змінюється
- Переваги:
- Камера працює
- Недоліки:
- Все
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: М-Торг
На вигляд добра
- Переваги:
- Нічого непонятно
- Недоліки:
- Як дитяча
- Евген Б***Відгук від покупця. Продавець: iCler
Ужасный товар, нет кабеля который на фото ( жёлтый ), и качество ужасное, разрешение не такое высокое как пишет, продавец не хочет связываться для возврата, не кому не рекомендую покупать этот товар!!!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: TinyTron
Гроші повернули. І за це дякую.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: TinyTron
Не працюе взагалі.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Камера не працює як заявлено в характеристиках, не працюють лампи. Прошу оформити повернення товару. Продавець не відповідає та не виходить на зв,язок.
- Людмила Б***
Продавець вийшов на зв.язок та повернув кошти. Дякуємо!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Камера не відповідає заявленим характеристикам, прийшла не робоча. Скоріш за все, її можна віднести до муляжа камери: відсутні діоди інфрачервоної підсвідки, карти пам'яті не бачить (при включенні і тестуванні вимикається за три - п'ять секунд). Оскільки подібні камери купував раніше ( в інших продавців) і вони коректно працювали , тому не рекомендую тут купувати
- Переваги:
- При всіх недоліках, приємні у спілкуванні продавці
- Недоліки:
- Продукт не робочий і не відповідає заявленим характеристикам. Треба уточнювати, що це муляж камери
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: Feeling
Дуже стильний дизайн, якість фото і відео задоволена як для міні-камери(записує навіть звук). Однак, камера не працює згідно інструкції: камера не переходить з режима 720р в режим 1080р (більше того, відео знімається в резолюшені 1280х960 - щось середнє між заявленими параметрами). Датчик руху не працює коректно: камера наче переходить в режим, але через 2 хвилини вимикається і не записує нове відео, коли хтось заходить в кімнату. Камера годиться для постійного запису їзди на машині/велосипеді. Як камера спостереження не працює. Інфрачервоний датчик не перевіряла.
- Переваги:
- Дизайн, працюють режими фото і відео, якщо вмикати вручну. Годиться для безперервного запису відео.
- Недоліки:
- Некоректно перемикається між режимами (невідповідна інструкції), датчик руху не працює.
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Столиця Покупок
Купил приехала в коробке тестирыю ночное зрение не роботает АКУМ ДЕРЖЫТ 5 МИН ХОТЬ ВСЮ НОЧ НА ЗАРЯДКИ БЫЛ.Вывод:Только для семки и предалть к самокату как регестратор
- Переваги:
- Приехала в коробке,включаеца
- Недоліки:
- Не роботает ночное зрения,ужасно держыт акум
- Продавець Столица Покупок
Доброго дня, нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань! Для тривалої роботи радимо підключати камеру до зовнішнього джерела живлення. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10 % на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Не соответствует заявленному, датчика движения нет, ночной съёмки нет, аккумулятора хватает на 10 минут, в общем ерунда.
- Переваги:
- Недоліки:
- Описаны выше
- Марина Д***
Який додаток встановити потрібно?
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Камера не соответствует описанию. Снимаем 640х480, ик подсветки нет, просто муляж, аккумулятора хватает на мин 15. Зря выброшенные деньги
- Переваги:
- Нет достоинств
- Недоліки:
- Одни недостатки.........
- СергВідгук від покупця. Продавець: ShoppingWorld
не стоит от камеры за такие деньги что либо ожидать.
она работает, но как детская игрушка. Время работы аккумулятора после полной зарядки около 4 часов, но не беда, установил с БП и всё ок, но память карты заполнилось и всё, камера остановилась (нет цикличной записи) .. подсветка, она как бы есть, но по факту что-то видно на расстоянии около полуметра... детектор движения, он тоже как бы есть, но по факту, его включаешь и запись начинается как только убираешь от камеры руки (ну ловит движения рук) потом пишет не сколько 5 минутных роликов подряд, ну и на это м все, больше на движения не реагирует. Если изощриться и включить режим детектора движения "со спины" чтобы камера этого не увидела, то да, сработает на проходящего человека (к примеру), но тоже запишет несколько 5 минутных роликов и на этом всё.
В общем, единственный способ её испоьльзовать, это подключённой к блоку питания и каждые часов 6 (тесть по мере заполнения) менять карту памяти..... сплошные удобства.... но зато цена- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- игрушка
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: MeganoptBest
Брала саме із за нічної зйомки,розчарована,що її немає, але за таку ціну відповідна якість
- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- Нічної зйомки немає
- Лисенко М***Відгук від покупця. Продавець: Megatrega
Купив, прочитав інструкцію в інтернеті – що потрібно одразу зарядити, заряджав дуже довго, на зарядці начебто знімає, тільки відключаєш шнур – одразу гасне. Висновок – продали з неробочим акумулятором.
- Переваги:
- ніяких
- Недоліки:
- не працює без зарядки
- Лисенко М***
Продавцю на все фіолетово, написав, що не турбує акумулятор - а у відповідь сам винен, потрібно було перевірити при отриманні. Хвилинку акумалятор прийшов незаряджений, виявився ще й неробочим – мені потрібно було на НП взяти із собою зарядку, постояти півгодини його заряджати – а потім перевірити та повернути? Продавець той ще хамло, продав товар, а далі його нічого не цікавить. Мовляв відсилай назад, а там ми подивимося повертати гроші чи ні. Але всі пересилання за мій рахунок. Клас.
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: BLITZ
ИК подсветка - муляж
В комплекте без кабеля для AV.
Нужно была именно дешевая с ИК. Возврат уже не сделаешь, полез внутрь корпуса чтобы посмотреть на диоды. Оказались муляжами
В целом камера за эти деньги большего не даст.- Недоліки:
- Китайская подделка китайской камеры