Відгуки покупців про Міні Камера IP Відеоспостереження Wi-Fi FullHD 1080 Action Camera X5 Бездротова C Датчиком руху прихованого спостереження 561

Оцінка користувачів 1.25/5
на основі 4 відгуки
  • Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Камера прив'язана до шахрайського додатку, який доя роботи просить придбати ліцензію. Оплата на незрозумілі реквізити з наданням даних картки: я не ризикнув.
    Сподіваюся, продавець просто не в курсі цього китайського шахрайства, бо ге хочеться вірити, що українець українця так обманює..
    Якщо коротко, то без оплати "сервісу" камера віддалено, через мережу, не працює. А при оплаті працює через китайський сервер, з усіма витікаючими наслідками.. Тобто, реалізувати можливості камери не заплативши вчетверо від її вартості нереально, а що там з оплатою і як після неї я перевіряти не хочу, бо не маю бажання вивчати наслідки взаємодії з китайським кіберзлодюжками.
    Звичайно, не раджу.

Недоліки:
    Камера працює лише через платний китайський додаток. Вартість ліцензії вчетверо вища за вартість камери
    • Продавець  EcoOne

Добрий день. Ви перший, хто таке нам каже, інші люди користуються. Ви впевнені, що зробили все правильно?
      Крім того, можете повернути нам камеру і ми із задоволенням приймемо її назад.

• Анатолій П***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Камера прийшла в пом'ятій та порваній упаковці. Підключитися по додатку неможливо!

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

Прийшла камера по новій почті в пом'ятій напів розірваній упаковці, але це пів біди. Після десятка разів підключити її так і не вийшло. Написало мені що програма застаріла. Після повернення товару продавцеві повернення коштів відхилено по нез'ясованій причині. Просто написили відхилено. Не купляйте в цього продавця!!! Жах просто. Шкода не зробив фото чи відео упаковки.

Переваги:
    не має
    Недоліки:
    Є
    • Продавець  EcoOne

Камера повністю робоча, ми з першого разу її підключили, кошти Вам повернуті, вдалих покупок та гарного настрою!

• Сергій С***

Продавець зв'язався зі мною та повернули кошти. Дякую за повагу. Не діло в грошаш а в повазі один до одного. Шкода що так вийшло.

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: EcoOne

В описі товару продавець заявив кут огляду 140 градусів. Насправді немає і 70.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    Дуже вузький кут огляду
    • Дмитро

А ИК подсветка есть?